Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ukde 1 yıllık 20 pound. Adamlar bizden ucuza satiyor bence tr psni kapatıp gitmeliler. Bizim psn oraya bağlı falan bos is bunlar. Diger platformda 65 tl olan abonelik buna yakın bir sey olmalıdır. Daha az oyun iki kat fiyat almayın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Beni ne ilgilendirir uyduruk siteler? Ona bakarsan PS4'te de kardeşlik var. Oyuncu sayısı fazla. Aradığın oyunu hemen bulabilirsin. Al-sat yapabilirsin.

Resmi fiyat neyse onu baz alırım. Xbox'ta nasıl ki EA Access 65 TL'ye çok ucuzsa, Gold üyelik de 439 TL'ye pahalı.

Gold üyeliği uyduruk bir hesaba alınca bedava verilen oyunlar da uyduruk hesapta kalıyor. Verilen oyunları oynayabilmen için o hesabın Gold üyeliğini uzatman gerekli.
    Uyduruk siteyle ne alakası var? Oyunlar o siteden ucuz bir şekilde alınabiliyor. Niye yararlanmayasınız ? Yararlanmayan insanın aklından şüphe ederim. Kazıklanmak sizin hoşunuza gidiyorsa bilemem. Aynı zamanda madem hoşnut değilsiniz niye konsolu elinizde tutuyorsunuz? Güya siz ve sizin gibi PS fanboylarının hepsinde Xbox var ama nedense insanın inanası gelmiyor. Bu derece fanboyluğa siz Microsoft office değil libre office falan da kullanıyorsunuzdur.

• quote:

Bende de Xbox var kardeş. Biliyorum hepsini, tercih etmiyorum.
    O zaman şuan Game Pass Ultimate 1 aylık 5.90₺ satıldığınında farkındasınızdır store da. Demekki o kadarda pahalı değilmiş xbox.

EA Access on PlayStation - ANA KONU -

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almıyorum o parayı kesinlikle etmez, adam plustan pahalıya satıyor şaka gibi, geçen 125 tlye mi ne almıştım 12 aylık plus.
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajda ne yazdım bak. Gold üyeliği uyduruk hesaba alınca bedava verilen oyunlar da uyduruk hesapta kalıyor. O hesabın Gold üyeliğini nasıl yenileceksin? Resmi fiyattan yenilemeyecek misin?

Ben konsolcuyum, oyuncuyum. Bütün konsollar var bende. Xbox duruyor öyle, tercih etmiyorum.
  • Leona Heidern kullanıcısına yanıt
    Bende 1,5 yıllık Game Pass Ultimate var zaten. EA Access hariç bütün her şey Xbox'ta daha pahalı. Üyeliğin varken indirimlerden faydalanamıyorsun genelde.
  • İşine geldi mi ucuza alabilmek için Us Psn, Endo Psn hatta Hindistan Psn kullananlar Mtc'yi kötüler hale gelmiş. :D Cidden komik. Madem o kadar düşünüyorsunuz hepsini Tr Psn'den alın. Yeni çıkmış oyunları Xbox'da yarı fiyatına oynuyorsam o kadar da kötü değildir o cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fiyatı 65 olmasada 85 95 bekliyordum en fazla. 169 TL gerçekten uçuk bir fiyat. Hemde şu oyunlar için aşırı uçuk.

• quote:

Önceki mesajda ne yazdım bak. Gold üyeliği uyduruk hesaba alınca bedava verilen oyunlar da uyduruk hesapta kalıyor. O hesabın Gold üyeliğini nasıl yenileceksin? Resmi fiyattan yenilemeyecek misin?

Ben konsolcuyum, oyuncuyum. Bütün konsollar var bende. Xbox duruyor öyle, tercih etmiyorum.
    Gold'u MTC'den almayı gerektirecek bir durum hiç yaşamadım. Belki son 1 yılda maksimum 15 gün Xbox Live Gold üyeliğim olmadan kullanmışımdır. Gerek E3 sonrası, gerek kişiye özel fırsatlar sebebiyle zaten yıllık Gold alınabilecek fiyata düşüyor. Üstüne üstlük, Xbox Live Gold'dan gelen kıytırık oyunlarla pek işim yok. Eğer derdiniz oyunsa, koskoca Gamepass kütüphanesi var. Onu da zaten takip edenler yıllığını ve 3 aylığını çok uygun fiyatlara kapattılar. Olmadı senelik 65 liraya EA Access var. Daha yeni Xbox'ımı satıp PS4 Pro aldım, beni burda zorla Xbox fanboyu gibi hareket ettirtiyorsunuz.

