Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşama paylaşım olayını deneyeceğim, 1 aylık denemek için üyelik alacağım akşam da kardeşimle deneyeceğiz sonucu burdan paylaşırım arkadaşlar, umarım sorunsuz bir şekilde paylaşım olur
  • arkadaşlar merhaba.
    ps4 te eaAccess Hub uygulamasında aldıgım hata bir kaç saattir devam etmekte. Gerekli araştırmaları yapıp önergeleri uyguladım fakat sorun ps kaynaklı gözükmüyor. Hizmet durumunda herşey yolunda gözükmekte fakat erişim sağlayamıyoruz. Bilgisi olan veya çözüm önerisi olan arkadaşların yardımlarına açığım...
  • brknsmnc kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım, merakla bekliyorum sonucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berknos kullanıcısına yanıt
    Ayni hatayi bende aliyorum. Ama soyle bi cozumum var ki ise yaradi.

-Ps Store a wallet funds dan para ekleyin.
    -Sonra ea access ile almak istediginiz oyunun ps store daki sayfasina gelin.
    -Atiyorum bf5 .
    -Included with ea access Ondan sonra 1 aylik mi 12 aylik mi olduguna karar verip oradan alabilirsiniz.ea access Hub a hic gerek yok

EA Access on PlayStation - ANA KONU -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 26 Temmuz 2019; 16:51:0 >

• Artik satilmayan eski oyunlari oynamak isteyenler alir ancak bunu bu fiyata zaten. Su an almak gereksiz bana gore. Xbox insiyatif alip ulkemize gore fiyatlandirma yapip ustune oyun secenegini de daha genis tutuyorsa ps tr de bi zahmet uk ile gorusup bunun isteyebilir. Gerci bizim ps tr mudurune gore oyunlar " kime gore neye gore pahali"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolkiensPipe -- 26 Temmuz 2019; 16:50:43 >
  • dostum dediğin gibi psStore dan kontrol ederek eaAccess'in bana erişim sağladığı oyunlara ulaşabildim. Download aşamasındayım Hub App'i hala çalışmamakta fakat pek sorun değil gibi duruyor şuan :) oynama ve/veya online oynama kısmında sorun yaşanmadıktan sonra problemsiz...
  • 2 kahveye 25 Tl vermek enayilik değildir. Herkesin bütçesi kendisine göre emin olun. Genelleme yapmamak lazım.

• ben aldim 1aylik denemek için 2 konsoldanda oyun iniyor şuan sorun yok oyun indikten sonrada sorun olacağini sanmiyorum. hup sadece access olan hesapta calisiyor diğer hesaplarda çalişmiyor. oyun indikten sonra gerek yok zaten.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hub ne işe yarıyor beyler?
    Onsuz EA access satın alınmıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    HUB üzerinden oyun listesini görebiliyorsun.
    Satın aldıkların, Access kitaplığında olanlar ve kurmuş oldukların.

Ama HUB olmadan da alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 26 Temmuz 2019; 18:24:51 >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Yani kardeşlik olayı olabilir mi?

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• olmamasi için bir neden yok gibi gece net şekilde yazarim

• ea access oyunları trophy veriyor mu?

• Morty Smith kullanıcısına yanıt
    Evet, Trophy kasabilirsiniz.
  • Hub kısmının paylaşımıyla alakalı şöyle bir durum olabilir. Alınan hesabın hem sec hem pri sahibi hub u cihazlarına indirebilirler. Ancak hub dan oyun indirme işlemini sadece hub un satın alındığı hesap , yani sec hesap kullanabilir. Pri hesap sahibi hub a girebilir ama hub u satın alan o olmadığı için oyunlari indiremez. Mecbur diğer hesaba giriş yapıp hub içinden indir butonuna basmak durumunda kalacak. Xbox ta bu şekilde kullanıyoruz arkadaşla umarım ps de de olur.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Tam anlasilmasi icin iki hesabinda ayni anda accessten bi oyuna girmesi gerekli . Cunku sec olani atiyomus iki kisi ayni anda girince duyduguma gore .

• 1aylık üyelik alıp A Way Out oynamayı düşünüyorum ama ingilizcem zayıf, yine de tavsiye eder misiniz?

• Deneyen var mi kardesligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 26 Temmuz 2019; 22:32:45 >
  • ibrhmshn İ kullanıcısına yanıt
    Bir önceki cevabımda yıllık üyeliğin 149 lira olması hususundan bahsetmiştim
    Şimdi baktım da yurt dışında aylık 5 yıllık 30 dolar burada aylık 25 yıllık 169 yani aylık ücrette doları 5 lira kabul eden TR PSN yıllıkta güncel fiyattan hesap yapmış
    Eğer yine 5 lira olarak alsaydı benim dediğim 149 lira olacaktı..
    Yapacak bir şey yok

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.