Şimdi Ara

Golf7 highline sıfır vs bmw 1 ikinci el (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

Öncelikle artık 1.16i diye bir model yok. 1.6L 136hp olan aracın ismi 1.18i, 177hp olanın ismi ise 1.20i olarak değişti makyajlı kasayla birlikte. 177hp olan aracın fiyatı yani 1.120'nin fiyatı zaten 125-130 bin aralığında m-paket + sunroof + metalik renk ile.

İkinci el - sıfır fiyat kıyaslaması yapmak zaten mantıklı değil de (sonuçta golf'ün de ikinci eli var), ikinci el olarakta o fiyata 2015 model, kazasız, m-paket 1.18i alınmaz. Sıfırından 20-25 bin düşük fiyattan bahsediliyor. Makyajsız kasa fiyatlarını hiç bilmiyorum ama onlarında 90'a vereceklerini sanmıyorum. Makyajlı makyajsız arasında aynı model yılında 15 lira oynamaz heralde.

2015 model 1.16 m paket var mı? var

konu sahibi de sıfır golf mü alayım yoksa o fiyata 2. el bmw 1 m paket mi alayım demiş mi? demiş

1.18 den bahseden var mı? yok

2015 model 1.16 m paketler 90 bin seviyesinde hatta altında mı? evet

daha nasıl açıklayıcı bir cevap verebirim bilmiyorum

eklemek gerekirse de 1.16i diye bir model hala var, 109 beygirlik 3 silindir 1.5 hacmindeki araç 1.16i

Boşuna eklemişsiniz yanlız, Türkiye'de satılan 1.5 109hp lik bir motor yok. Yani LCI 1.16i yok. 1 serisinin Türkiye'de giriş modeli 1.18i'dir. Sonbahara kadar satılan LCI 1.18i'lerin motoru 1.6 136hp yani makyajsız 1.16i ile aynı motordur. Sonbahardan itibaren 1.5L üç silindir 136hp motorla gelmeye başladı.

1.18i, 1.18i demedi diye yazıp durmanızın bir mantığı yok yani. Makyajsız 1.16i = Makyajlı 1.18i. Makyajsız kasa 2015 model olarak çok kısa bir süre satıldı, M paket 2015 model 1.16i oldukça azdır. Piyasasıda 90 liranın altında falan değil. Sıfırı 110+ bin lira olan aracın 1 yaşında düşük kilometreli kazasız olanını kimse makyajsız kasa diye 25-30 bin altına satmaz.

1.16i diye bir model yok demişsiniz Türkiye de yok dememişsiniz, var olmasına var Türkiyede şu an satışta olmaması birşey değiştirmiyor

diğer yandan açar bakarsınız internetteki 2. el satış sitelerindeki şişik fiyatlara rağmen gayet de var 2015 model 1.16i ve 90 bin lira seviyesinde, bakarsanız siz de 1.16i ve hatta dizel 116d 2015 modellerin 80-90 arasında olduğunu görürsünüz, m paket olanları da daha doğrusu ilanda m oldukları belirtilenler de 90-95 arası gözüküyor, tek tek diğer arabaları incelemek lazım tabi

aslında sizin inatla 1.18 yazmanızın bir mantığı yok ama devam ediyorsunuz, konu sahibinin yazdığı net, 90 bine sıfır golf mü yoksa 2. el bmw 1 mi diyor, bunu diyen adam bakmış fiyatlara ki bunu diyor, 90 bin seviyesinde olan 2015 model bmw 1 ler de belli, sürekli 1.18 in ne kadar pahalı bir araç olduğunu yazmanıza gerek yok, konu 1.18 değil, 2016 yılında artık burada satılmayan 1.16 da değil, konu az da olsa satılmış olan 116i m paket veya yakın dolulukta bir bmw 116i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 27 Şubat 2016; 19:44:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle artık 1.16i diye bir model yok. 1.6L 136hp olan aracın ismi 1.18i, 177hp olanın ismi ise 1.20i olarak değişti makyajlı kasayla birlikte. 177hp olan aracın fiyatı yani 1.120'nin fiyatı zaten 125-130 bin aralığında m-paket + sunroof + metalik renk ile.

