Şimdi Ara

Golf7 highline sıfır vs bmw 1 ikinci el (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek kişi kullanacaksa arka koltuklar çok kullanılmayacaksa, bmw 1 serisi zevkli kullanımı ile güzel araçtır. ancak 1 serisi ön tarafı 2 yapılı insan otursa bile dirsek dirseğe oluyor. bu da herkesin hoşuna gitmeyebilir.
  • Mecmua takiminin vag grubu lehine yAptıklarını hepimiz ogrenelim.golf kesinlikle kotu arac değil,benim icin alt kompaktin her zaman ilk ucundedir.fakat premium kompakt arac da degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Mecmua takiminin vag grubu lehine yAptıklarını hepimiz ogrenelim.golf kesinlikle kotu arac değil,benim icin alt kompaktin her zaman ilk ucundedir.fakat premium kompakt arac da degil.

mesele mecmua takımı meselesi değil. golf tüm dünyada c sınıfının lideri. artık bunu açık bir gerçek. her ne kadar kabullenmesi zor da gelse bazılarına.

civic (çok kullandım), stilo (sahibi oldum), eski avensis, eski mondeo, opel antara,147,x-type bunları kullandım ve birçok c sınıfı-d sınıfı araca bindim de. golf d sınıfı olan eski avensis, eski mondeo ve x-type'dan bile iyiydi sürüş olarak. sessiz, yumuşak, yağ gibi gidiyor. işçilik kalitesi çok üst düzeyde. benim için de premium kompakt.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlisiniz var. Golf passattan daha iyi degil mi?
    Passat da e serisinden daha iyi. O zaman golf icin e serisinden iyi diyebilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Passat da e serisinden daha iyi. O zaman golf icin e serisinden iyi diyebilir miyiz?

Zorlarsak diyebiliriz
  • O paraya 3 serisi bile alınırken golf?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam 1 serisini tercih ederdim. Golf gibi otomobiller çok abartılıyor, o kadar parayı VW'ye bağlamaktansa BMW almak daha mantıklı. Evet ikinci el olacak ama dediğiniz araba da eski değil, her anlamda kendisini telafi eder cinsten. Golf gibi basit modellere o kadar para bağlamaktansa 1 serisi alıp gerçek anlamda premium araca binmek daha mantıklı. Zaten insanlar da böyle düşündüğü için günümüzde; A3, 1 serisi ya da A serisi gibi modeller sıradan markalardan daha çok satıyor.

Günlük hayatta kullanılan basit markalar bile pahalı olduğu için premium araba almak daha mantıklı.
  • Bmw 1 serisi sürüş dinamikleri dışında Golf'ten keskin bir şekilde üstünlüğü yok, benim ilk aracım 116d bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Benim takıldığım nokta arabaları değerlendirirken, premium etiketi seni neden bu kadar etkiliyor arkadaş :) Premium araçlar altın kapılı ve direksiyonlu değil...

Sen ne görüyorsun bu premium sınıftan ? :) Benim şahsi aracım passat babamın aracı ise bmw 5 serisi, arada alır kullanırım ve bu iki araç arasında geçişte anlıyorsunuz. O seviyedeki araçlar premiumu hissettirir diğer araçlardan üstünlüğünü bariz ortaya koyar. Fakat bmw 3 olsun 1 olsun sırf logo ve etiketlerinden ötürü gereksiz övgü ve üstünlük sağlamayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 26 Şubat 2016; 12:22:22 >
  • Hergün aynı troll konu cevap vermekten sıkılmadınız değil mi
  • BMW 1 serisi çok çok az satıyor, golfün piyasası malum. az satan araçların ikinci el piyasaları ölü oluyor, buna göre değerlendirmenizi yapın derim. ayrıca arada çok ciddi fiyat farkı var, 3 kere dsg şanzımanı komple değiştirseniz kapanmayacak kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

Hergün aynı troll konu cevap vermekten sıkılmadınız değil mi

daha ilk konusu ama bilemedim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

Hergün aynı troll konu cevap vermekten sıkılmadınız değil mi

daha ilk konusu ama bilemedim şimdi

Forumun artık klasiği haline gelmiş konular = Golf mu alsam 116i mi ? A3 mü 116i yoksa a180 ?
    Klasik yorumlar = Bmw arkadan çekişli Bmw al :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis
    golf d sınıfı olan eski avensis, eski mondeo ve x-type'dan bile iyiydi sürüş olarak. sessiz, yumuşak, yağ gibi gidiyor. işçilik kalitesi çok üst düzeyde. benim için de premium kompakt.

Bu söylediklerinizin konusunu açabilir misiniz?aynen bu şekilde yazarak,buyrun
    1 serisinin üstünlüğü yok demek keskin olarak.
    Peki şanzımanı ne yapacağız?
    Sürüş kalitesini?
    Dizaynı?
    Bişey yapmayacağız,golfü premium yapmaya uğraşacağız değil mi?@oyuncu11790
    Buyrun,haylayn golfünüz ve m paket 1 serisi
     Golf7 highline sıfır vs bmw 1 ikinci el

Bozmayalım diyoruz,illa istiyorlar ben ne edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 26 Şubat 2016; 13:25:04 >

• Arkadaşlar kavga edecek bir durum yok.

