Bildirim
EA Access on PlayStation - ANA KONU - (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
malesef hocam, biliyorsunuz zaten zamanında Sony nazlı gelin gibi davranmıştı Ea ye, şimdi ise Sony istediği kar payını aldı sanırım . ama xbox ta da fiyat artışı olursa hepsi Ea politikası, artış olmaz ise Sony nin işi bu fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten Xbox'taki Gold fiyatı kepazelik. 439 TL nedir! Online oynamak için şart. -
Xbox'da hiç kimse AAA oyunları marketten almıyor. Mtc Games'den istediğin oyunu ucuza alıyorsun. Yeni çıkacak bütün oyunlar 250 300 arasında çıkış yapıyor. Kötülemek adına kötülemiş olmayın. Bende her iki cihaz da var hangi hizmet oyun hangi cihaza ucuza çıkıyorsa orda alıyorum. Hiçbir firma babamızın firması değil. Ayrıca Gold'da 200 liraya yıllık alınıyor. Kimse 440 vermez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 24 Temmuz 2019; 21:40:3 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EA access'den fifa 19 çıkarmışlar -
Yahu bana ne diğer satıcılardan. Sen de şimdi yüksek fiyatları savunuyorsun. Resmi fiyat neyse onu baz alırım. -
Saçma sapan konuşma hocam yüksek fiyatları savunmuyorum. Ama sürekli 439 da 439₺ Kimse o fiyatlara almıyor. İnsanların laflarını çarpıtmayın. Ps access konusunda Xbox'a gömme çaban anlamsız. İkisinin de kendince iyi ve kötü yanları ucuz ve pahalı oyunları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 24 Temmuz 2019; 21:48:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O fiyattan kimse gold almıyor zaten. Game pass ultime içerisinde hem gold hem game pass var biz 12 aylığını 130₺ alıyoruz. Yöntemini bilirsen xbox daha ucuz ps den her türlü.quote:
Orijinalden alıntı: Venomstr
Zaten Xbox'taki Gold fiyatı kepazelik. 439 TL nedir! Online oynamak için şart.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Coming Soon'da FIFA 20 gözüküyor.
FIFA 20 çıktığı gibi eklenirse anlamlı olabilir ki eklenecek gibi duruyor. -
Bende de Xbox var kardeş. Biliyorum hepsini, tercih etmiyorum. -
Evet, sanki sadece yakın zamanda oyun piyasaya çıkacak gibi değil; EA Access'e de eklenecek gibi duruyor o ifade.
Satışları yüksek tutmak amacıyla ilk yıl bu şekilde bir adım atabilirler herhalde.
O zaman neden boş yapıyorsunuz ? Resmi sayfadan alın siz, eğer kazık yemek istiyorsanız tutan yok.quote:
Orijinalden alıntı: Venomstr
Bende de Xbox var kardeş. Biliyorum hepsini, tercih etmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 24 Temmuz 2019; 22:1:16 >
O benim de dikkatimi çekti. Normalde "Coming Soon" yazısını oyun EA Access'e eklenmeye yakın koyuyorlardı diye hatırlıyorum. Coming Soon yazardı, 1-2 ay sonra oyun EA Access'e eklenirdi. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. -
her sene çıkan bir oyun, 60$ vermek istemiyor artık çoğu oyuncu haklı olarak.
EA'de bunun farkında şuan US Psn'de oyun çıkmadan Ps Plus ile 54$'a satılıyor FIFA 20.
bence kesinlikle eklenmeli FIFA 20. zaten adam akıllı oyun çıkardıkları yok son dönemde. -
Beni ne ilgilendirir uyduruk siteler? Ona bakarsan PS4'te de kardeşlik var. Oyuncu sayısı fazla. Aradığın oyunu hemen bulabilirsin. Al-sat yapabilirsin.
Resmi fiyat neyse onu baz alırım. Xbox'ta nasıl ki EA Access 65 TL'ye çok ucuzsa, Gold üyelik de 439 TL'ye pahalı.
Gold üyeliği uyduruk bir hesaba alınca bedava verilen oyunlar da uyduruk hesapta kalıyor. Verilen oyunları oynayabilmen için o hesabın Gold üyeliğini uzatman gerekli. -
fiyatı kesinlike hayal kırıklığı başka birşey değil. Sony nin aç gözlülüğü bence. Nasıl bir mantıktır xbox ta 60 lira olan üyelik Ps4 te 170 lira. üstelik xboxta daha çok oyun var. Millete cazip gelecek birşey yapsalardı bare ilk haftaya özel. hiç yokundan göz boyarlardı. -
-
EA ne ki ACCESS i ne olsun ??? 👎
SONY EX leri de olmasa gidip Tetris oynayacağımdan okadar eminimki :(
Konsol iyice Xbox olma yolunda . SONY yanlış yolda (Aslında oyum kültürü olmayan önlerine ne koysalar oynayan casual oyunculara teslim olmamalı !!!)
FIFA 20`nin demosu yayınlanacak diye Coming Soon yazıyormuş.
19-24 Eylül arasında 8 saat boyunca EA Access üyeleri FIFA 20 oynayabilecek.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X