İkinci el - sıfır fiyat kıyaslaması yapmak zaten mantıklı değil de (sonuçta golf'ün de ikinci eli var), ikinci el olarakta o fiyata 2015 model, kazasız, m-paket 1.18i alınmaz. Sıfırından 20-25 bin düşük fiyattan bahsediliyor. Makyajsız kasa fiyatlarını hiç bilmiyorum ama onlarında 90'a vereceklerini sanmıyorum. Makyajlı makyajsız arasında aynı model yılında 15 lira oynamaz heralde.

2015 model 1.16 m paket var mı? var

konu sahibi de sıfır golf mü alayım yoksa o fiyata 2. el bmw 1 m paket mi alayım demiş mi? demiş

1.18 den bahseden var mı? yok

2015 model 1.16 m paketler 90 bin seviyesinde hatta altında mı? evet

daha nasıl açıklayıcı bir cevap verebirim bilmiyorum

eklemek gerekirse de 1.16i diye bir model hala var, 109 beygirlik 3 silindir 1.5 hacmindeki araç 1.16i

Boşuna eklemişsiniz yanlız, Türkiye'de satılan 1.5 109hp lik bir motor yok. Yani LCI 1.16i yok. 1 serisinin Türkiye'de giriş modeli 1.18i'dir. Sonbahara kadar satılan LCI 1.18i'lerin motoru 1.6 136hp yani makyajsız 1.16i ile aynı motordur. Sonbahardan itibaren 1.5L üç silindir 136hp motorla gelmeye başladı.

1.18i, 1.18i demedi diye yazıp durmanızın bir mantığı yok yani. Makyajsız 1.16i = Makyajlı 1.18i. Makyajsız kasa 2015 model olarak çok kısa bir süre satıldı, M paket 2015 model 1.16i oldukça azdır. Piyasasıda 90 liranın altında falan değil. Sıfırı 110+ bin lira olan aracın 1 yaşında düşük kilometreli kazasız olanını kimse makyajsız kasa diye 25-30 bin altına satmaz.

1.16i diye bir model yok demişsiniz Türkiye de yok dememişsiniz, var olmasına var Türkiyede şu an satışta olmaması birşey değiştirmiyor

diğer yandan açar bakarsınız internetteki 2. el satış sitelerindeki şişik fiyatlara rağmen gayet de var 2015 model 1.16i ve 90 bin lira seviyesinde, bakarsanız siz de 1.16i ve hatta dizel 116d 2015 modellerin 80-90 arasında olduğunu görürsünüz, m paket olanları da daha doğrusu ilanda m oldukları belirtilenler de 90-95 arası gözüküyor, tek tek diğer arabaları incelemek lazım tabi

aslında sizin inatla 1.18 yazmanızın bir mantığı yok ama devam ediyorsunuz, konu sahibinin yazdığı net, 90 bine sıfır golf mü yoksa 2. el bmw 1 mi diyor, bunu diyen adam bakmış fiyatlara ki bunu diyor, 90 bin seviyesinde olan 2015 model bmw 1 ler de belli, sürekli 1.18 in ne kadar pahalı bir araç olduğunu yazmanıza gerek yok, konu 1.18 değil, 2016 yılında artık burada satılmayan 1.16 da değil, konu az da olsa satılmış olan 116i m paket veya yakın dolulukta bir bmw 116i

Sizi bilmiyorum ama ben Türkiye'de yaşıyorum. Konu sahibide Türkiye'de yaşıyor. LCI 1.16i yok. Gidip Borusan'a sipariş verin, verebiliyorsanız. Almanya'da satılan 1.16i, Hollanda'da satılan 4.18i coupe gibi modeller beni ilgilendirmiyor. Ben borusan'a gidip alamadığım araba benim için yoktur.