• Bu fiyata alinmaz iyice cilki cikti bu isin ps Turkiye ne ise yariyor anlamiyorum direk uk den alsak bi farki yok. Diger ulkeler kendi ekonomik sartlarina gore fiyatlandirma yaparken bizim ps Turkiye uk den pahaliya satiyor umarim en kisa zamanda kapatip giderler hicbir ise yaramiyorlar.

Aç önceki sayfalara bak aynı şeyi PS4 için de yazdım. EA Access'in PS4'teki 179 TL'lik fiyatı rezilliktir dedim kaç sefer. Hala da diyorum. Rakip firma 65 TL'den satıyorsa, sen 179 TL'den satamazsın. Rekabettir, müşteri memnuniyetidir bu. 65 TL nere, 179 TL nere?
  • quote:

Aç önceki sayfalara bak aynı şeyi PS4 için de yazdım. EA Access'in PS4'teki 179 TL'lik fiyatı rezilliktir dedim kaç sefer. Hala da diyorum. Rakip firma 65 TL'den satıyorsa, sen 179 TL'den satamazsın. Rekabettir, müşteri memnuniyetidir bu. 65 TL nere, 179 TL nere?
    Aslında aynı şeyden bahsediyoruz. Konu EA Access konusu. PS4 tarafında içerik Xbox'tan daha kötü olmasına rağmen ( geriye uyumluluk muhabbeti ) fiyat PS4'te pahalı. Burada bir sıkıntı yok.

Ama Xbox tarafında, PS Store aksine, oyunlar için de uygun alternatifler mevcut. Her ne kadar beğenseniz de beğenmeseniz de MTCGame, g2a vs. gibi siteler Xbox TR kullanıcıları için bir nimet. Geçen sene eğer yanlışlıkla! FIFA 19 200 liraya satılmamış olsaydı, insanlar MTC veya G2a üzerinden alınan FIFA 19'a iç geçirirlerdi örneğin. 170 lira civarına FIFA almıştım.

Rekabetten bahsetmişsiniz, güzel. MTC'yi de Xbox Store ile rekabet eden bir yer olarak düşünebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Süpriz yapacaklar tahminim 179 tl civarı..

Alıntıları Göster
    Mis gibi fiyat işte kabaca tüm ea oyunlarını almaya kalksan 4-5 bin tl verirsin, 169 tlye kiracı olmak en güzeli.

Tabi.ki bu işin şakası listeye şöyle bakınca fifası nbayi nfsi alayını oynamışım ve benim gözümde çoğu neslin eski oyunları ve içlerinde şaheser efsane oyunda yok. Ha ilerde ilerde baba oyunlar çıkar bu listeyede girmesi nerden baksan 1 yılı alır. Kısacası çokta cazip yanı yok..

• 1 Aylık aldım bakalım deneyeceğim.

Mantığın nerede yanlış söyleyeyim. Biz burda oyunların kendi fiyatlarını tartışıyoruz. Veya EA Access'in fiyatını tartışıyoruz. O yüzden MTC Game beni ilgilendirmiyor. Oyunları kendi hesabına alan da çok insan var.

EA Access'in fiyatı konuşuluyor, PSN Store fiyatı konuşuluyor, Xbox Store fiyatı konuşuluyor. Birbiriyle kıyaslıyoruz.

Store'da oyunlara zam gelince bu bütün herkesi zarara sokuyor. Ee o zaman her şeye zam gelsin, kimse ses çıkarmasın.

EA Access fiyatı pahalı diye konuşulurken, Gold fiyatı pahalı diyince niye sıkıntı oluyor anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Coming Soon'da FIFA 20 gözüküyor.

FIFA 20 çıktığı gibi eklenirse anlamlı olabilir ki eklenecek gibi duruyor.
    10 saatlik denemeden bahsediyor orada...

• quote:

Mantığın nerede yanlış söyleyeyim. Biz burda oyunların kendi fiyatlarını tartışıyoruz. Veya EA Access'in fiyatını tartışıyoruz. O yüzden MTC Game beni ilgilendirmiyor. Oyunları kendi hesabına alan da çok insan var.

EA Access'in fiyatı konuşuluyor, PSN Store fiyatı konuşuluyor, Xbox Store fiyatı konuşuluyor. Birbiriyle kıyaslıyoruz.

Store'da oyunlara zam gelince bu bütün herkesi zarara sokuyor. Ee o zaman her şeye zam gelsin, kimse ses çıkarmasın.

EA Access fiyatı pahalı diye konuşulurken, Gold fiyatı pahalı diyince niye sıkıntı oluyor anlamadım?
    Sıvadın hocam tamam.
  • Fiyat revize şart uygulamaya..
  • Kardeşlik var mı yok mu? Bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.