Şimdi Ara

Golf7 highline sıfır vs bmw 1 ikinci el (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayal aleminde yaşamaya devam et sen...
    yarış yaptıysan golf ile buyur videosunu koy.
    Yapmadıysan atıp tutma..
    Bende de herkesle yarışmak için 10 çeşit farklı araç var zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'daki giri? fiyatlary ile buradakileri kar?yla?tyrmak çok mantykly olmayabilir.
    Oradaki giri? donanymlar ile buradakiler farkly çünkü.
    Borusan ?u anda jant kapakly, halojen farly 1 serisi satmyyor.
    Gayet mantykly donanymlarla 1 serisini ithal ediyorlar.
    Cruise control + katlanan ayna + birkaç küçük e?ya gözü olsaymy? daha iyi olabilirmi? tabi

quote:

Orijinalden alynty: ugurr10
    Hiç unutmam top gear de m1 ile golf r kapy?yyordu yanylmyyorsam..m1 190 la giderken arkayy byrakty. Golf reis ise hiçbi?ey olmamy? gibi devam etmi?ti. ?anzyman farkyyla m1 daha çabuk hyzlansada araya ba?ka faktörlerde giriyor. Sunucu golfü tercih etmi?ti..bizim millette kasytly bi ?ekilde golf e sallama var. Birisi 40 yyldyr üretilen vw nin amiral aracy,di?eri pazarda yer alayym bi ?ekilde pay koparyrym diyen bmw nin 2004 te bilmem ne arabasyndan kasasyny ithal edip üzerine koydu?u bir araç derim bende. Nasyl olsa forumda a?a?ylama serbest.

O videoyu seyretmi?tim.
    Sonunda 1 serisi için söyledi?i "bu ?ey beni öldürmeye çaly?ty" cümlesi süperdi.
    Arkadan iti?li araçta tüm çeki? ve denge kontrol sistemlerini kapatyyorsan ve pist de yslaksa çok mantykly bir i? yapmyyorsun demektir.
    Zaten önden çekerler düz gidi?te arkadan iti?e göre daha kararly ve daha az yetenek isteyen araçlardyr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIRADANUS -- 1 Mart 2016; 14:49:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: bilgexx

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Kusura bakma da saçma konuşma değil, bunlar her 2 markanın resmi sitesinin verileri...
    Hal böyle olunca hala BMW ile sizi geçerim demek ya hayalperestliktir ya da fanatiktik. 👍

Canım benim sen al golfünü gel yanıma caddebostanda oturuyorum tamam mı ? Sonra senle bi kalkalım 2 boyu yiyince anlarsın aracın olmadan yazılarla konuşma tamam mi canım benim

Dediklerinin Konusunu actiramiyoruz,drag mi yapacak.arabayi da sorunsuz dsg diyerek alir plazada artik

Fanboy değilim ama aracı kulllanmayıp limitlerini bilmeden heleki zf kullanmamış insanlar böyle atıp tutuyo ona tutuluyorum bende Golfe kötü diyen yok zaten ama dediğim şey arkadaşımın 150 actsi ile kapıştık 160dan sonra bmw açık ara farkı atıyo ama gelde anlat bana hala burda son hız 210 diyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Hayal aleminde yaşamaya devam et sen...
    yarış yaptıysan golf ile buyur videosunu koy.
    Yapmadıysan atıp tutma..
    Bende de herkesle yarışmak için 10 çeşit farklı araç var zaten..

Ya dostum benim canım 2 aracıda kullanan sahibi olan biriyim 1 yıl golf 7 1 yıl leon kullandım.Bmw sahibiyim şuan sana tüm vag grubunu kullanmış biri olarak bu cevabı veriyorum golfe kötü bişe demedim ben sadece bmwnin 160dan sonra 2 boy attığını söyledim.Dediğim gibi golf alırsan gel bi çay kahve içelim sonra iddami gerçekleştiriym.Ben seni iğnelemek niyetinde değilim sadece verilerle olsaydı ozaman kia ceed pro gt 200 bg ama hissiyat ve gidiş 130 o nolcak?
  • Sorunumuz da o zaten,bilmedikleri arabayi iki tane yandas mecmua testi seyredip ust segmente rakip gosteriyorlar.
    Golf nere 1 serisi nere ya,ama vw iletişim direktorune sahtekar diyen bir mantığa bunlari anlatmak imkansiz

• quote:

Sorunumuz da o zaten,bilmedikleri arabayi iki tane yandas mecmua testi seyredip ust segmente rakip gosteriyorlar.
    Golf nere 1 serisi nere ya,ama vw iletişim direktorune sahtekar diyen bir mantığa bunlari anlatmak imkansiz

Sadece şu fark bile yeter m paket koltuklarının oturuş pozisyonu ve rahatlığı der susarım sanarsın ferrari sürüyo hissi veriyo
  • quote:

quote:

Sorunumuz da o zaten,bilmedikleri arabayi iki tane yandas mecmua testi seyredip ust segmente rakip gosteriyorlar.