Artık yazmaktan bıktım Makyajsız 1.16i ile Makyajlı 1.18i aynı motor. 16i, 18i kavgası yapmanızın bir manası, bir anlamı yok. Makyajlı kasa, makyajsız kasa. Kilit cümle bunun cevabından ibaret.

Fiyatları çorba yapmanın bir mantığı yok. Şunun versiyonun fiyatı bu, bu versiyonunki bu olur diye bir mantık yürütülmez. Sıfır 1 serisinin fiyatları belli. İkinci el fiyatlarıda belli. Gidip 90 binin altına 2015 model m-paketli kazasız boyasız, sunrooflu araç alabiliyorsanız tebrik ederim sizi.

Sahibindene girip baktım siz diyince. Altı üstü 3 tane makyajsız 2015 model 1.16i var m-paket. Bir tanesi muhtemek pert ya da ağır hasar kayıtlı. Diğer ikiside 96-97bin yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 27 Şubat 2016; 20:45:01 >

• BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Makyajsız 1,16i ile makyajlı 1,18 i nin 136 beygir güçlerine sahip olsalarda motorlar tamamen farklı.Makyajdan kısa süre sonra Psa ortaklı motor bırakıldı 3 silindirli yeni motora geçildi.
    94k ya 2014 model 1.18i 170 hp m paket araç var.Hafif hasar kaydı var tamamen önemsiz.Sahibi 1 serisi forumunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 27 Şubat 2016; 20:49:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Makyajsız 1,16i ile makyajlı 1,18 i nin 136 beygir güçlerine sahip olsalarda motorlar tamamen farklı.Makyajdan kısa süre sonra Psa ortaklı motor bırakıldı 3 silindirli yeni motora geçildi.
    94k ya 2014 model 1.18i 170 hp m paket araç var.Hafif hasar kaydı var tamamen önemsiz.Sahibi 1 serisi forumunda

hocam, lci 1.18i'ler sonbahara kadar 1.6 4 silindir PSA motoruyla satıldı yani birebir 1.16i motoruyla. Sonbahardan bu yana 1.5 litre 3 silindir motorla satılıyor.

Verdiğiniz örnekteki araç çok uygun olabilir, çok temizde olabilir ama örneğimizle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Yani benim 2015 model m-paket hatasız 1.16i aracım olsa gidip 90'a satmam. Kimseninde satacağını sanmıyorum açıkcası.

Herneyse bu konu benim için fazla uzadı. Konu sahibi kararını vermiş ben de hayırlı olsun dedim. 90'a böyle bir araç bulursa hiç kaçırmasın zaten.

Makyajdan sonra 2-2,5 ay satıldı Psa ünitesi.Sanırım haziran yada temmuzda geçtiler 3 silindire.Sonbaharda ellerinde kalan tek tük araç kalmış olabilir ama yazın net olarak 3 silindir satıldı.
    Şuan makyajsız 2014 joy paket sunrof 80-81k dan gidiyor(sunroflu).2015 m paketin edeceği rakam en fazla 90k dır.Estorilse biraz daha fazlası eder.(makyajsız)
    Makyaj ve Borusan ikinci el politikası makyajsız f20 lerde değer kaybına neden oldu.Allahtan tam zamanında satmışım

• -
    quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Bir haftadır 2014 model 1.2tsi comfortline golf sahibiyim. O kadar abartiliyorki araç yok premium compact mis suymuş buymuş.

Araç daha 33bin km de ne övgüler dizilidiği kadar sessiz nede iyi bir yol tutuşa sahip. Benzinli motor ama bir dizel kadar sesli yalitim siradan araçlarla aynı. Tsi ile sehir ici 5 litre yakanlarda gelsin bana bir anlatsin hele nasil yakiyorlarmiş. 900 km yol 60 km ortalam hiz ve normal kullanim şuan 8.2 litre ayrica 530i sahibiyim istanbulda 17 litre yakiyor ve sert kullanimla, golfü bu sekilde kullansam en az 10-12 litre yakar.

Benim kanaatim 90-100bin verilecek araç degil 50-60bin tl arasi modellerine binilir gerisi israf.

