Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
95.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fujitora

Yani ben her ay 25 lira verip ücretsiz olan oyunları aylık parayı ödediğim sürece bedava oynayabiliyorum?
    yes
  • Yıllık üyelikte xbox ve ps4 arasındaki fiyat farkını bir türlü anlamış değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Yıllık üyelikte xbox 65 tl ps4 ise 165 lira. Ayrıca xbox kütüphanesinde ki oyun sayısı daha fazla. Geriye dönük uyumluluk nedeniyle 10 oyun olması lazım daha fazla.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Xbox’a 2014-2015 civarı çıktı o zamanki kura göre fiyat belirleyip bir daha dokunmadılar. Ps’ye 4-5 yıl sonra çıktı kur arttığı için fiyat yükseldi. Aslında yurtdışında ikisi de aynı fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Evet yurtdışında fiyatları aynı ama Türkiye fiyatlandırmasını yapan PS İngiltere ekibinin bu fiyat farkını dikkate alması lazım. Büyük ihtimalle haberleri bile yoktur.
  • FIFA 20 - Now In The Vault On EA Access | PS4

• Yıllık ücreti Xbox seviyesinde olsa hiç düşünmeden kendi hesabıma alırım yıllık olarak.
  • Ea internet sayfasindan baktigimda nfs heat playstationa eklenmis gozukuyor benmi yanli bakiyorum, bu arada aylik olarak almak isteyen olursa ben sec hakka talip olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Deneme o.
  • Anthem ve ufc 3 ü indiremiyorum ücretsiz görünüyor ama hay aksi bir sorunla karşılaştı diyor

• ea amerikan firması , doğal olarak xbox ile arasında özel anlaşmalar mevcuttur.
    ayrıca ps neden indirim yapsın ki kullanıcı sayısı olarak türkiyede xbox ı en az 100 e katlamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord

ea amerikan firması , doğal olarak xbox ile arasında özel anlaşmalar mevcuttur.
    ayrıca ps neden indirim yapsın ki kullanıcı sayısı olarak türkiyede xbox ı en az 100 e katlamıştır.
    Abi fiyat sadece ülkemizde farklı yoksa global olarak her iki platformda da fiyat 29.99$ olarak gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Abi fiyat sadece ülkemizde farklı yoksa global olarak her iki platformda da fiyat 29.99$ olarak gözüküyor.

Alıntıları Göster
    haklısın emre , ülkemizdeki kullanıcı sayısı ile ilgili ozaman .
  • Merhabalar, bilen varsa eğer yardımcı olabilirmi PS4 de bağlı olan EA hesabını silebiliyormuyuz acaba? Fifa20 yi yükledim oyun ototmatik olarak bır hesaba bağlandı fakat hesap bana ait değil ne mail adresini nede şifresini bilmiyorum. Nasıl bir işlem yapabilirim yardımcı olacak varmi

• kesifdem K kullanıcısına yanıt
    PC’den Origin hesap ayarlarına gir. Orada olması lazımdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

PC’den Origin hesap ayarlarına gir. Orada olması lazımdı.
    origin hesap ayarlarında göremedim ama.
  • kesifdem K kullanıcısına yanıt
    Orada bağlı konsollar görünüyordu. PC’yi açınca bakıp durumu yazarım.

• şöyle bir müjde verseniz NFS eklendi diye
  • ea access ps now gibi bir sistem mi yoksa kütüphaneden oyunu ps plus gibi indirebileceğimiz bir sistem mi bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

ea access ps now gibi bir sistem mi yoksa kütüphaneden oyunu ps plus gibi indirebileceğimiz bir sistem mi bilginiz var mı ?
    psnow da 400den fazla ps4 oyununu indirip oynuyabiliyoruz hocam hala çoğu insan sadece stream şeklinde oynaniyor saniyor. sorunuza gelince ea access de oyunlari indirip oynuyoruz.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.