Sadece şu fark bile yeter m paket koltuklarının oturuş pozisyonu ve rahatlığı der susarım sanarsın ferrari sürüyo hissi veriyo

• Ayni ozelliklerdeki Sifir golf ile sifir Bmw 1 serisi ayni fiyata satilsa Vw fanboylari gidip golf alir mi?

• A380 kullanıcısına yanıt
    Kilit soru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

Ayni ozelliklerdeki Sifir golf ile sifir Bmw 1 serisi ayni fiyata satilsa Vw fanboylari gidip golf alir mi?

Biraktim 1 serisini,a3 olsa golfe selam vermezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: A380

Ayni ozelliklerdeki Sifir golf ile sifir Bmw 1 serisi ayni fiyata satilsa Vw fanboylari gidip golf alir mi?

içi çocuk mezarı kadar olduktan sonra 7 serisi kalitesi olsa ne yazar. kaldı ki o kadar bir kalite de yok. küçük-ucuz bmw yaptık demek için, o pazardan pay kapmak için yapılmış bir bmwcik. 3 serisinden aşağısına bmw, c serisinden aşağısına da mercedes demem ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Kilit soru.

kilit soru değil, saçma soru. aynı fiyat olsa golf mü alırdın leon mu?

bmw 1 serisinin "içi öylesine dar olmasa" tabii ki 1 serisi alırdım aynı fiyat değil yakın bir fiyat olsa da. ha benden daha ufak tefek biri için tırnak içindeki ifade de önemsiz kalırdı, 1 serisi alırdı direk heralde fiyatları yakın olsa.
  • quote:

quote:

m paket koltuk öyle bir his mi veriyor? o daracık iç hacmi sihirle birden geniş filan mı yapıyor?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ben Leon'u Golf parasına aldım zaten bilmem haberin var mı ? Leon FR muadili bir arabası var mı Golf'ün, yok. Kaldı ki ben zaten Leon alacağım diye kafaya koymuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Ben Leon'u Golf parasına aldım zaten bilmem haberin var mı ? Leon FR muadili bir arabası var mı Golf'ün, yok. Kaldı ki ben zaten Leon alacağım diye kafaya koymuştum.

haberim var, olmaz mı. beraber aldık ya.

haklısın, leon golf'den kaliteli. muhtemelen 150 bg aldın. golf'te 150 bg lik model de yok zaten...

aynı muadildeki leon ile golf arasındaki fiyat farkı herkesin malumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 2 Mart 2016; 9:55:04 >
  • Golf fanboylarına he diyip geçin aynı fiyatta satılsa aynı donanımlı golf ve 1 serisi, golf alacak adam bir elin parmağını geçmez. Ayrıca içi çocuk mezarı gibi diyenler, Evet içi golfe göre dar ama boyum 1.77 olduğundan bana yeterli geliyor iç hacim boya kiloya göre değişir. Ayrıca bmw nin ismi yeter, bir prestiji vardır. Güzellik görecelidir derler doğru ama bmw 1 makyajlının tipi golften daha kötü diyende çıkmaz heralde :))

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

-
    quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Bir haftadır 2014 model 1.2tsi comfortline golf sahibiyim. O kadar abartiliyorki araç yok premium compact mis suymuş buymuş.

Araç daha 33bin km de ne övgüler dizilidiği kadar sessiz nede iyi bir yol tutuşa sahip. Benzinli motor ama bir dizel kadar sesli yalitim siradan araçlarla aynı. Tsi ile sehir ici 5 litre yakanlarda gelsin bana bir anlatsin hele nasil yakiyorlarmiş. 900 km yol 60 km ortalam hiz ve normal kullanim şuan 8.2 litre ayrica 530i sahibiyim istanbulda 17 litre yakiyor ve sert kullanimla, golfü bu sekilde kullansam en az 10-12 litre yakar.