Ayrıca bir çok donanim ve ergonomik sorunu var benim gördüğum. Şöför tarafindaki cam kumanda paneli geride kaliyor, ayna ayar düğmesini yeri cok saçma kullanissiz, araç çok cabuk arkasini birakiyor sanki arkadan itiş 😬 Geri vites lambalarınin kendine hayrı yok. Tuhaf ama park sensörü bile yok. Dokunmatik denilen ekran bildigin basmatik algilaması bu sekilde bile kötü. Bmw 1 serisi golfün içinden yara yara geçer.

söylediğin şeyler masal gibi. zira:
    -1.4tsi aracım bile 60 km ortalama hızda rahatlıkla 5 lt yakmayı başarıyor
    -" araç çok cabuk arkasini birakiyor sanki arkadan itiş" lafı hepten saçma olmuş, arkadan itişli araçlar arkasını bırakmaz. önden çekişliler bırakır. araç çekişi sağladığı yerden nasıl bıraksın kendin. . burdan araçtan pek anlamadığın anlaşılıyor zaten.
    -dokunmatik ekranın rezistif olduğu doğru ama öyle nokia 5800 gibi de sıkıntılı filan değil.
    -cam kumandaları gayet iyi durumda. ergonomisi çok beğenilen bir araç
    -dizel kadar sesli lafına da diyorum. pes yani.

arkadaşım logondan da belli zaten bir bmw fanatiğisin. golf aldığına filan inanmıyorum. bence önce bir logonu silseydin de öyle yazsaydın bu yorumu.

• golf7 super ultra highline premium bile olsa gidip o paraya golf almam. sonuçta eşşeğe altın semer vursanda yine eşşek değişen bişey yok.
  • allstar34 kullanıcısına yanıt
    Golf standart bir c sınıfı araç, hatta bazı konularda rakiplerinin gerisinde. Öyle sınıfının en iyisi, efsanesi vs hikaye.. Eskide kaldı o. Tsi az yakmıyor, tdi hileli, dsg nin sicili bozuk, tasarım rakiplerinden çok geride, fiyat/donanım olarak da geride, Ee? En mükemmel en premium compact lığı nerde? Öyle abartanları da muhattap almaya gerek yok bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Golf standart bir c sınıfı araç, hatta bazı konularda rakiplerinin gerisinde. Öyle sınıfının en iyisi, efsanesi vs hikaye.. Eskide kaldı o. Tsi az yakmıyor, tdi hileli, dsg nin sicili bozuk, tasarım rakiplerinden çok geride, fiyat/donanım olarak da geride, Ee? En mükemmel en premium compact lığı nerde? Öyle abartanları da muhattap almaya gerek yok bence..

Haklısın Veyselim, adam standart C sınıfı araç almış kendini dünyanın en iyi aracına sahip olduğunu sanıyor. Yazık
    Golf ne kullananların abarttığı kadar şahane, ne de Vw düşmanlarının kötülediği kadar kötü bir model.

BMW hem de 5 serisi kullanan biri için golf zayıf bir araç. Golf yol tutuş ve ileri derecede yakıt tüketimi vaat etmiyor. Tsi motorlar sakin kullanım ile az yakan motorlar. Ortalama kullanımda mükemmel değerler elde edilmiyor ne yazık ki. Bu arada 1.2 tsi motorun sesli çalışması hususuna katılıyorum.

Golf yumuşak sürüş ve konfor vaat ediyor ki bunu da sen söylemişsin.

Sonuç olarak içim yanarak söylüyorum ki abi sonuna kadar haklısın bunun fanlarla tartışılacak bir yanı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 27 Şubat 2016; 23:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Golf ne kullananların abarttığı kadar şahane, ne de Vw düşmanlarının kötülediği kadar kötü bir model.

BMW hem de 5 serisi kullanan biri için golf zayıf bir araç. Golf yol tutuş ve ileri derecede yakıt tüketimi vaat etmiyor. Tsi motorlar sakin kullanım ile az yakan motorlar. Ortalama kullanımda mükemmel değerler elde edilmiyor ne yazık ki. Bu arada 1.2 tsi motorun sesli çalışması hususuna katılıyorum.

