Bildirim
EA Access on PlayStation - ANA KONU - (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Redditten bakiyorum 3 kiside oluyor diyor hocam . Anlamadim bende . Arkadasta forumdan facebook grubundan yazdilar oluyo diyolar demis . Yoksa senin dedigini hatirliyorum olmuyo demistin . Merak ettim arkadaslar deneyecegim diyordu .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PSUK bilmiyor herhalde, herkes farklı söylüyor. Forumdan arkadaşlar bu gece atmazsa, yarın ben biriyle deneyip bilgilendireceğim. -
Mukemmel olur valla hocam . Dedigin gibi heryer farkli . O dedigim yabanci forumda bi kisi oluyor denedim yazmis , bi kiside olmuyor yazmis . Cogunluk oluyor diyor ama onlar baska biseyden mi bahsediyor nedir anlamadim . En mantiklisi dedigin gibi denemek aylik alip .
pri - sec sorunsuz şekilde çalışıyor. plus mantığı ile ayni
Bak bu güzel 👍
Sec olan hesabın kendisinde oynayacak değil mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
evet access olan hesaptan oyun indirip oynanabiliyor. diğer kişide ana hesap yapip başka hesaptan oynuyorquote:
Orijinalden alıntı: drangela61
Bak bu güzel 👍
Sec olan hesabın kendisinde oynayacak değil mi?
Eyvallah
Şimdi daha çok kişi tarafından alınacaktır
100/69 şeklinde mantıklı olur ve oldukça da uyguna gelmiş olur
Bir arkadaş paylaşım yapmış kardeşlik oluyor diyor.
Denemek lazım deneyen varsa bilgilendirsin lütfen. Bu kadar para verilmez kardeşlik yoksa.
yukarda yazdim hocam ben denedim oluyor
Yeni gördüm hocam sağolun
Sec kullanıcısı o hesaba girip oynamak zorunda değil mi
normal oyunlardaki gibi hocam sistem ayni. sec sahibi access olan hesaptan indirip oynuyabiliyor
Kardeşlik olduğu ana mesaja eklense veya konusu açılsa güzel olur, konuya bunu merak edip giren görür direk ya da Google'da arayan ulaşır hemen bilgiye -
Evet arkadaşlar ana hesap - yan hesap sistemi çalışıyor. Normal oyun alıp indirmekten hiç bir farkı yok.
Kardeşlik yapıldığı taktirde yeni oyunların 10 saatlik deneme sürümlerini 2 kullanıcıda yararlanabiliyor mu ?
Arkadaşlar bence 1 ay alın çekinmeyin bende almayı düşünmüyordum ama kesinlikle 1 ay için değiyor, şuan 25TL'ye A way out, UFC 3, unravel 1 ve 2 oynuyorum daha bir sürü de oyun var
Hayır kullanamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
accessin sağladıği tüm imkanlardan sadece sec hak yararlanabilir. pri hak sahibi yararlanamazquote:
Orijinalden alıntı: LazBoard
Kardeşlik yapıldığı taktirde yeni oyunların 10 saatlik deneme sürümlerini 2 kullanıcıda yararlanabiliyor mu ?
EA oyunlarinda %10 indirim olayi guzelmis. Ornegin FIFA20 alacak olsam once 1 aylik EA Access sonra oyunu alirim. Oyun fiyatindan ucuza gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X