Benim kanaatim 90-100bin verilecek araç degil 50-60bin tl arasi modellerine binilir gerisi israf.

Ayrıca bir çok donanim ve ergonomik sorunu var benim gördüğum. Şöför tarafindaki cam kumanda paneli geride kaliyor, ayna ayar düğmesini yeri cok saçma kullanissiz, araç çok cabuk arkasini birakiyor sanki arkadan itiş 😬 Geri vites lambalarınin kendine hayrı yok. Tuhaf ama park sensörü bile yok. Dokunmatik denilen ekran bildigin basmatik algilaması bu sekilde bile kötü. Bmw 1 serisi golfün içinden yara yara geçer.

söylediğin şeyler masal gibi. zira:
    -1.4tsi aracım bile 60 km ortalama hızda rahatlıkla 5 lt yakmayı başarıyor
    -" araç çok cabuk arkasini birakiyor sanki arkadan itiş" lafı hepten saçma olmuş, arkadan itişli araçlar arkasını bırakmaz. önden çekişliler bırakır. araç çekişi sağladığı yerden nasıl bıraksın kendin. . burdan araçtan pek anlamadığın anlaşılıyor zaten.
    -dokunmatik ekranın rezistif olduğu doğru ama öyle nokia 5800 gibi de sıkıntılı filan değil.
    -cam kumandaları gayet iyi durumda. ergonomisi çok beğenilen bir araç
    -dizel kadar sesli lafına da diyorum. pes yani.

arkadaşım logondan da belli zaten bir bmw fanatiğisin. golf aldığına filan inanmıyorum. bence önce bir logonu silseydin de öyle yazsaydın bu yorumu.

arkadaş öyle bir sallamış ki acaba yanlış araca mı biniyorum dedim.

benim ortalama tüketimim şehiriçi istanbul trafiği 22 km ortalama hız ile 8,0 lt/100km. 60km ortalama hız ile uzun yol ortalamam antalya-istanbul duble yol klima açık yaklaşık 6,0 lt civarı oldu ki benim aracın üzerinde 200lt dolu portbagaj vardı.

ergonomi sözkonusu ise golf ile gözünü yoldan ayırmadan her düğmeye ulaşabilirsin. fiyatını hakeder, haketmeza ayrı bir konudur. mesela dizel modelleri benim nazarımda o fiyatı haketmiyor. ancak daha önce hitler motorlu manuel A3 kullanıp arkadaşların bahsettiği mantıkla 2015 model daha 5000km 1.16i sunrooflu joy paketli aracı 93000tl alan kuzenim bile aracını bir şekilde değiştirmeyi düşünüyor. performans olarak çok memnun ancak kilo probleminiz varsa araçta rahat edemiyorsunuz. işçilik olarak A3 bence çok daha iyi durumda ayrıntılarda fark hemen belli ediyor.

bütçe olarak bmw alınabiliyorsa s-line A3 tfsi değerlendirilmelidir.

• quote:

quote:

quote:

m paket koltuk öyle bir his mi veriyor? o daracık iç hacmi sihirle birden geniş filan mı yapıyor?

Ben aracıma en fazla 2 kişi biniyor paşam benim Ön yaşam alanı yayla gibi aracın tabi nerden biliceksin golfteki koltuklar gibi sanıyosun :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben aracıma en fazla 2 kişi biniyor paşam benim Ön yaşam alanı yayla gibi aracın tabi nerden biliceksin golfteki koltuklar gibi sanıyosun :D

oturduk arkadaşım. gördük ne olduğunu. ayrıca senin arabana 2 kişi binmesinin bana faydası yok. benim arabama 4 kişi biniyor. bu sebeple bana uymaz. kaldı ki ön de yeterince dar. sanırım kısa boylu ufak tefek birisin. yayla gibi geldiğine göre.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oturduk arkadaşım. gördük ne olduğunu. ayrıca senin arabana 2 kişi binmesinin bana faydası yok. benim arabama 4 kişi biniyor. bu sebeple bana uymaz. kaldı ki ön de yeterince dar. sanırım kısa boylu ufak tefek birisin. yayla gibi geldiğine göre.

1.84 boyum var 80 kiloyum aslanım ben sana içi geniş demedim önceki yorumlara bak ön yaşam alanı gayet geniş ve koltuklar çok sportif dedim.Ordan atlıyosun herşeye.Golf en iyisi tamam hadi yol al

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.