Golf yumuşak sürüş ve konfor vaat ediyor ki bunu da sen söylemişsin.

Sonuç olarak içim yanarak söylüyorum ki abi sonuna kadar haklısın bunun fanlarla tartışılacak bir yanı yok

Vetenese katılıyorum bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 28 Şubat 2016; 0:05:32 >

"arkadan itişli araçlar" demişim. hakaret etmeden önce bir oku. geri kalan saçmalıklarına cevap vermeye gerek duymuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Makyajdan sonra 2-2,5 ay satıldı Psa ünitesi.Sanırım haziran yada temmuzda geçtiler 3 silindire.Sonbaharda ellerinde kalan tek tük araç kalmış olabilir ama yazın net olarak 3 silindir satıldı.
    Şuan makyajsız 2014 joy paket sunrof 80-81k dan gidiyor(sunroflu).2015 m paketin edeceği rakam en fazla 90k dır.Estorilse biraz daha fazlası eder.(makyajsız)
    Makyaj ve Borusan ikinci el politikası makyajsız f20 lerde değer kaybına neden oldu.Allahtan tam zamanında satmışım

tam benim araç baktığım dönemlere denk geldiği için hatırlıyorum hocam. 1.5 motor ilk ne zaman geldi bilmiyorum ama temmuz sonunda ve ağustosta 1.6 motorlu araçlar vardı satışta. Temmuz sonuna ait teklif formu bile var hatta hala mailimde.

Fiyat konusunda gerçekten çok yazık. 1 yaşında m-paket 1.16i hatasız araç maksimum 90'a gidiyorsa. 1 yıllık hatasız aracını satıp, makyajlı olanını almak için 25000 falan para eklemek lazım demek. Bu segment için kabul edilebilir bir değer kaybı değil bence. Kasa değişse hani tamam ama bir makyaj farkı böyle bir değer kaybını normal kılamaz. Açıkcası dediğim gibi 2015 m-paket sunroof bir aracım olsa 95'den falan 1 kuruş aşağı satmam. Hatta satmayı geçtim ben alıcı olarak utanırım gidip 90 lira teklif etmeye.

Makyajlının piyasası nedir peki? Online fiyatları gözünde bulundurmazsak 2015 lci 1.18i mpaket + sunroof boyasız, düşük kilometreli bir araç kaçtan gidiyor. İkinci elde makyajlı, makyajsız fiyat farkı nedir onu merak ettim.

Kasım ayında 1,6 motor alan arkadaşta vardı.urbanline olanını.
    Fiyat konusu tamamen Borusanın işgüzarlığı.Ben aracı 85 ten veriyorum,arayan adam 82 ye Premium selectionda var diyor.onlarda 82 ye sattığı aracı 73-74 ten alıyorlar .Yani benim araca 74 verdiler 7000 km de hatasızdı.
    Ama şuda var.Ben araç aldığım zaman 1,4 tsi dsg highline sunrof da yakın fiyattaydı.Hatta bedava aldığım bakım paketini eklediğimde aynı fiyata geliyordu.Golf alsaydım zararım 3k dan fazla olurdu.
    Makyajlının fiyatı tam oturmadı.Satanlar daha yeni satmaya başladı.Aracın fiyatı zamana görede değişir.Ama makyajlı ilk çıktığı Zaman 7000 tl farkla çıktı.Model farkınıda gözönünde bulundurursak az km li araca 90 dan 1 kuruş fazla verilmez bence.altı olur.Ama çok takip etmiyorum makyajlıları.Hatam olabilir.

