Şimdi Ara

EA 25K SIRALAMA ICIN HUKUK ve PSIKOLOJI ONERILERI 🔥🔥🔥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba arkadaslar. Arkadasim bu sene sinava girdi ve kotu yapmisti. Dolayisiyla cok bir arastirmamiz olmadi. Ama 25k gibi bi siralama getirdi. Hukuk ve psikoloji icin onerebileceginiz, bu siralamadaki diger universitelerden bariz farklari olan universiteleri yazabilir misiniz? Tesekkurler...

• up
  • up
  • benim de durum aynı. 25k ea için tercihlerde kaç k'dan hukuk yazmak gerekir, ilk 25k'da kaç k sayısalcı vardır dün sabahtan beri araştırıyorum

• bence 20klik hukuk gelebilir bu sene. Nereyi yazmaya karar verdiniz irtibatta kalalim.

• up hocam bende o civarda yaptım

• Yüksek sıralamardan başlayıp tercih verin çok sayısalcı var o aralıklarda

• hocam kafam karışıyor ne demek bu.örnekleyerek felan bi anlatabilir misiniz.

• up
  • führerbunkerkot1 kullanıcısına yanıt

Bu sene sınav zor olduğu için geçen sene 50 aytnin getirdiği sıralamayı bu sene 30 net falan getirdi,o 30 neti de bir sayısalcı edebiyat kısmına bulaşmadan sadece mat çözerek yapabildiği için geçen seneye oranla çok fazla sayısalcı araya girdi.Örnek vermek gerekirse bu senenin Tr 1.si 115 tyt 40 ayt ile 600-700 gibi bir sıralama yaptı,geçen sene bu nete 14 bin falan geliyordu o yüzden geçen yıl üst sıralarda çok az sayısalcı vardı bu sene çok fazla var.Ayrıca bu sene mat çok fazla puan getirdiği için 35 mat yapan biri 45 ayt yapıp matı düşük olan birinden daha iyi sıralama yaptı

• up
  • Psikoloji okunur mu ki artık yüksel Lisans olmadan bi Halta yaramıyor bu bölüm
  • kim okumalı
  • Shesmovedon kullanıcısına yanıt

Psikoloji 4 yıl okumakla bitmiyor. Yüksek lisans şart ve devlette yüksel lisans kontenjanı çoook düşük özelde yapmak istesen senelik 80 90 bin çok masraflı bir bölüm. Ben de psikoloji istiyordum ama sonradan vazgeçtim. Ybs düşünüyorum yurt dışında çalışmak istediğim için

• up
  • Alevleri gorunce transfer haberi sandim
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.