Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece eski oyunlarını oynatan bir sisteme bu kadar para vermek ne bilim bana biraz saçma geldi. Beni böyle bir sistemin içine çekebilmesi için her çıkan yeni oyunu ve tüm EA oyunlarını oynayabilmek olabilir ancak.

Şimdi kim Fifa 16 indirir yani. O oyun orda olsa ne olur olmasa ne olur. Bütün spor oyunlarının sadece en son senesi indirilir.

Fiyatından çok oyun kütüphanesini bekliyordum ama benim için hayal kırıklığı oldu. Parası değil ama oyunları beni hayal kırıklığına uğrattı.

Tabi elin avrupalısı Amerikalısı için bu çerez parası olduğu için, aman vereyim gitsin de diyebilirler. Onun için çok satar. Biz de burdan bakarız.
  • FyKy kullanıcısına yanıt
    Ayda 25 lira çerez parası zaten, 25 liraya anca dışarda bir yemek yersin. Çok da abartmamak lazım, yıllık alınmaz arada bir aylık alır yeni oyunlar geldikçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çıkan oyunlar için adamlar ea access premier açacaklar, yüksek fiyatlı olacak.

Öyle yeni çıkan oyunları 11-12 aydan önce beklemeyin.

• plus olmadan sadece ea accsess ile online oynaya bilir miyim ?
  • hayir

• Tum ea oyunlarini alip kardeslikle 10lira altina satsaniz bile bu boktan sistemin yillik ucreti kadar tutmaz. Hem tum yeni cikan oyunlarini da oynamis olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 25 Temmuz 2019; 13:14:44 >
  • vay arkadaş 25 liraya 2 kahve parasını çat diye verenler bu sisteme ağız burun bükmüş, 25 lira para falan değil her türlü oynanacak oyun da var.

ps4 ün en olumsuz tarafı böyle bir sistemi olmamasıydı şimdi süper oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Kardeş sen yanlış anlamışsın. FIFA 20 yok. O ancak seneye bu zamanlar eklenir. Yani FIFA 21 çıkmadan 2 ay önce falan.
    o zaman benim için çöp fifa 20 yi vermeyecekse ne analdım bu işten zaten kaç tane ea oyunu çıkyor ki neyse iyi oldu öğrendim...
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    18-19 Eylül' de gelir.
  • ikarakartal kullanıcısına yanıt
    Senin dediğinin, "ben hep 50 TL lik alıyorum"dan farkı yok kardeş. 2 kahveye 25 TL verecek kadar enayi değilim, sigaram ve içkim'de yok. O 25 TL'yi bu kan emicilere vereceğime bir güzel iskender yerim daha iyi. Sen hep 25 TL'lik almaya devam et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar cevap verilmiste ben bidaha net sorayim dedim . Simdi arkadasimin ana hesabi bende primary , o kendi hesabina ea access alirsa , ben kendi hesabimdan oynayabiliyormuyum ayni anda oda kendi hesabindan oynarken . Bildigimiz kardeslik yapiliyor mu yani .

• EA Access içeriğinde bulunan oyunlar deluxe full içerik mi acaba? Mesela payback dlcler dahil mi ?
  • sphinx_38 kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlarda full içerik. Şu linkte "Vault Add-Ons" kısmında var. Ama oradakiler tam liste mi bilmiyorum.

/user-data
    Play the Best Games on EA Access - EA Official Site
    https://www.ea.com/ea-access/games?isLocalized=true#playstation-4-only

• yok kardeş sen yanlış anladın sen fifa'ya, payback'e, battlefield'lere paraları yağdırmaya devam et ben 25 liraya alayını oynarım.

he diyorsan ki ben bunları oynamam para vermem o zaman zevkin bilir, beni alakadar etmez.

fifa 19 oynamak istediğim oyunda almadım,
    nhl 19 oynamak istediğim oyunda almadım,
    ufc 3 oynamak istediğim oyunda almadım,
    sims oynamak istediğim oyunda almadım,
    payback oynamak istediğim oyunda almadım,
    battlefield oynamak istediğim oyunda almadım,
    dragon age oynamak istediğim oyunda almadım

şimdi alayını 3.5 liradan oynayacağım, tek kelime ile muhteşem hizmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarakartal -- 25 Temmuz 2019; 15:45:7 >
  • ikarakartal kullanıcısına yanıt
    DH ölücüleri ile ünlüdür, o yüzden 5 lira olsa bile bazılarına pahalı gelecektir kafaya takmamak lazım. Mesela kargo bedava diye at bakım seti alanlar vardı bir ara Size uyuyorsa alın gitsin.

• Karı kız ortaminda kahveye 15-20 lira veren kesim ayda 25 lira olan sisteme cok para demesi ilginç. Yıllık bile ucuz 12 ye böldüğün zaman. Fifa ve BF oynayanlar icin harika bir sistem.

Elimde ki oyunlar çıksın NFS Payback ve Burnout Paradise icin almayi düşünüyorum.

• Olay biraz yanlış anlaşılmış. Bu premier değil arkadaşlar. Basic olan. Ömrü dolan oyunları koydukları sistem. Yani güncel fifayı bfyi oynayan adama bu sistem gelmez. Fifaları çıktığı gibi oynarım diyip gaza gelip senelik felan almayın sakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    EA Access nedir ne değildir bence bilmiyorsunuz. Asıl sorun burada. Bu Premium bir sistem değil zaten. Yeni çıkan oyunu hemen sisteme ekleyemezler para kazanmaları lazım mantıklı konuşun biraz. Premium istiyorsanız PC de Origin Access Premium mevcut orada her çıkan EA oyunu ekleniyor.

Bu sistemin amacı EA oyunlarını tatmak ve bakmak. 10 ay sonrada yeni çıkan oyun ekleniyor. Mesela Star Wars'in yeni oyunu Kasım da geliyor çıktıktan 10 ay sonra EA Access sistemine eklenecek.

Sen bu sistemi şuan 169TL yıllık çok diyorsun kendince ama baktığın zaman sistem de bir oyunu alsan 50tl 100tl felan. 1 aylık alırsın hoşuna giderse devam edersin etmezse iptal ettirirsin 25 liram gitti diye ağlanacak durum yok ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 25 Temmuz 2019; 17:28:19 >
  • Şu Fifa 20 beklentileri ironik mesajlar da ben mi anlamıyorum?. Fifa 18 neredeyse 25 milyon sattı. Fifa 19 daha ilk hafta dükkanlarda 4 milyon sattı (dijital hariç rakam bu). Zaten bu oyunları oynayan adamlar ön sipariş ve ilk ay alıyor. Böyle astronomik rakamlara ulaşan oyunu kıçı kırık bir ücrete niye versinler?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.