|
Bildirim
|
:) |
Takım tutar gibi firma mı tutuyorsun Allah aşkına, iyi günde kötü gündeymiş Oyun nereye bugünlere gelmiş 3 senedir yerinde sayıyor. Adamların tek ilgilendiği kısım FUT gerisi şeyinde değil. Sokak futbolu ile göz boyamaya çalışmasın EA. Oyun 16 dan sonra bozdu/bozulmaya devam ediyor. Oyunun yapısı FUT yüzünden bozuldu. Ergenlerin feedbacklari yüzünden oyun bu halde. Haftanın gollerine bakıyorum gözüm kanıyor. Gerçek hayatla alakası olmayan goller. Bildiğin Goal 3 mübarek.
FIFA 99 ve 2000'i zamanında orjinal almış biri olarak söylüyorum 2 firmada babamın değil. Hangisi iyiyse onu oynarım FIFA 20 beni tatmin etsin onu da oynarım. Son 2 senedir PES oynuyorum o da FIFA nın artık futbol oyunundan çıktığı için. Giderim Battlefield da 11 e 11 deathmatch yaparım aynı hesap. |
Şu kariyere artık düzgün bir el atmalılar. Varolanı bozmadan stadyum güncellemesi yapılabilmeli, formaları ve forma önündeki reklamları da alacağımız sponsorlarla duzenleyebilmeliyiz. Kaç senedir anca forma üzerindeki lig logolarının bir üst lige çıktığınızda güncellenmesini sağladılar. Bu dediklerim kim bilir fifa kaçta olur artık.
|
Fifa 20 hic heyecanlandirmiyor beni. Yine ufak degisiklerle sunacaklar. Yillardir ayni menu bari onu degistirin. 2020 de ps5 gelecek deniyor. Eger fifa 14 te oldugu gibi yeni konsollara ozel bir surum cikarsa o zaman heyecan yaratir.
|
Oyunun adı nedir dostum ? Eğlenceli ye benziyor benim çocuklara alayım
|
>>> PC KONUSU LİNK <<<
PS4 kullanan arkadaşları rahatsız etmemek adına benim gibi PC'den oynayan arkadaşlar, buraya geçersek sevinirim. Diğer arkadaşlara ricam mesajı beğenip yukarı çıkarmanız böylece herkes görebilir, sonra fırça yiyen biz oluyoruz. |
gelmiş geçmiş en iyi pes oyunları bir arada
|
Bu grafiklerin neresi iyi anlamadım. Her zamanki FIFA işte..
|
dünyanın en kötü oyunu
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 19 Mayıs 2019; 22:54:49 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 31 Mayıs 2019; 18:46:3 > |
|
|
|