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Evet tabi ki bmw daha pahalı ama...
    benim kastetiğim burada 2 model kıyaslanıyor.. 1,4 tsi act dsg highline ve bmw 1.18i standart donanımlı olanı.... iki aracın fiyatları ortada...Açın bakın almanya sitesini golf 1000 euro pahalı... bu iki modelde... Türkiye de ise bmw daha pahalı... fiyat listeleri ortada... Bmw Türkiye'ye 1 serisini daha mı kaliteli yolluyor.. yada ağzına kadar dolu araç mı yolluyor da daha pahalıya satıyor... Benim anlatmak istediğim bu... Daha iyi kıyas için aynı motor ve şanzımana sahip audi a3 baz haliyle 27750 euro almanya'da; yani golften sadece 500 euro pahalı... Türkiye de ise fark 15000 tl... Premium diye abarttıkça fiyatları da abartıldı 3 markanın... Tekrar söylüyorum, Almanya da 27250 euro olan golf Türkiye'de 94000 tl fiyata sahipse; ALmanya'da 26250 euro ya satılan 1.18 Türkiye de 90000 tl den başlamalıdır net.... Ciddi anlamda pahalıya satılıyor bu araçlar... Başlatsınlar gerçekçi fiyatlardan o zaman zaten herkes ihtiyacı olanı alır... Konuyu dağıtmaya gerek yok, tek kişi kullanacak olsam ve gerçek fiyatlarıyla satsalar bende bmw yi seçerim. Ama göz göre göre kazık yemek gibi geliyor bana bu markalar...

• Daha önce de bu konuyu açıklamıştım.Almanya'da arabanın bismillahına,yani giriş fiyatına bakılır,ona göre araç alınır.1.4 tsi ile 118i değil giriş fiyatlarını kıyaslamak lazım.Ha Türkiye'de fiyatlar fahiş değil mi?evet.
    Mesela dizel otomatik passatla insignia arasında almanya da kaç para fark var?Türkiye'de kaç para fark var?Üstüne insignia 136hp sorunsuz şanzıman kullanıyor?
    Millete kazıkçı derken önce fanboyluğunu yaptığınız markaya bakacaksınız.Vw bu ülkede kendi segmentinde en yüksek fiyatlara sahip araç değil mi acaba?
    Haa gerçi doğru,verelim fazladan 20 25 bin tl,satarken zarar ettirmiyor nasılsa değil mi
    Ama siz kalkıp golfle bmw 1 in versiyonlarını koyup buraya golf daha pahali muhabbeti yaparsanız gülerler adama.Almanya'da en çok satılan araçlar giriş modeli araçlardır.Onun için kapak jant manuel 0 donanım arabaları bol bol görürsünüz trafikte.Allah aşkına Türkiye'de cevap veremediğiniz şey için almanyayı karıştırmayın bari.
    Bu forumda golfle bmw 1 serisini kıyaslayan adam açık ve net fanboydur kardeşim.O 1.2 tsi sahibi kardeşime de selam gönderiyorum arabasını dürüstçe eleştirebildiği için.
    Arabanın şanzımanı sorunlu dedim diğer bir konuda,burada golfle 1 serisini karşılaştırırım diyen vatandaş orada 360 derece dönüp yaa abi bende biliyorum 1 serisi üstün dsg sorunlu bıdı bıdı yapmaya başladı.arabanın en hayati organı sorunlu ,daha neyi konuşuyorsunuz?Alın size link,milleti nasıl perişan etmişler görün.Çıkarın oradan bir eft ya da ikame araç,adamın meselesini çözün golfle premium kompakt arabayı kıyaslayana kadar.1 aydır serviste yatıyor adamın arabası.Diğerine 5 bin tl kesmişler.Hanginiz çıkıp 1 kelime laf edebildiniz?@beyinsis@linqs
    http://forum.donanimhaber.com/m_114087931/mpage_5/f_//tm.htm#114817012
    garanti bitince kakalayacak enayi arıyom atasözünü çıkartanlar şimdi gelmiş burda golfle 1 serisi kıyaslıyor
    Dünyanın kabul ettiği şeyi siz de kabul edin:
    Compact cars: golf focus i30 astra auris
    Premium compact cars: v40 a3 giulietta bmw 1 series mercedes A CLA
    zaten burada gereken cevaplar verilmiş fazlasıyla,zorlamanın alemi yok.
    Lafımın aynen arkasındayım:
    1 serisinin rakibi a3tür,ve 1 serisi golfün içinden geçer.
    Varsa itirazı olan üyemiz açsın Golf 1 serisinden daha iyidir diye konu,dsg sorunsuzdur desin,üstüne bir de anket eklesin,görelim bakalım kim kimi neyle kıyaslıyor
    Son olarak:
    O bütün dünya kıyaslıyor diyen üyemiz ,sizi bu konuda da göremedik?Yoksa siz de dsg nin sorunlu olduğu açıklamasını yapan vw iletişim direktörüne sahtekar diyen vatandaş gibi bu haber yalandır adac böyle bir şey yapmamıştır mı diyeceksiniz?
    http://forum.donanimhaber.com/m_86781258/tm.htm @linqs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Şubat 2016; 8:54:44 >

