Şimdi Ara

Golf7 highline sıfır vs bmw 1 ikinci el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
3.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Golf highline 1.4 benzin dsg + sunroof+ metalik renk+ u led şeklinde 90000 fiyat aldım.

Fakat şimdi şöyle temizinden az kullanılmış 2015 bmw 1 m paket aklıma düştü.

Genel olarak ikisini de sıfır düşünürsek, bahsettiğim golf ve m paket bmw 1 için nasıl bir karşılaştırma yaparsınız ?

Bilgili arkadaşlardan sevabına bir karşılaştırma bekliyorum.

• 1.18 m paket.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba0392 kullanıcısına yanıt
    Biraz açıklayabilir misin sebeplerini ?
  • Makyajsız kasada 118i,makyajlı kasada 120i.

1.6 170 hp+ZF8 ve M-Paket+Estoril Mavi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de diyordum 2-3 gundur klasik golf vs 1 serisi konusu acilmiyordu. Tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Ben de diyordum 2-3 gundur klasik golf vs 1 serisi konusu acilmiyordu. Tebrikler.

bin tane forum inceleme okudum. Tamamen bana karar verdirecek birşey okuyamadım. Sanırım ne istediğimi bilmem gerekiyor önce. Golf tamamen full görünüyor ama yine de dışardan baktığımda 90000 vermekten çekiniyorum. Bmw 1 için düşüncem ise sanki marka olarak oralara çıktığımda 3 yerine maddiyattan dolayı 1 alacak olmam golf kadar içimi rahat ettirmeyecek diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tybozkurt

quote:

Ben de diyordum 2-3 gundur klasik golf vs 1 serisi konusu acilmiyordu. Tebrikler.

bin tane forum inceleme okudum. Tamamen bana karar verdirecek birşey okuyamadım. Sanırım ne istediğimi bilmem gerekiyor önce. Golf tamamen full görünüyor ama yine de dışardan baktığımda 90000 vermekten çekiniyorum. Bmw 1 için düşüncem ise sanki marka olarak oralara çıktığımda 3 yerine maddiyattan dolayı 1 alacak olmam golf kadar içimi rahat ettirmeyecek diye korkuyorum.

Bu durumda 3 alsanız, 4 alamadım, 5 alamadım; 5 alınca 6 - 7 alamadım mı olacak ? Sonu yok bu işin.

İhtiyaçlar belirlenir, basamaklar adım adım çıkılır. Hangisi içinize siniyorsa onu tercih edin. İkisi de kaliteli, güzel araçlar.

İkinci el bakıyorsanız ayrıca V40 da düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 26 Şubat 2016; 1:28:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ikinci el opel astra 1.4 twinport
    13 yıl önce açıldı
    Hyundai i20 2.el ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni bmw 1 ler birçokları tarafından 3 alma imkanı varken bile tercih edilen bir araç, gayet yakışıklı bir araç

diğer yanda golf isterse tepesinde pervane olsun uçabilsin yine kıyası değil, hiçbir açıdan golf üstün değil ama en basitinden şanzıman bile başlı başına bmw tercih etme nedenidir

hatta böyle bir kıyaslama normalde yapılmaz bile, konunu fake olduğunu bile düşündürebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

quote:

Bu durumda 3 alsanız, 4 alamadım, 5 alamadım; 5 alınca 6 - 7 alamadım mı olacak ? Sonu yok bu işin.

İhtiyaçlar belirlenir, basamaklar adım adım çıkılır. Hangisi içinize siniyorsa onu tercih edin. İkisi de kaliteli, güzel araçlar.

ikisiyle de bir test sürüşü yapmalıyım sanırım. çok teşekkürler

• Sıfır araba ile ikinci el araba kıyaslamak çok zor birşey olsa gerek. Birinde her ne kadar hafif bir kalite farkı olsada diğerinde sıfır duygusunu tatmak var. Yani aracın içinde ilkleri tadıcaksınız ben ilk sıfır araba aldığımda ilk defa ben osurcam arabanın içinde dedim. Yani bu bende bir takıntı başkasının osurduğu başkasının neler yaptığı belli olmayan arabanın içine ben neden bineyim. Ne olursa olsun sıfır olsun. Golf yerine başka araçta önerseydiniz yinede ben sıfır araç derdim. Ama golf gerçekten süper bir araç. Ben kendim albea kullanıyorum golf'te kullandım çok beğendim. Tabii karar sizin ama buradaki yorumlardan etkilenmeyin sakın. İçinizin rahat edeceği mutlu olacağınız pişman olmayacağınız bir araç seçin.

Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

yeni bmw 1 ler birçokları tarafından 3 alma imkanı varken bile tercih edilen bir araç, gayet yakışıklı bir araç

diğer yanda golf isterse tepesinde pervane olsun uçabilsin yine kıyası değil, hiçbir açıdan golf üstün değil ama en basitinden şanzıman bile başlı başına bmw tercih etme nedenidir

hatta böyle bir kıyaslama normalde yapılmaz bile, konunu fake olduğunu bile düşündürebilir

2016 sıfır olarak düşündüğümüzde sanıyorum ki aralarında 35 bin civarı bir fark var. ikisini de sıfır düşündüğünüzde fiyatı ederi vs. şeklinde düşünmeden bmw yi mi tercih edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

Sıfır araba ile ikinci el araba kıyaslamak çok zor birşey olsa gerek. Birinde her ne kadar hafif bir kalite farkı olsada diğerinde sıfır duygusunu tatmak var. Yani aracın içinde ilkleri tadıcaksınız ben ilk sıfır araba aldığımda ilk defa ben osurcam arabanın içinde dedim. Yani bu bende bir takıntı başkasının osurduğu başkasının neler yaptığı belli olmayan arabanın içine ben neden bineyim. Ne olursa olsun sıfır olsun. Golf yerine başka araçta önerseydiniz yinede ben sıfır araç derdim. Ama golf gerçekten süper bir araç. Ben kendim albea kullanıyorum golf'te kullandım çok beğendim. Tabii karar sizin ama buradaki yorumlardan etkilenmeyin sakın. İçinizin rahat edeceği mutlu olacağınız pişman olmayacağınız bir araç seçin.

Saygılar

Kesinlikle çok haklısınız. Şöyle söyliyim ikisini de sıfır alacak limitim var. '' Gerek var mı ya '' şeklinde düşünüyorum. Yani aradaki o farka değer mi bmw diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

yeni bmw 1 ler birçokları tarafından 3 alma imkanı varken bile tercih edilen bir araç, gayet yakışıklı bir araç

2016 sıfır olarak düşündüğümüzde sanıyorum ki aralarında 35 bin civarı bir fark var. ikisini de sıfır düşündüğünüzde fiyatı ederi vs. şeklinde düşünmeden bmw yi mi tercih edersiniz ?

öncelikle ben sıfır araç almam, burada 2. el bmw ile sıfır golf ü kıyaslıyorsunuz diye ben de ona göre cevap verdim, f20 olduğu sürece bmw 1 isterse 8 takla atmış olsun adam gibi toplanmışsa yine onu tercih ederim yakın fiyatlarda illa kıyası sıfır golfse

ha tabi sıfır golf e de o parayı vermem, 90 bin lira para vereceksem de en basitinden gider 7-8 yaşında mercedes e200 alırım, arabaya bindiğimi anlarım

• Bende 1 serisini alırken Golf'ü de test etmiştim.

1.18i benim araç.

Net söylüyorum, Golf 1 serisinin yanında araba bile sayılmaz.

A180, A3 ile kıyaslayacak olursak onları da bana göre 2 ye katlar.

Ama tabii benim için en önemli şeylerden biri dinamiklik. O yüzden bunu diyorum.

Eğer şehiriçinde sakin kullancak olsaydım BMW almazdım, Golf alırdım.

Fakat delikanlı bir araç istiyorsanız düşünmenize bile gerek yok, Golf solda sıfır kalır sürüş keyfinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Bende 1 serisini alırken Golf'ü de test etmiştim.

1.18i benim araç.

Net söylüyorum, Golf 1 serisinin yanında araba bile sayılmaz.

