Şimdi Ara

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!! (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
40
Favori
112.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 18 de gamepass e ekleniyoe mayısta :) ayrıca suan ilk kez yapacaklar için gamepass 1 aylık 1 tl hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırla SW Battlefront 2'yi bekliyorum hala. Oyun 5-6 hafta arka arkaya indirime girdi ama öyle bir ortam oluştu ki para verip alasım gelmiyor açıkçası. 1-2 aya eklerler umarım.
  • ben daha 14 günlük deneme süresini başlatmadım. onu başlatmadan bu 1 liralık aylık süreyi alsam daha sonra 14 günlük denemeyi kullanamam değil mi? kampanya bitme süresi 14 gün diyor acaba bugün denemeyi başlatıp bitince 1 liralık aylığı mı alsam? ya da 14 gün içerisinde 1 liralık aylığı alıp üstüne ekleyebilir miyim?
  • orctzl O kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de, para verip ne zaman bişey alsam bunlar yayımladı, inatla almıyorum, bekliyorum
  • edwardweo kullanıcısına yanıt
    bnce bı aylığı alın hocam sonradan 14 gunluk deneme süresi çalışır bence.
  • aynen hocam öyle yapıcam zaten 13 gün kalmış kampanyanın bitmesine. deneme süresi alırsam yetişemem.
  • FIFA 19 çıkacak gel artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • edwardweo kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şeyi ben de düşündüm dün chatten biriyle konuştum olur dedi. Ben de başlattım denemeyi. Ardından bugün kontrol ettim kampanya gitmiş 1 lira yerine 29 lira gözüküyordu. Yazdım tekrar live chata 1 saatin sonunda, supervisor felan geldi kontrol etti evet bizim hatamız dedi bana bir aylık live gold üyelik hediye ettiler kod olarak.

Ayrıca hem ilk konuştuğum hem de supervisor, deneme süresi bitince tabi promosyon bitmeden (8 mayıs son tarih) yeni üyelik açıp 1 liradan satın alın dedi :)

Bugün şunu anladım 1 amazonun live chati 2 Microsoft oldukça yardımcı oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVizit -- 26 Nisan 2018; 20:37:35 >
  • Game Pass bende almak istiyorum şu an deneme süresi iki gün içinde bitiyor ancak 1 TL görünen ücret ödemeye geçerken 29 TL oluyor anlamadım gitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fifanin neden gelmedigi belli oldu gibi. Dunya Kupasi modeu PSN storeda aciklanmadan cikti. Buyuk ihtimalle o tanitilacak sonra ea accesse gelecek. 27 Mayista cikacakmis. Bu yil ilk defa Dunya Kupasina ait bir oyun olmayacak, ucretsiz yeni bir oyun modeu olacak.

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!

EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!EA ACCESS [ Ana Konu ] Fifa 20 EA Access’te !!!

• LeVizit kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun hocam. microsoft'un desteğinin iyi olduğunu biliyordum. ben de yazıcam ''geçen hafta aldım xbox one s siz 2 gün sonra xbox one x'e indirim yaptınız üstüne para vereyim makinamı değiştirelim'' diye. bakalım ne diyecekler? :D şaka bir yana bu kadar kullanıcıya değer vermeleri çok iyi bizler için.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Aynı kart ile 4 farklı hesaptan 14 gün yaparak kullandım ben. Sanırım sınırsız yapabiliyorz yeni hesap açıp

• batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal dediğin gibi olacak, güzel yakalamışşsın olayı.
  • Fifa 18 mayıs sonunda mı accesse eklenecek şimdi dogrumu anladım ben . 1 ay sonra yani öylemi

• quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Fifa 18 mayıs sonunda mı accesse eklenecek şimdi dogrumu anladım ben . 1 ay sonra yani öylemi
    FIFA 19 çıkınca eklenir bu gidişle

• An itibariyle 1tlye GamePass aldım :) , 12tlye de 1 aylık ea Access

• quote:

Orijinalden alıntı: whitechapel34

An itibariyle 1tlye GamePass aldım :) , 12tlye de 1 aylık ea Access
    EA access aylık almak mantıklı değil hocam aylığı 12 lira yıllığı 65 lira

• 1 TL ye nasıl alıyorsunuz Game Pass ben deniyorum 29 TL oluyor nasıl iş kimsenin cevap verdiğide yok bu soruya?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • limpmust L kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ilk kez alacaklara 1 tl sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

EA access aylık almak mantıklı değil hocam aylığı 12 lira yıllığı 65 lira

Alıntıları Göster
    Evet haklısınız :) ama konsolu yeni aldım , denemek amacıyla 1 aylık satın aldım

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.