Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan için alan varmı? Oyunlara erişim var mı? Yoksa sayacı mı beklemek gerekiyor indirip oynamak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlara bak ya şaka gibi Şimdi Önümüzdeki aylarda xbox kütüphanesinde olup burda olmayan oyunlari (bf4, hardline, nfs serisi gibi) lütuf gibi sisteme eklerler.
    Sırf bf5 , Unravel 2 ve burnout remastered için alırım diyordum da hiç gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllığı xbox dan daha ucuza 59₺ olur demiştim adamlar 3 katı fiyat koymuş bu fiyata 1 kişi bile abone olmaz büyük rezillik.

• Dünyalar kadar fark var Serhat
    Nfs serisi, star wars battlefront serisi, bf nın tüm oyunlari, ufc serisi, mass efect serisi, plants and zombies serisi, dragon age , mirrors edge göremediklerim
    Fifa, nba, nhl, nfl serisini yazmıyorum bile

• daimi ps kardesi ile sorun cikar mi acaba. bilen varsa yardimci olabilir misiniz

• Fiyat sanırım pc access ile aynı, oyunlar da galiba aşağı yukarı aynı, sadece tl ayarı çekerlerse güzel olur
  • Xbox da 70 tane oyun var EA access de. Bu ne laa :))

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Hocam şuradan bakacaksın. Plants vs Zombies var, Mirror's Edge Catalyst var.

/user-data
    Play the Best Games on EA Access - EA Official Site
    https://www.ea.com/ea-access/games?isLocalized=true#playstation-4-only

• Arkadaş listemde ki birisi hemen satın almış. :D

• Sanırım bende alacağım hemen 1 aylık almak istiyorum el mecbur Titanfall 2 bf5 i falan aradan çıkartıcam hemde diğer oyunlara bi göz atarım.
  • Çok iyi haber 160 liraya fifa 20 oynanacak daha kardeşlik varsa yemede yanında yat

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Ben diğer 12 oyunluk listeyi görünce gözüm döndü hocam pardon. Yine de şu fiyatı haketmiyor maalesef.
    Şahsen max 99 tl civarı birşey bekliyordum. Ea daha ilk günden niyetini belli etti.

• Westron1453 kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen yanlış anlamışsın. FIFA 20 yok. O ancak seneye bu zamanlar eklenir. Yani FIFA 21 çıkmadan 2 ay önce falan.
  • 1 aylık makul zaten. O 1 ayda Bf5 , Titanfall 2 gibi hikayesi olan oyunlar bitirilebilir. Gerçi Bf5 in hikayesi için indirmeye bile değmez.

• EA Access alınca bu oyunlar PS Now gibi internet üzerinden mi oynanıyor yoksa sisteme indiriyor muyuz? Ya da bu bir seçenek mi yani internet üzerinden de oynanır mı?

• Fifa 20 yi beklemeyin seneye ağustos a kadar..

• Bf5 i zaten arkadaşlarla multi için,1 aylık alalım bakalım güzel giderse devam ederim.

Alan varmı şuan erişim mevcut mu oyunlara peki?

• Madem ana konu diye açtınız konuyu güncel tutun. İlk mesaja güncel bilgileri ve linkleri ekleyin. @hasgok
  • Arkadaşlar nasıl 12 oyun oluyor?
    Only PS4 kısmında 50`ye yakın oyun var.
    XBOX`ta olan eski nesil oyunlar yok sadece geriye uyumluluk olmadığı için.
  • Pri Sec çalışıyor mu. Alıp deneyen bilgilendirebilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.