Bildirim
E8400 overclock için en iyi anakart
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gigabyte p45 serisi,Asus p5ml serisi yada bir alt versiyonlarıda olabilir ama oc için bu serileri kullandım (x48dq6,ep45 ud3p,Asus p5 mlx,ep45ud3lr,Asus p5 b)
İşlemci olarakta (e8500,q6600,q9300,q9400,q9550) Şahsen kullandım denedim hepsinide 1 er yıl sattım.
Overclock işinden ne kadar anlıyorsun bilmiyorum ama fsb yi mhz yi yüksek tutmak içinse remlerin önemli olduğuna belirtmek iaterim soğutuculu ve kullandığın anakarta uyumlu model olduğunu tercih etmelisin.
(Not;Çift fazlı elektrik güç girişi olan anakartlar en iyi oc potansiyeline sahip kartlardır)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vaider
Bu işlemciyi rahatça overclock yapabileceğim ikinci el bir anakart arıyorum. Bütçe en fazla 80 tl. Gittigidiyor ve sahibinden gibi sitelere baktım ama pek anlamıyorum anakart işinden o yüzden birde buraya danışmak istedim.
asus p5kpl-am se size garanti 3,6 ghz yapar. anakartın doğal 400 fsb desteği var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X