Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
2.250
Cevap
40
Favori
112.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeTeina

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Bu listedeki bütün oyunlar 65 tl ye bedava mı yani :)

Öyleyse oha yani çüşş ben 1 senedir demo takılıyordum

Evet 65 TL fakat zaman sınırı olmadan bedava değil. Access üyeliğin süresince bedava. Mesela 3 aylık üyelik aldın , üyeliğin süresince bedava , üyelik bitince oyun konsolda durur fakat oynayamazsın. Üyeliği yenilersen oynamaya devam edebilirsin

Kardeş şaka yapmıyosun dimi ?
    65 liraya 1 yıllık alıcam o zaman çok ucuz. Değil mi sadece fifa 15 127 lira Zaten 1 sene sonra fifa 15 i ne yapıyım

Şaka yapmıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Bu listedeki bütün oyunlar 65 tl ye bedava mı yani :)

Öyleyse oha yani çüşş ben 1 senedir demo takılıyordum

Evet 65 TL fakat zaman sınırı olmadan bedava değil. Access üyeliğin süresince bedava. Mesela 3 aylık üyelik aldın , üyeliğin süresince bedava , üyelik bitince oyun konsolda durur fakat oynayamazsın. Üyeliği yenilersen oynamaya devam edebilirsin

Kardeş şaka yapmıyosun dimi ?
    65 liraya 1 yıllık alıcam o zaman çok ucuz. Değil mi sadece fifa 15 127 lira Zaten 1 sene sonra fifa 15 i ne yapıyım

Enpara kampanyasıyla 65TL-25TL iade 40 TL yıllık üyelik daha da ucuza alabilirsin.

• Killknight kullanıcısına yanıt
    Bi haftadır daha ucuz daha ucuz diye bin yola girdim bıktım artık az önce her şeyi halletim sıfırdan başlıyıcam bıktım artik bi arpa boyu ilerliyemedim bastırcam parayı alıcam .

(En parayı kaç kez kullanabiliyoruz 1 ay beklemek lazım mı )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeTeina kullanıcısına yanıt
    Sitesinde anlatıyor detaylı inceleyin.

https://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx
  • fiyat gerçekten mükemmel ea access xb1'a değer katan önemli bir servis ama buna rağmen sistemi kötüleyenler var playstation a gelmediğinden olsa gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS e gelmediğinden değil Sony istemediği için gelmedi. BSC de haberi var. Onu duzeltelim güzel kardeşim.

• yanlışın var Ekin,MS'in EA'yle olan anlaşmasından dolayı EAA PS4'e gelmiyor.
  • Electronic Arts’ın Xbox One’da EA Access adıyla kendine özgü bir oyun abonelik servisi oluşturacağı haberi geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Battlefield 4 ve FIFA 14 gibi popüler EA oyunlarına belli bir aylık ücret karşılığında kısıtlamasız erişim sağlayan servisin kısa zaman içinde ABD ve Avrupa’da faaliyete geçmesi bekleniyor.

Haberin duyulmasının ardından PS4 sahipleri kendilerinin neden bu servise kayıt olamayacağını sorgulamaya başladı. Akıllara gelen ilk ihtimal EA ile Microsoft’un özel bir anlaşmaya imzalaması olsa da, Sony Electronic Arts’ın talebini geri çevirdiği için EA Access’in PS4 ekosistemine giriş yapmayacağı ortaya çıktı.

Sony tarafından Game Informer’a yapılan açıklamada Electronic Arts’ın teklifinin PS Plus’tan daha farklı bir şey sunmadığı ve aylık maliyetinin de neredeyse aynı olduğunu belirtti. Sony sözcüsü EA Access’in PS4 sahiplerine bir katma değer sunmadığı yönünde karar verdiklerini ifade etti. PS4’ün piyasaya çıkışından bu yana PS Plus aboneliklerinin yüzde 200’den fazla arttığının altını çizen Sony sözcüsü, ayrı bir abonelik servisi için kullanıcılardan bir ücret talep etmenin kendilerine pek mantıklı gelmediğini sözlerine ekledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 2 Temmuz 2015; 21:42:03 >

• e tamam işte sony ps+ ile daha çok para kazanmak için yıllık burda 40 liraya o kadar oyuna erişim işinin kendileri açısından karlı olmadığı ve oyuncuları ''düşündüğü(?)'' için böyle bir karar aldı.
  • 2 katı kullanıcılı PS e ea access Sony istese yarın yapıştırır ea games. Adamlar reddettiği için gelmedi konsola. Yazıda bununla alakalı.

