Şimdi Ara

EA 2023 Günlüğü | Frank Underwood (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Böyle bi olayı oldu. Hatta dizinin içine etti bu olay geçen günlerde davasında suçsuz olduğuna karar verdiler ve beraat etti. Ama kariyeri nanay oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FrankUnderwoodd kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim adama suçlama atan çoğu kişinin elinde kanıtı yok çünkü kendileri çocukken olmuş olaylar. Reis gay olduğunu itiraf etti zaten. British Kraliyet ailesi falan da işin içinde sıkıntılı durumlar var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CowardlyCobra kullanıcısına yanıt

evet evet beraat sebebi bu oldu zaten. Suçlama doğru mu yoksa bir iftira mı bilemem kevin'in gerçek karakteri hakkında da pek fikrim yok fakat Frank Underwood karakterini süper bir şekilde oynadı ama koca diziye yazık oldu...

• 12 Kasım 2022 Güncellemesi:

Paragraf ve problem sayım her 2 haftada bir artıyor. Şimdiye kadar paragrafın ritmi bitti. Problem için taktikler serisi ve soru bankası kullanıyorum.

Matematik: Fonsiyon 1'in konu ve çap fasikülü bitti. 345 testini çözülecek.

+ Apotemi Fasikülü ile devam edeceğim.

Tarih-Coğrafya: Tarihten AYT'ye giriş yaptım ilk uygarlıklar bitti. Coğrafya'da Haritalarla serisi bitti şimdi Coğrafya'nın Kodları ile izohipslere kadar geldim.

Edebiyatta: Bu sıralar ilerleme yapmadım bazı günler tekrar adına geçmiş konuları ve yazarları tekrar ediyorum.

Geometri: Şu sıralar bayağı saldım en kısa zamanda devam edeceğim.

Bu işi başaracağız!!!

EA 2023 Günlüğü | Frank Underwood

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankUnderwoodd -- 12 Kasım 2022; 17:27:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.