Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun almayın mı dedim hocam ben ?
    İndirimi bekleyip pri/sec kardeşliğinden yararlanarak hem çoğu oyunu satıp 10 liraya bitirmiş oldum hem de ps türkiyeye para kazandırmanın önüne geçtim (alınmış hesabı satarak). Bazı oyunları çıktıktan 5-6 ay sonra oynadım, indirim bekledim. Bazı oyunları 300 liraya pre order yapıp çıkınca hemen bitirdim 10-20 lira zararla sattım. Yıllardır toplam verdiğim para 200 lirayı geçmemiştir bile. Ama siz yolunacak kaz gibi her şeye atlarsanız adamlar da utanmadan 60 liralık hizmeti 169a kakalar. Bir AAA oyunu 600'e kakalar. Çünkü hak ediyoruz

edit; fiyat,imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 30 Temmuz 2019; 10:17:1 >
  • iyi günler arkadaşlar. bu sistemi bilen arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim.. Yeni EA oyunları mesela FİFA 20 veya BATTLEFİELD serisi yeni oyun çıktıktan ne zaman süre sonra bu sisteme katılıyor ? hemen katılma olasılığı olduğunu düşünmüyorum belli bi süre sonra katılır ama kaç ay mesela ? bilgisi olaran varsa yardımcı olursa sevinirim.. iyi günler herkese
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    130 değil 169 lira.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler duzelttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker1834 kullanıcısına yanıt
    Çıktıktan 9-10 ay sonra ekleniyor.

FİFA 20 ve Star Wars Jedi Fallen Order 2020 Yaz aylarinda eklenecek.

Yeni Battlefield oyunu 2020 Ekim veya Kasim da cikicak. Yeni Battlefield bu nesile cikicak mi onun hakkinda bir Bilgi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 30 Temmuz 2019; 11:43:35 >
  • Acaba bu ps4'de ki ea access'i kardeşlik ile 2 kişi kullanabiliyor muyuz?
  • Negneor kullanıcısına yanıt
    evet

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler.
  • Alex Hunter yolculuk üçlemesi yok mu ya EA Acces'de tek tek 17,18,19 full oyunu indirmek gereksiz

• Yolculuk Üçlemesi paketini alsan da sana FIFA 17, 18, 19`u veriyor. 3 oyunu da indirmek zorundasın.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Hadi ya ben sadece yolculuk modunu indiriyor sanmıştım teşekkürler indireyim oyunları o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 30 Temmuz 2019; 17:48:6 >
  • Kardeşlik yapmak için plus aldığımız hesaba alsak daha mantıklı olur de mi? Peki plusdaki kardeşlik gibi oyunu primary hesaptan indirip sonra kendi hesabımızla oynayabiliyoruz değil mi? Yani psnplus kardeşlik kafasıyla tamamen aynı sistem? Bilgilendirirseniz sevinirim, çok teşekkürler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinwelin kullanıcısına yanıt
    Aynı sistem hocam.
    Evet PS plus olan hesaba almanız daha mantıklı olur 1 hesaba daha gerek yok.

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, o mesajı attıktan bi 15dk sonra aldık zaten, psn ödemeleri hala saçma sapan sıkıntılı yalnız, o canımızı çok sıktı.
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Valla xbox a geçmek çok mantıklı hocam. Sony oyunları bize dolar kurundan bağımsız kazık olarak yapıştırıyor. Pazar kaybetmediği sürece bize ea accesi gelecek nesil 500 e bile satar. En son TR müdürü Mustafa’yı Çin sony entertainment’in başına getirdiler. Niye? Çünki bı fiayat bu millete bu oyunu satabilecek kadar başarılı. O sebeple xbox ta oynamak daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

Valla xbox a geçmek çok mantıklı hocam. Sony oyunları bize dolar kurundan bağımsız kazık olarak yapıştırıyor. Pazar kaybetmediği sürece bize ea accesi gelecek nesil 500 e bile satar. En son TR müdürü Mustafa’yı Çin sony entertainment’in başına getirdiler. Niye? Çünki bı fiayat bu millete bu oyunu satabilecek kadar başarılı. O sebeple xbox ta oynamak daha mantıklı
    konudışı olacak ama burada birşey belirtmek istedim.
    xbox live 400 küsür lira.oyunlar 470 tl değil mi xbox da
    sony den kaçayım derken daha kazıkçı ve düzgün oyunu olmayan yere geçmek ne kadar mantıklı orasını belirtmek isterim.
    herkes isteğini alır orası öyle.ama xbox oyuncu dostu gibi söylemişşiniz

ps5 de bu fiyatlar devam ederse herkes yurtdışından konsol ve oyun alacak zaten.kendileri bilir.
    dolar kuruyla konsolu 2500 tl en fazla alınır gibi.
    yeni çıkan dijital oyunlar zaten hep 60 dolar.470 tl felan değil

xbox game pass ve ea access bakımından avantajlı.gamepass zaten xbox ın tek dayanağı.
    ea access zaten gereksiz.xbox içinde yeni çıksaydı bu fiyata çıkardı.eski kurdan çok önceden iyi bir anlaşma yapmışlar zamanında onun için uygun fiyat kaldı.fiyatı revize etmemeleri yada ettirmemeleri güzel birşey xbox tr için.

• Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ps da pynuyorum ama gıcık oluyorum. Çevremde çok fazla xboxa geçen arkadaş var ve gol üyelik hiçbir zaman 400 e almıyolar. Genelde indirim oluyor ve 3 aylık gold ve live’ı 5 tl ye aldıklarını biliyorum. Neyse boşver

• Arkadaşlar ea access alıcam Pri hesap bende olacak, Sec hesabı almak isteyen bana ulaşabilir.

Bir sorum olacak ea access in Primary sahibi İnternet gerektirmeden oynayabilir mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mor_koyun -- 10 Ağustos 2019; 21:31:39 >
    Goldun yıllığı 240 liraya geliyor hocam. Kimse 400 liraya almaz. Yanına bir de ortak bulursan 120 liraya gelir. Xbox'ın resmi kod dağıtıcısı Mtc game den alınıyor. 6 liraya da Ültimate yapıp, 120 liraya hem Gold hem de Pass almış oluyorsun.

Aynı şekilde yeni çıkan oyunlar da 140 ila 290 aralığında satılıyor. Örneğin Wolfenstein Young Blood ı 140 liraya aldık. Yeni çıkan FIFA 20 falan hep 270 civarında satılıyor. Üstelik güvenlik problemi de yok kod veriyor sana hesaba Redeem ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 10 Ağustos 2019; 21:32:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Xbox da hem üyelikler hem oyunlar çok daha ucuz mtc sitesi sayesinde. Kimse 450+ TL vermiyor aptal olmak lazım kendi marketinden almak için.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.