Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Venomstr

The Sims 4'ün kendisini al, baya oynatır seni. Klavye-mouse desteği de var. Ömür boyu senin olur. Plants & Zombies 2 zaten 9 TL onu da al.

Diğer oyunlar için de belki EA Access alırsın.
    Sims'in ek paketleri koymak gibi kıyak yapmış mıdır bu EA. Pets ve City Life zaten senelik Access.

Ama şu kütüphaneyle alınmaz bu dava, oyunlar evlere şenlik. PS Now gibi streaming yapıp Dead Space, Mass Effect vs getirseydi çıktığı gibi alırdım. Dandik NFS'ler, buz hokeyi için yüzune bakılmaz. Diğerleri zaten zilyon indirim görmüş, bir şekilde herkesin oynadığı oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 25 Temmuz 2019; 21:3:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt
    Koymaz onları. EA’in gelir kapısı
    İndirime girdikçe alırım hepsini. Ama tabi uzun sürecek

• Kardeşlik sistemi işe yarıyo mu?

• Plus'dan devam.
  • Fifa 20 de %10 indirim oluyor. 1 aylık denemeyi düşünüyorum. NFS Payback oynamamıştım. Birkaç oyun daha denerim.

• ambrosia_ kullanıcısına yanıt
    Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ambrosia_ kullanıcısına yanıt
    Herkes bu sorunun cevabini merak ediyor

• highmetin kullanıcısına yanıt
    Hayır, kardeşlik yaramıyor. PlayStation UK Blog sayfasında bundan bahsedilmiş.

EDIT: BLOG DEĞİL TWITTER YANLIŞ YAZMIŞIM ÖZÜR DİLERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 25 Temmuz 2019; 23:4:44 >
  • Genelde herkes fiyatin yuksek olmasindan sikayetci ama bence surekli kullanim degil de ara sira kullanmak icin uygun. Epeydir a way out almayi dusunuyordum esimle oynariz diye. Yaz indiriminde 70 kusure dustu ama onun yerine 1 aylik ea access aldim bedava oynuyoruz oyunu. Zaten 1 aydan fazla oynanacak bir oyun degil. Doger oyunlari deneyecegim o da cabasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhizarcioglu -- 25 Temmuz 2019; 22:28:1 >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Şunu bana gösterir misiniz? Daha önce de gördüm ama Avrupa'nın tek bir blog'u var onda da böyle bir şey görmedim.
  • mraltun kullanıcısına yanıt
    Blog`la Twitter`ı karıştırdım pardon. Aşağıda ASKPS_UK cevabını görebilirsiniz.

EA Access on PlayStation - ANA KONU -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 25 Temmuz 2019; 23:4:57 >
  • Teşekkür ettim. İlginç olan şimdiye kadar kimse "denedik şöyle oldu" dememiş. Yıllık alınmaz zaten ama 1 ay bi kere alınır gibi.
  • Fifa 20falan olacak mı acaba?

• burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Seneye, Temmuz ayı gibi gelir. Premier Access olmadığı için çıktığı gibi erişim vermiyorlar.
  • burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Hayır. FIFA 20 ekstrem sürpriz bir durum olmazsa en erken 2020'de eklenir.
  • Arkadaşlar PS4'ü haziran ayında aldım şu ana kadar hiçbir ea oyununu oynamadım
    Bunu düşünerek access yıllık almak sizce mantıklı mı?(her ne kadar pahalı olsa da)
    Ve sizce hangi oyunları kesinlikle oynamalıyım (1-2 gibi serisini de belirtir iseniz çok sevinirim çünkü çoğu oyunun serisi var)
    Şimdiden çok teşekkür ederim
    Yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cityzens

Hadi bakalim . Forumdaki flash sorulari hatirlayalim. Mesela "WITCHER 3 TURKCE MI? " gibi.. simdi ea access ile beraber FIFA20 NE ZAMAN GELIR? tarzi sorulara hep beraber hazir olalim
    evet sorular gayet gelmis. Venom, bozcan hocam ve diger ea access masterlari gercekten sabir diliyorum. Halkimizin sorulari bitmez gibi ama ea access hub i hala hata verir orasi ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: hhizarcioglu

Genelde herkes fiyatin yuksek olmasindan sikayetci ama bence surekli kullanim degil de ara sira kullanmak icin uygun. Epeydir a way out almayi dusunuyordum esimle oynariz diye. Yaz indiriminde 70 kusure dustu ama onun yerine 1 aylik ea access aldim bedava oynuyoruz oyunu. Zaten 1 aydan fazla oynanacak bir oyun degil. Doger oyunlari deneyecegim o da cabasi.
    Fiyat yüksek değil tabii ki. Zaten şikayet buna değil; şikayet, bir platforma 65 tlye verilen şeyin, muadili platforma 170 tlden verilmesi.

• Fiyat nasıl yüksek değil ya, aynı ülkede yaşamıyor muyuz anlamadım.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına bir oyun 469TL ye satılan bir platformdan bahsediyoruz.
    AAA oyunların gördüğü en düşük fiyat 84 TL falan oluyor.
    1 yıllık EA fiyatı gerçekten pahalı değil. Tek sıkıntı verdiği hizmet. Bu fiyatın karşılığı değil bence verdiği oyunlar.

yıllık 250 diyip yeni çıkan oyunları da ekleseydi alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.