Öncelikle herkese iyi çalışmalar diliyorum. 12. Sınıfım ve benimde bir çok 12 gibi çalışmadığıma dair bahanelerim var. Fakat bile isteye yattığımı kabul edip pişmanlık duyuyorum. Bu günlüğü de biraz moral için açtım. Bu sene 12. Sınıfın vermiş olduğu özgüven ile biraz arkadaşlıklara ve ortamlara aktım. 2. Dönem aklım başıma gelip açığa geçtim ve bu doğrultu da çalışmaya başladım. Ancak bu çalışmanın da yanlışlığından biraz bahsetmek istiyorum. Öncelikle yaptığım son denemelerdeki netleri paylaşayım: 22 Mayıs 2022'de girdiğim Limit denemesi: TYT Türkçe: 22.00 Sosyal: 15.50 Matematik: 4.50 Fen:0.25 Toplam: 42.25 AYT Edebiyat: 14.75 Tarih 1: 3.75 Coğrafya 1: 6.00 Mat: 2.00 (Alakasız ama Sosyal 2'yi de paylaşmak istiyorum. Tarih 2: 8.50 Coğrafya 2: 7.25 Felsefe: 3.25 Din: 3.50 EA Toplam:26.5 Söz Toplam:47.00 Sonuçlardan anlayacağınıza göre matematik 0, sosyal biraz var fakat genelinde yine eksik. Bu senemi mezuna bırakıp bütün odağımı 2023'e vermeyi düşünüyorum. Zira bu sene benden bir cacık olmayacağı aşikar. Son olarak bugün çalıştığım derslerden biraz bahsedeyim: 25.05.2022 Sabah 20 Paragraf: 17-3 Bilgi Sarmalı Türkçe Deneme: 30-8 İkinci Yeni videosu bitti birazdan ezberleyeceğim Ardından Problemlere geçeceğim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankUnderwoodd -- 15 Ağustos 2022; 9:50:37 > |
EA 2023 Günlüğü | Frank Underwood
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İyi bir iktisat veya hukuk istiyorum.
-
Eylül'e kadar Geometri ve Tyt Matı olabildiğince bitirmek istiyorum. Sonrasında denemeler ile ilerleyeceğim. Sosyali bu sene tekrar ve edebiyat dışında denemelerle ilerletmeyi düşünüyorum. Fen'i ise biyoloji ve kimyanın sözel bölümlerine yazdan başlayarak hafif hafif devam ettireceğim
-
Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Dediklerini düşüneceğim.
-
Biraz sıkışık bir çalışma yapmanız gerekecek mat ve geo oturunca gerisi çok kolay
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tyt ayt mat geo çalış yazın halledersin tr sosyali de sıkıştırırsın araya finito
-
Sosyali her türlü halledeceğimi düşünüyorum. Benim tek meselem mat bundan sonra
-
buben
-
Yerleştirme sonuçlarının açıklandığı gün güncelleme eklemem ikonik olabilir :)
Şu sıralar çalışmalarımı hızlandırmak durumunda kaldım zira gerçekten çok yavaş ilerliyordum. Güzel tarafı ise motive olarak yola devam ediyorum.
Her gün mat ve edebiyat ilerliyorum. sosyal derslerimde sıkıntım olmasa da her gün bir sosyal dersten soru da çözüyorum. Amacım en kısa sürede tyt matı bitirerek yavaştan ayt'ye hazırlanmak olacak.
Şu son zamanlarda hiç deneme de çözmedim çözünce yine sonuçları buraya aktaracağım.
-
22 Eylül 2022
derslerdeki durumumu şöyle anlatayım
Matematik: Köklü Sayılar (Biliyorum zamanlamaya göre çok gerideyim fakat bazı aksilikler oldu ve ilerleyemedim)
Edebiyat: Divan Edebiyatı (Normalde daha ileride olmam gerekiyor ama zamanımı tamamen mata veriyorum)
Geometri:Üçgende Açılar (Mat temelim olmadığı için önce matı sağlamlaştırıp yeni başladım)
Coğrafya-Tarih:Bu iki dersin temeli sağlam olduğu için Benim Hocam denemeleri ve geriye kalan soru bankalarından devam ediyorum.
Genel ders durumuma gelecek olursak Matematik gerçekten çok zamanımı alıyor bir konu için 3 gün ve daha fazla bir süre vermem gerekiyor. Kaynaklarım ise (Birey A-Benim Hocam-Bilgi Sarmal-345)
Sorun ne olursa olsun devam ediyorum ve edeceğim herkese iyi çalışmalar dilerim...
-
-
-
kolay gelsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arkadaş tehlikeli bir abiye benziyor, umarım politikaya girmez :d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ahahah yok daha neler hocam
-
Hocam bu abi pedofili değil mi ya?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- selin hoca pdf
- tus dershanesi fiyat 2024
- tyt matematik net arttırma ekşi
- acil doktoru maaşı
- deneme kulübü fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X