Konu sahibinin mesaj sayısı henüz çift haneli sayıya ulaşmamış siz kavgaya tutuşmuşsunuz. Adam belliki troll.

Konu sahibi iki araçtan birini alsın faturası veya noter satış belgesi ile buraya resimlerini koysun. Forumu bırakırım. Çok net.

Bence otomobil forumunda konu açabilmek için mesaj kotası getirilsin. Bu nedir yaa iki güne bir aynı konu.
  • quote:

quote:

golf d sınıfı olan eski avensis, eski mondeo ve x-type'dan bile iyiydi sürüş olarak. sessiz, yumuşak, yağ gibi gidiyor. işçilik kalitesi çok üst düzeyde. benim için de premium kompakt.

Sürüş kalitesini?
    Dizaynı?
    ...

sözlerim fazla mı karışık? bmw 1 serisinin içi çok dar diyorum. sığamıyorum içine, boğuyor beni. ondan sonra istediği kadar kaliteli olsun ne yazar? bu arada benim golf high değil, comfort. bmw 1 serisini hiç sürmedim. o kadar param olsa ne golf alırım ne 1 serisi, passat alırdım. bir gün bmw alacak kadar param olursa ve alırsam bu en az 3 serisi olabilir. ondan aşağısına bakmam. m filan benim için önemsiz harfler. sonuçta orta yaşlı bir aile babasıyım. yemişim m'yi. şimdi bozdun mu beni? hayır. neye bozulacam??? yeminlen eğer bu 1.4tsi'da çift egzos standartta olmasa ona bile 50 kuruş vermezdim. yani öyle şeyler beni etkilemez. ayrıca böyle fotolarla filan zor etkilenirim. tonla karşılaştırmalı test var işte. hepsinde de golf topuklamış 1 serisini. 1 serisini de bmw'den sayıyo ya burdan insanlar hayret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 26 Şubat 2016; 13:49:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

O paraya 3 serisi bile alınırken golf?

bu ne mantık. 2. elle sıfır bir midir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

aristo mantığından gidiyoruz demek, iyi o zaman... golf passat'dan daha başarılı. golf passat'dan daha başarılıysa daha iyidir. golf ferrari'den de daha başarılı. o zaman golf ferrari'den de daha iyidir...

passat alacak param olsa passat alırdım. ama yok. e serisi alacak param olsa o parayla bir ev alırdım. boş muhabbetler bunlar. sonu yok...
  • Golf 7, pekçok anlamda BMW 1 Serisinden kat kat üstün bir araç.

BMW'nin tek farkı arkadan itiş olması. Ki bu da yağışlı havalarda aracın arkadan kayarak spin atmasına yol açıyor.

Top Gear'da bile Jeremy bahsetmişti bu konudan.

Bagaj ve iç mekan olarak da Golf üstün.

BMW 1 Serisi her anlamda VW Golf karşısında diz çöküp tövbe isteyen bir araç.

Bunu da gözardı etmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 26 Şubat 2016; 14:06:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Golf 7, pekçok anlamda BMW 1 Serisinden kat kat üstün bir araç.

BMW'nin tek farkı arkadan itiş olması. Ki bu da yağışlı havalarda aracın arkadan kayarak spin atmasına yol açıyor.

Top Gear'da bile Jeremy bahsetmişti bu konudan.

Bagaj ve iç mekan olarak da Golf üstün.

BMW 1 Serisi her anlamda VW Golf karşısında diz çöküp tövbe isteyen bir araç.

Bunu da gözardı etmeyin derim.

Pek çok anlamda üstün demişsin ya, sayda görelim
  • quote:

quote:

Sürüş kalitesini?
    Dizaynı?

Benim kullandığım sürdüğüm aracı bana anlatma, ben zaten yaşadım gördüm ve diyorum ki;
    Bmw 1 serisi araçlar sürüş dinamikleri olarak bmw ruhu taşır, Golf ile kıyaslandığı zaman üstün bir araçtır.

FAKAT senin gözünde büyüttüğün o bmw logosu 1 ve 3 serisi araçlarında o kadar üst seviye değil, bmw 1 serisi konfor olarak iyi değil ve iç mekan olarak basık dar bir araç yani bu iki aracı kıyaslayan adam konfor ve iç mekan ferahlığı arıyorsa Golf iyi bir alternatif, fakat sürüş dinamiği ve görsellik gibi beklentileri varsa bmw 1 serisi işini görür.

Gelelim kıyas mevzusuna, bu iki araç çoğu araba incelemesi yapan kişi tarafından kıyaslanır. Tabi sen kıyaslama yaparken off bmw logosu be premium be of kafasında hareket edince bu idrak etmen zor, fakat edebileceğin dilden yazarım.

Gelelim sana shadowgeist kardeş, birini bozuyorum dediğinde bozuluyor mu ? :) Sen okuduğunu anlamak için değil, dur şurada laf sokabilir miyim kafasıyla hareket ettiğin için yazdıkların etki yaratmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.