Şimdi Ara

E90 2. el 3.20d sorunsalı ! ? !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz bütçemi zorlayıp +2010 ( yeni revize 184 Hp ) olan dizel motor bir 3.20d arayışı içerisindeyim.

Sahibindendeki ilanların %95'i galeriden, fakat daha önceki tecrübelerimden araya hiç galeri / aracı katmadan araç satın almak istiyorum.

Bu konudaki fikirleriniz ve önerileriniz ?

Ayrıca orta konsolda ki ekran aracın değerini ne kadar arttırır, 3.20d premium'larda bu ekranların hiçbirini göremedim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: whodagang

Arkadaşlar biraz bütçemi zorlayıp +2010 ( yeni revize 184 Hp ) olan dizel motor bir 3.20d arayışı içerisindeyim.

Sahibindendeki ilanların %95'i galeriden, fakat daha önceki tecrübelerimden araya hiç galeri / aracı katmadan araç satın almak istiyorum.

Ayrıca orta konsolda ki ekran aracın değerini ne kadar arttırır, 3.20d premium'larda bu ekranların hiçbirini göremedim.

Teşekkürler.

selamlar 2 sene önce ben de çok aradım tecrübelerimi paylaşayım:

galerilerden uzak durun dolaştığım çoğu galeri araçlarında bir numara vardı mesleği araç toplamak olan bu işi yıllardır pro olarak yapan
    bir arkadaşımla gittim gemelde galeri araçlarında bir dümenle karşılaştım araç toplanmış ama tramerde çıkmıyor genelde bu tip araçlar kaza yapınca
    servis kasko dışında topluyorlar ki ikinci eli düşmesin.
    adamın hasarsız çiziksiz dediği arabanın ön taraf komple değişmiş çıktı tramer sorgusu temiz ama detaylı inceleyince anlayan anlıyor.
    çoğu aracın kapı girişlerinde şase vs yazan metalik yapıştırmalar sökülmüş vaziyetteydi neden diye sordum kendiliğinden dedi kendi yırtılması mümkün değil o da başka dümen
    başka araca baktık ön cam farlar değişmiş yine hasar kaydı yok
    adamlar ön farı değiştirmiş içeriden buğu yapmış düşünün artık e90 gibi araçta soruyorsun normal diyor fabrika çıkışı böyle. halbuki ucuz çin malı ile değiştirmiş farları dikkatli bakınca anlaşılıyor

ha temiz galerilere de denk geldim adamın aracı gerçekten temizdi ama çabuk satıldı bir kere gördük ikincisinde gitmişti araç temiz galeriler de var
    ama bilen biri ile gitmek lazım

size önerim
    borusan veya kosiflere bakın onların ikinci ellerinde garantili temiz araçlar var aracı alınca garanti de veriyorlar şu an f30 lar çok ama arada e90 da düşüyor

veya sahibinden alacaksanız semte bakın beşiktaş etiler kadıköy bağdat caddesi gibi semtlerde oturan tiplerin genelde aracları temiz oluyor aile almış oluyor 1-2 sene
    sonra bıkıp üst seviyesine çıkacak oluyor

bir de turkiye.gov.tr den sahiplik belge durumuna bakın burdan kaçıncı sahibi anlaşılır sürekli el değiştirmiş araçlardan uzak durun.

ayrıca bence araç gerçekten mükemmel yani 80-90 civarıdır bütçeniz sanırım bu fiyata daha iyi alınacak araba yok insanlar nasıl gidip jettaya passata 80 verir anlamak mümkün değil

• quote:

Arkadaşlar biraz bütçemi zorlayıp +2010 ( yeni revize 184 Hp ) olan dizel motor bir 3.20d arayışı içerisindeyim.

Teşekkürler.

Ekran 2011 yılında kasa biterken hediye olarak verildi, 2011 temmuz-ağustos sonrası araçlarda vardır (2011 ve 2012 model).
    Ondan öncekilerde bayağı azdır, iyi para istiyorlardı çünkü sıfır alırken. Bulunmaz değil ama zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Teşekkürler.

Ekran 2011 yılında kasa biterken hediye olarak verildi, 2011 temmuz-ağustos sonrası araçlarda vardır (2011 ve 2012 model).
    Ondan öncekilerde bayağı azdır, iyi para istiyorlardı çünkü sıfır alırken. Bulunmaz değil ama zor.

Bir de bahsettiğin dönemden öncekilerde genelde Prof. Olan ekran olmuyor. Daha küçük olanı var. Zaten o senelerde Prof alınsa bile navigasyon çalışmadığı için kimse satın almıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.