Şimdi Ara

E8400 Overclok (gigabyte ga-g41 combo ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran K: Nvidia 9400 Gt
    Ram : 2 gb 800 tek
    Anakart : Gigabyte ga-g41m combo

Daha önceki işlemcilerimde gayet güzel overclock yapıyodum e2140 da %70 overclock yapmıştım . Ama bu e8400 e geçince işler değişti . bus fsb 333 . ben 343 e alınca acıyo ama 344 olmasına izin vermiyo .pc resetliyo ve sonra sıfırlanmış olarak acıyor.
    az az voltaj arttırdım ama işe yaramadı sanırım ram den kaynaklanıyor ama ramın hızınıda 800 mhz de tutuyorum bi türlü çıkamadım işin icinden yardımınıza muhtacım.

RAM HIZ SECENEKLERİ : 200 Mhz - 266 Mhz - 333 Mhz

söylemicektim ama pcnetin forumunda attım 2 gündür 500 kişi okudu 1 kişi cevap yazmadı .umarım yardımcı olursunuz

• ya bi bakın kaç gün oldu bişey söyleyin en azından
  • O.c biraz şans işi bende konu açtım millet stok fanla o.c yapamazsın diye lafı ağzıma soktu aynı anakarta e4400 % 50 o.c oluyor q8300 e8500 5 mhzden fazla gitmiyor bende anlamadım ne iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen dostum benimde 08 mhz den yukarı cıkmıyo . e2140 %70 overclock lamıştım. su olayın stock fanla ilgili olduğunu sanmıyorum. power suply ledelgili olamaz voltaj vermiyorum.var bişeyi ama hadi hayırlısı . ram lerini söylermisin bu arada . ben tek ram kullanıyorum
  • Ramle alakası yok g41 chipsetler 333 fsb hızını geçemiyorlar 266 olan işlemcileri rahatlıkla %25 overclocklarken 333 fsb olan işlemcilerde bir adım atmıyor belki kuzey köprüsüne voltaj vererek çözülebilir ama kartıda o kadar zorlamamak lazım diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.