Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byvolcan

dlc gibi değil plus gibi düşünün hocam accessnin olduğu hesaptan almak lazim indirim için
    Tamamdır çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı anlayamadım aylık 25 tl ile üye olsam o oyunların belirli süreliğine mi sahip oluyorum atıyorum btf5 oynamama kaç saat izin verecek 10 saat mi gibi .yoksa buyur oyun senindir bitir demiyorlardir herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Aylık üye olursan 1 ay oynayabilirsin. 1 ay içinde istediğin oyunu bitirene kadar oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 28 Temmuz 2019; 19:50:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    sağol cevap için.

• furandor kullanıcısına yanıt
    kütüpanesindeki 35tane oyunu 1 ay boyunca oynuyabilirsiniz hocam.

• Valla ben al oyna sat olayını tam beceremediğim için aldim. 1 yıllık. Online 1 yil takılırım artık verdikleri oyunlarla.

• Kart problemini cozdum ve bende 1 yillik abonelik aldim. Xbox ta ayni uyelik cok daha ucuz olsa daha ben pek indirim gelecegini dusunmedigim icin erken almak yolunu sectim umarim daha fazla oyun eklenir.
  • Gerçekten saçmalamışlar PS fiyatında,60 TL makuldu,zaten az oyun var ve belli oynayacak oyunlar;BF,Fifa 19,Star Wars 2..

Bu kadar az oyun için değmez bence.
  • En güzeli kardeşlik ile almak 100 TL ye 70 TL olarak. Ben öyle yaptım. Pri hak 100 TL ye geldi. Sadece oyun denemesinden yararlanamayacağım ama 100 TL ye baya oyun oynama şansım olacak. Bir kaç aya kadar indirim illa yaparlar. 120 TL civarını görebilir ama şu anda da almak fiyat açılımdan çok kötü değil gibi ortaklaşa alınırsa. Gerçi keşke Xbox seviyelerinde olsaydı. Tamam tam 65 TL olmasa bile 90 100 TL civarında olsaydı da kendi hesabımıza alabilseydik rahat şekilde.
    Dikkat ederseniz Playstation Türkiye sosyal medya hesaplarından duyuru bile yapmadı. Bence yüzleri olmadı bu sefer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

Senelik alsan ayda 15 lira civarı eder. Bir koli yumurta parası, yada 2 şişe bira yada bir paket sigara parası vb. saymakla bitmez günlük ihtiyaç yada ihtyaç dışı harcamalarımızın parası. Bir şeye ayda 15 lira veremiyorsanız somali, nijer vb ülkede ikamet ediyorsunuzdur herhalde?

Alıntıları Göster
    xbox tarafında yıllık 65 lira ne anlatıyorsunuz siz yahu. Mesele aylık 15 lira olması değil. Hizmeti sağlayan aynı firma,aynı ülke fakat dağlar kadar fiyat farkı. Bu fark sony'den kaynaklanıyor kazık sokmayı sever kendisi fakat görüyorum yalınacak kaz çok.

• Arkadaşlar FIFA20'yi EA ACCESS erişimi olanlar 19 Eylül'de oynamaya başlayacakmış.

Şöyle bir cümle geçiyor:

"PlayStation 4’te EA Access’e abone olarak 19 Eylül’den itibaren özel bir denemeyle FIFA 20’yi ilk oynayan siz olun."

Bu cümledeki "özel bir denemeyle" ifadesi kafamı karıştırdı.

19 Eylül'de tam sürümü vermiyorlar mı?

Çünkü eğer veriyorlarsa, hem oyunu erken oynamaya başlamak için 1 aylık EA ACCESS alacağım hem de Standart Sürüm alarak bunu yapmış olacağım.

Aksi halde oyuna erken (24 Eylül'de) başlamak için Şampiyonlar Sürümü veya Ultimate Sürüm almak gerekiyor.
  • grisales G kullanıcısına yanıt
    tam sürüm oyunu 1 hafta önceden 10 saat oynayabilirsin demek

• hasgok kullanıcısına yanıt
    O zaman pek bir anlamı yok demektir.

Yine de oyunu satın almadan önce 25 lira vererek 1 aylık EA ACCESS alıp böylelikle oyunu %10 indirim ile Ultimate Sürüm almak en mantıklısı gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grisales -- 29 Temmuz 2019; 18:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grisales

O zaman pek bir anlamı yok demektir.

Yine de oyunu satın almadan önce 25 lira vererek 1 aylık EA ACCESS alıp böylelikle oyunu %10 indirim ile Ultimate Sürüm almak en mantıklısı gibi duruyor.
    %10 luk indirim fifa nın standart sürümü için geçerli mi peki hocam?

• The_Muallim kullanıcısına yanıt
    Evet geçerli, eğer EA ACCESS erişiminiz varsa FIFA20'nin herhangi bir sürümünü %10 indirim ile satın alabilirsiniz.

EA Access on PlayStation - ANA KONU -

Eklediğim görselde de gördüğünüz gibi, standart sürüm FIFA20'yi 386 TL'ye satın alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grisales -- 29 Temmuz 2019; 18:15:23 >
    İndirim bile 43 lira daha üst paketlerde daha çok olacaktır..
    Fifa20 alacak olan adam her türlü alsın zaten 1 aylık üyelik
    Hem diğer oyunları dener hem de kâr eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ayni şekilde türkçe fifa20 ve 1aylik access 360liraya satiyorum ben istiyen olursa özelden yazabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: drangela61

İndirim bile 43 lira daha üst paketlerde daha çok olacaktır..
    Fifa20 alacak olan adam her türlü alsın zaten 1 aylık üyelik
    Hem diğer oyunları dener hem de kâr eder
    mantıklı. Ea games'in yeni çıkacak oyunlarını her halukârda alacak kişiler bu yöntemle her zaman hem kâra geçer hem de dediğiniz gibi oyunları dener.
  • Almayın arkadaşlar ps türkiye denen paragöz kuruma para kazandırmayın. xbox konsolda 60 lira olan yıllık üyeliği 169 liradan kakalıyorlar yapmayın duyarlı olun biraz. Bunları alırsanız yarın bu herifler xbox'ta 200 lira olan oyunu da bize 400'den kakalarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 30 Temmuz 2019; 10:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Almayın arkadaşlar ps türkiye denen paragöz kuruma para kazandırmayın. xbox konsolda 60 lira olan yıllık üyeliği 169 liradan kakalıyorlar yapmayın duyarlı olun biraz. Bunları alırsanız yarın bu herifler xbox'ta 200 lira olan oyunu da bize 400'den kakalarlar.
    almayin demekte biraz saçma değilmi hocam tamam xbox fiyatinin nerdeyse 3kati ama napsin millet ps yi satip xboxmi alsin yoksa oyunlar pahali access pahali deyip bisey almayip 2500liralik konsolu evde boşmu yatirsin.

ek olarakta kimseyi savunduğum yok yanliş anlaşilmasin ama malesef oyun oynamak pahali bir hobi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 29 Temmuz 2019; 23:40:2 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.