A180, A3 ile kıyaslayacak olursak onları da bana göre 2 ye katlar.

Ama tabii benim için en önemli şeylerden biri dinamiklik. O yüzden bunu diyorum.

Eğer şehiriçinde sakin kullancak olsaydım BMW almazdım, Golf alırdım.

Fakat delikanlı bir araç istiyorsanız düşünmenize bile gerek yok, Golf solda sıfır kalır sürüş keyfinde.

Gerçekten bana yardımcı olacak bir deneyiminiz var o zaman. 24 yaşındayım bundan önceki kullandığım araç 2008 jettaydı. bu alacağım Tamamen bana ait olan ilk aracım olacak. İstanbulda trafiğin yoğun olduğu bir yerde ikamet ediyorum. Öyle uçan kaçan bir araba alışkanlığım yok. 2016 higline golfü gidip görme şansım oldu fakat sürmedim. Hoşuma da gitti donanım olarak. Fakat bmw dış görünümde çok üst seviyede golften. iç konsolun boş olmasından çok şikayetçi insanlar. 30-40 bin lira para verip bişeylerin eksik olmasından dolayı rahatsızlığım. Golf sanki hepsinden az az tatmin eden bi araba gibi.

• Test edin

• evet arkadaşımın da dediği gibi karşılaştırma sahtekarlığını test edin
    http://otomobil.haber7.com/otomobil/haber/1118771-almanyada-buyuk-skandal
    Neden golf değil de 1 serisi onu da açıklayayım.
    1 serisi golften çok daha çevik ve sürüşü de çok daha keyifli bir araç.Arkadan itişli olması da mükemmel bir özellik.
    Dizayn olarak golfün içinden geçer.Arkadaşım rencide olmasın diye resim eklemeyeceğim,zorlarsa eklerim.
    Premium kompakt sınıfta,golf ise alt kompakt sınıfta.
    1 serisinde dünyanın en iyi otomatik şanzımanlarından zf8,golfte ise dünyanın en sorunlu şanzımanı dsg var.
    Golf kasa değiştirecek.
    0km araç almak her zaman için vergisi mtv si bir kazık da devletten yemektir.
    Haliyle yukardaki dostumuzun bahsettiği gibi sahtekar karşılaştırmalara bakarak araç almak yerine akıl ve mantığımızı kullanarak araç almak daha doğru olacaktır.

• 1 serisi çocuk mezarı gibi daracık. gerisi önemsiz kalıyor bundan sonra uzun boylu biri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

evet arkadaşımın da dediği gibi karşılaştırma sahtekarlığını test edin
    1 serisi golften çok daha çevik ve sürüşü de çok daha keyifli bir araç.Arkadan itişli olması da mükemmel bir özellik.
    Dizayn olarak golfün içinden geçer.Arkadaşım rencide olmasın diye resim eklemeyeceğim,zorlarsa eklerim.
    1 serisinde dünyanın en iyi otomatik şanzımanlarından zf8,golfte ise dünyanın en sorunlu şanzımanı dsg var.
    Golf kasa değiştirecek.
    Haliyle yukardaki dostumuzun bahsettiği gibi sahtekar karşılaştırmalara bakarak araç almak yerine akıl ve mantığımızı kullanarak araç almak daha doğru olacaktır.

Ben Golf sahibi olarak Bmwyi daha iyi buluyorum. Arkadaşa Bmw alma golf al gibi önerim de olmadı.

Yukarıda yazılan gibi cacıktan bir araba değil Golf buna dikkat çekmek istedim.

Sahteklarlık derken 2015 Amerika;

34 yıldır kendi ülkesinden başka araca ödül vermeyen Japonya 2013-14;

http://www.sgcarmart.com/news/article.php?AID=9243

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

evet arkadaşımın da dediği gibi karşılaştırma sahtekarlığını test edin
    Golf kasa değiştirecek.

3400 kişi güvenilir bir istatistik çıkarabilmek için yeterli bir sayı. yeter ki örnekleme dengeli olsun. araba kayırma yok burda. sadece maliyetleri düşürmek istemişler.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.