merhabalar arkadaşlar e8500 işlemcimi 4ghz e yükselttim.1.168v veriyorum.sizce voltaj ve sıcaklık değerleri iyi mi?
Süper çıkmış o voltajla vid değeride baya düşük. biraz yüklen işlemciye 4.5 rahat yapar. Değerlerin çok iyi.
Vid ve voltaj değerleri çok iyi... Sıcaklık değerleri normal... Soğutucu ne kullanıyorsun?
İşlemci stabilitesi için Small FFT testi daha uygun olur...
soğutucum ocz vendetta 2
baya iyi çıkmış bi bize gelmedi adam gibi q6600
Off be mükemmel değerler. Biz ne zaman bu hızları görücez acaba :) Bu arada fanın gerçekten güzel. Fakat biraz gürültülü çalışıyor diye duymuştum. Doğruluk payı nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: ardafirat
merhabalar arkadaşlar e8500 işlemcimi 4ghz e yükselttim.1.168v veriyorum.sizce voltaj ve sıcaklık değerleri iyi mi?
değerler güzel fakat yüklen gider daha bu işlemci devam...
@Jack-Sparrow kesinlikle inanılmaz sessiz bir fan kasamda akasa 4lü fan kontrol ünitesi var.soğutucunun fanınıda bu kontrol ünitesine bağladım.kasamdaki diğer fanları kısıp soğutucuyu maksimum devirde çalıştırdığımda sadece birazcık duyuluyor.zaten sürekli en yüksek hızda çalışıyor hiç kısmıyorum.o yüzden ses konusunda söylenenler kesinlikle yanlış.Gayet güzel performanslı ve sessiz çalışıyor.
Çok Güzel Vid Değeri Var İşlemcinin , 4 GHZ İçin Çok İyi Voltaj
Çıkabildiğin Max Hızıda Paylaşırsan Güzel Olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme