Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu iyice sapmış ama bir yorum da ben yazayım. Xbox tr store fiyatını eleştiren arkadaşlar; Sony nin 439₺ ye exclusive oyunlarını satan tr store dan kaçınız oyun alıyor? Death Stranding’i eminim % 90 nınız Hindistan ve Norveç den almak için gün sayıyorsunuzdur. Xbox da kimse 439₺ gold üyeliğe ya da 602₺ vs AAA oyunlara vermiyor. Xbox ın resmi olarak kod satıcısı mtc gibi bir nimet var ve tamamen microsoft tarafından onaylı kod satıyorlar. Bu hafta xbox one x’e gecen bir arkadaşıma 215₺ ye 12 aylık gold üyelik (Brazil)aldık ve sonra 5,90₺ vererek bu üyeliği game pass ultimate’e geçirdik. Yani sadece 220₺ ye 1 yıllık gold, 1 yıllık xbox ve pc game pass sahibi oldu. İsterse bu profilin P2 hakkını 110₺ ye satıp P1’i de 110₺ ye mal edebilirdi. Sözün özü işi bilen adam çok daha ucuza xbox da oyun oynayabiliyor. Hem daha iyi grafik, geriye uyumluluk, dijital servis üstünlüğü, P1 hesapların PSN deki Pri gibi pahalı olmaması gibi üstünlükleri var. Ben de 2 konsola sahibim ama bir konsolu eleştirmeden önce iyice bilgi sahibi olmanızı öneririm. İyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimal 2-3 aya sony bir indirim yapar 120 civarına indirir. Black friday zamanında da olabilir.
  • Kaliteli exc oyun olsa keşke bi gow gibi oyun olsa çok güzel alet pc olmasa alırdıım yanına ps4 slim alıp geçerdim herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mtc güvenilir mi ilk kez duyuyorum ? Psn gift cardlar oldukça ucuz.
  • Kaç defa aldım hocam güvenilir gayet ekstra komisyon almayan ödeme tipi de vardı yanlış hatırlamıyosam

• quote:

Orijinalden alıntı: LunarOgred

Kaliteli exc oyun olsa keşke bi gow gibi oyun olsa çok güzel alet pc olmasa alırdıım yanına ps4 slim alıp geçerdim herhalde
    Ex leri PS4 de oynuyorum zaten hocam ama geri kalan her şey de xbox main. Days Gone’a 429₺ basmıştım bir de Bu arada Microsoft 1. parti oyunlarını çıktığı gibi game pass’a ekliyor. Eylül de Gears 5 4K 60fps olarak Türkçe altyazı desteği ile bedavaya oynayacaz.

• fifa özelinde konuşuyorum bence ea access ta yeni çıkan fifa lar direkt olmalı artık. yoksa bir al benisi yok ki aylar sonra fifa oynayacaksam access ta. mesela pc tarafında access premier var. senelik 100 euro olması lazım fiyatı. çıkan ve çıkacak tüm ea oyunlarına anında erişim sağlıyorsun ve oyunların ultimate sürümleri veriliyor. düz access için ise en azından fifa verilirse çıkar çıkmaz üye sayısı 10 ise 20 olur access ın. 8-10 saat deneme için kimse para vermek istemiyor access a
  • Burada neden xbox tartisiliyor beyler ps konusundayiz

• EA Access Premier PS5 çıkışında gelir büyük ihtimalle. Ubisoft Plus da öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

EA Access Premier PS5 çıkışında gelir büyük ihtimalle. Ubisoft Plus da öyle.
    muhtemelen öyle olacak. zaten 2020 de gelecek gibi yeni konsollar
  • Premier 300-350 arasında olursa kardeşlikle alınır mis gibi 1 yıl oynanır.

Access'e yeni oyunları eklemedikleri sürece pek bir cilvesi yok.
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Hayır kardeşlik yapılmıyor. PlayStation UK Blog sayfasında öyle belirtilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Hayır kardeşlik yapılmıyor. PlayStation UK Blog sayfasında öyle belirtilmiş.
    Kardeşlik olsa bile çöptü. Olmadan hiç bulaşılmaz.
    Xbox’a satsın uyanıklar... Ps kullanıcılarını yolunacak kaz gibi görmekten vazgeçmedikleri sürece bunlara para kazandırmamak gerekiyor...

• filojistoN kullanıcısına yanıt
    300-350 mi? Mümkün değil. 100 eurodan bahsediyoruz ki hali hazırda 1 oyun parasından daha fazla. Yıllık 649 TL falan olur en az. Ki gelip gelmeyeceği de belli değil zaten.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Nihat abi ben farkettim de arkadaş sony farkını koymuş yazmıştı ondan atıfta bulundum meğer maduriyet yaşadığı için yazmış yanlış anlamışım..
    Xbox geriye uyumluluk sayesinde zaten çok daha avantajlı üstüne fiyat avatajı olunca tartışmaya kapanmış konu...

• Melburg kullanıcısına yanıt
    Keşke bunların yanında Midnight cluba erişebilse herkes ama cd lazım alacak olan varsa dikkat etsin , sağolsun arkadaşlardan biri yazmıştı soundtracklerin yüzünden 10 yıl dolduğu için telif sebebiyle bölge kısıtlaması var onun dışında memnunuz

• Fifa 20 ea acces gelirse alırım şuanki hali cezbedici değil
  • Bu arada hub' a bakayım dedim de Türkçe arayüz bile koyma zahmetinde bulunmamışlar. İngilizceyle derdim yok ama yani bu kadar da ötelenmek üzüyor. Playstation Türkiye ne iş yapar acaba?

• Hem xboxa göre aşırı dar bir oyun listesine sahip hemde 3 katı pahalı

Şaka mı bu?

• Ea access olan hesabı ana hesap yapınca indirdiğimiz oyunları diğer hesaplarda da oynayabiliyor muyuz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.