• tamam ama benim söylediğim onunla alakalı değil,hangi firma oyuncuları daha çok düşünüyor onunla alakalı.
  • 1 Aylık EA ACCESS Bedava!

Şu linkten bilgilerinizi girin,7-10 gün içinde 1 aylık EA ACCESS deneme kodu hesabınıza gönderilecek.

Bu promosyonu yapan Kanadalı Vancouver Whitecaps soccer takımı,''yasal'' bir şey,hesabınıza bir şey olma durumu yok,R/Xbox One'da herkes kayıt olmuş.

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!

İyi oyunlar;)

Edit:Şu linkteki uygulamayı indirip,kayıt olup bilgileri doldurmak gerekiyor.Ancak direkt olarak yukardaki formu doldurunca da oluyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 2 Temmuz 2015; 22:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

tamam ama benim söylediğim onunla alakalı değil,hangi firma oyuncuları daha çok düşünüyor onunla alakalı.

Sony turkce oyun çıkarıyor şimdi o açıdan bakacaksak sonu gelmez o isin. Herkes ticarı kaygıyla hareket eder. Hicbiride bizi düşünmez.

• "Sony tarafından Game Informer’a yapılan açıklamada Electronic Arts’ın teklifinin PS Plus’tan daha farklı bir şey sunmadığı ve aylık maliyetinin de neredeyse aynı olduğunu belirtti."

Bu capan kafası da bir acayip oluyormuş.
  • 1 ay free kod vermelerinin amaci nedir neyse yolladim 1 ay 1 aydir

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Electronic Arts’ın Xbox One’da EA Access adıyla kendine özgü bir oyun abonelik servisi oluşturacağı haberi geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Battlefield 4 ve FIFA 14 gibi popüler EA oyunlarına belli bir aylık ücret karşılığında kısıtlamasız erişim sağlayan servisin kısa zaman içinde ABD ve Avrupa’da faaliyete geçmesi bekleniyor.

Haberin duyulmasının ardından PS4 sahipleri kendilerinin neden bu servise kayıt olamayacağını sorgulamaya başladı. Akıllara gelen ilk ihtimal EA ile Microsoft’un özel bir anlaşmaya imzalaması olsa da, Sony Electronic Arts’ın talebini geri çevirdiği için EA Access’in PS4 ekosistemine giriş yapmayacağı ortaya çıktı.

Sony tarafından Game Informer’a yapılan açıklamada Electronic Arts’ın teklifinin PS Plus’tan daha farklı bir şey sunmadığı ve aylık maliyetinin de neredeyse aynı olduğunu belirtti. Sony sözcüsü EA Access’in PS4 sahiplerine bir katma değer sunmadığı yönünde karar verdiklerini ifade etti. PS4’ün piyasaya çıkışından bu yana PS Plus aboneliklerinin yüzde 200’den fazla arttığının altını çizen Sony sözcüsü, ayrı bir abonelik servisi için kullanıcılardan bir ücret talep etmenin kendilerine pek mantıklı gelmediğini sözlerine ekledi.

Sıkı bir PS4 kullanıcısı olarak EA Access' in PS4' e gelmesini çok isterdim şahsen.

• Bilgi için teşekkürler! Kod az önce geldi, çalışıyor da

Yalnız otomatik ödeme yöntemini kapatmayı unutmayın alacaklar, habersiz para çekmesin bir sonraki ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vl.Murad -- 4 Temmuz 2015; 2:16:20 >
  • 40 lira yıllık zaten bence bedava olan şeylere bulaşmayın ben bulaşınca hep başım belaya girdi.
    Bir cin atasözü der ki
    Chan chin chun ; yani ;
    Bedavadan daha pahalısı yoktur

• Bana geldi 1 aylik kod girdim çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 4 Temmuz 2015; 5:41:17 >
  • tamamen legit bir korkunuz olmasın iyi oyunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.