• Konfor araniyorsa golf
    Sportiflik ariyorsan bmw
    İkisininde ic hacimleri ayni
    Golf 7 2 sene kullandim ici ufak rakiplerine gore ses yalitimi cok iyi en cok ona hayrandim
    Sw versiyonu olsa alirdim belki
    Ben bmw 1 serisinin ici guzel ama disi makyajlinin arkasi kotu bence onu iyi

• 2015 Bmw 1 serisi neden 2. el satılıyor onu iyice inceleyin derim. İlla bu sınıfta 2. el olacaksa ben olsam A3'e bakardım. Bu arada yine karar sizin ama Highline Golf'ün de apayrı bir keyfi var.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    bu yazdıklarınız benim sorumun cevabı değil ki;
    bmw daha iyi olabilir... Hatta golfün içinden de geçebilir; benim için bi sorun yok( bu fikir de olmasam da) ne golfüm var ne vw'm..(olsada fark etmez...)
    burada arkadaşımız iki araç arasında kalmış... biri 1,4 tsi act dsg highline almanya satış fiyatı 27250 € olan Türkiye satış fiyarı 94000 tl olan araç....
    Diğeri bmw 1.18 almanya başlangıç fiyatı 26250 euro olan araç Türkiye deki fiyatını inan ki bilmiyorum muhtemelen 100000 in üzerinde.... BEN DİYORUM Kİ BU ARACIN EDERİ 90000 TL DİR... Almanya fiyatları ortada... vergiler vs. herşey aynı... Başlatsın 90000'den fiyatları borusan; ben de önereyim bmw'yi... Ama ederinden 15000-20000 üzerine satılan bi aracı kimseye önermem... Anlatabildim mi....
    Benim görüşüm premium marka yoktur... Premium model vardır... Artık gerçek premiumlar e sınıfından itibaren olmaya başladı... D sınıfında bile eski kaliteleri yok... Compact sınıfta özellikle a serisi falan mercedes kalitesiyle alakası yok... Belki v40 diğerlerinden biraz daha kaliteli gözüküyor o kadar...

• V40 kaliteli gozukmuyor 1.sinif kaliteye sahip.
    Golfun otomatik manuel farki 10bin,dizel benzinli farki 30bin civari.once fanligini yaptiginiz markayla baslayin kazığı konusmaya.
    Kimse bmw bedava demiyor.ben alman kazigi diye konu acip eleştirmiş insanım almanyada 118değil giriş fiyati konusulur.bunu çözememişsiniz sanırım.
    Golfun 100bin ettigi yerde 1serisi 120bin eder.almanyada bile 5,6bin euro fark var.
    Size gore diye bir premium kavrami yok yeryuzu etrafinizda donmuyor.
    Acar interneti bakarsiniz premium compact car nedemek compact car nedemek.
    Eger premium degilse ararsiniz audiyi golf varken bu arabayı satmayin ne gerek var fazla para vermeye dersiniz,dogus,hani burda premiumlarla bir tuttugunuz vw yi pazarlayan dogus size cevabinizi ziyadesiyle verir

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.