< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 14 Mayıs 2020; 0:6:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 14 Mayıs 2020; 0:6:19 > |
Oyun kalmadı ekleyecek nankörlük yapma.
|
Muhtesem bir sey bu. Harika bir sey. Demolara erken erisim olayi da muthis bir ekstra. Resmen Xbox One icin koskocaman bir arti. Helal olsun Microsoft'a. Calisiyor adamlar.
|
Konsol dünyasındaki en güzel şeylerden biri bu EA access. Dragon Age, Bf4, Titanfall, Fifa 15, Ufc, NFS falan ne varsa indirdim. Enpara ile yıllık sadece 40 liraya geliyor. Konsol dünyasındaki oyun fiyatlarının pahali olmasını düşününce harika bir sistem.. Hele bir de x1 geriye uyumluluğu ile Bc2, Dead Space ve Mass Effect serileri gelirse artık ne derim bilmiyorum x1 beygir gücü olarak geri kalsa da bu kullanıcı dostu özellikler ve exc oyunlarının kalitesi ile farkını ortaya koyuyor.
|
Arkadaşlar beğenmeyen almasın hatırlatmak istedim.
|
EA gibi bir firmanın ne mal olduğunu hepimiz biliyoruz fakat 65 TL lik ea access'i kardeşlik yapmayın arkadaşlar.Ölücülük resmen.
|
a way out Valuta eklendi
|
Yıllık üyelik ücreti 65 tl. Bugüne kadar herkes fifa dahil her oyunu oynadı. Hala söylenenleri hayretle izliyorum.
|
Fifa zaten yillik gideri olan bi oyun. Hali hazirda access uyeligi yoksa sirf fifa ve bf icin access alip, minimum 7 ay beklemek gereksiz geliyor bana. Fifaya access ile baslayinca herkes almis basini gitmis oluyor. Pro club ve fut’da uygun rekabet ortami olusmuyor malesef. Kaldiki bir sonraki oyun ciktiktan sonra kadro guncelligi vs bir suru sikinti da cabasi. Onun yerine kardeslik ile en kotu oyun cikisindan 1 ay sonraki indirimlerde almak daha mantikli.
|
Fifa 19 eklenmiş vaulta
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 30 Temmuz 2014; 18:04:09 > |
|
|
|
|
|
|