Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğrudur.zaten ps tarafındada tr psnde 470 tl veren yoktur.330 a usa psn gibi yerler varken.yada kardeşlikle dahada uyguna geliyor xbox a göre.
    benim bahsettiğim xbox tr nin ps tr de daha kazıkçı olduğu.
    bunlardan kaçarken onlara yakalanmasın diye geçen bir konu aramızda
    yoksa nereden alırsa alsın herkes oyun ve konsolunu.daha ucuza getirecek yollar var iki konsolda da
  • Sistem gayet güzel, özellikle senelik alırsak tadından yenmez bir şey. Birde Xbox la aynı fiyat olsaydı. :)
  • merhabalar, us psn hesabımda $ olarak para var fakat ea access icin kullanamıyorum bunu bir yolu varmıdır bunun acaba
  • r0di R kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla yok, kk ile satın alınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasgok kullanıcısına yanıt
    malesef kart sürekli hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0di

merhabalar, us psn hesabımda $ olarak para var fakat ea access icin kullanamıyorum bunu bir yolu varmıdır bunun acaba
    amerika kredi karti lazim hocam başka yolu yok

• xbox tarafinda iki kişi ortak alip yıllık 32.5 liraya kullaniyor. bizde aylik 25lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 15 Ağustos 2019; 10:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

xbox tarafinda iki kişi ortak alip yıllık 32.5 liraya kullaniyor. bizde aylik 25lira
    Yeni nesilde böyle olursa konsol değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası, iyiden iyiye soğudum ): şu fiyatlara bak ya ):

• tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    Bu indirimler pazarlama bütçesiyle oluyordur. Bu bütçe tükenince fiyatların seyri değişebilir.
  • arkadaşlar 1 aylık access aldım bu bitince oynadığım oyunu normal satın alırsam ilerlemelerim aynen durur değil mi..
  • nfs 2019 ne zaman ea ile ücretsiz verilir o zaman 1 aylik alirim 25tl az değil. nfs nin diger 2 oyununu komple 22tl birini 22tl ye digerini satin alip satmistim zaten çöptü.
    yoksa ea ya 1 aylik icin 10tl bile vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Bu mesaj silindi.
    nerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdiken

Bu mesaj silindi.
    şu grubun reklamını yapa yapa bitiremediniz anasını satayım.

3-5 mesajlı yeni üyelikler açıp sürekli tüm playstation sayfalarında reklam yapıyorsunuz
  • eyokus E kullanıcısına yanıt
    Kayıt dosyanızı silmezseniz durur

• Ea Access sadece kredi kartı ile mi alınıyor ? Hesaba kod ile yüklenen para ile satın alınabiliyor mu?
  • promedyumx P kullanıcısına yanıt
    her psn için kredi karti şart

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    O zaman Uk psnden ucuza almak hayal oldu desene.
    Edit: Deneme için almaya çalıştım, satın alım sırasında ön ödemeli kart kullan seçeneği ile çözülebilir gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 15 Ağustos 2019; 17:22:11 >
  • promedyumx P kullanıcısına yanıt
    hem hint psn hem us psnde hesapta para olsa bile kart istiyor hocam uk psnde denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 15 Ağustos 2019; 17:25:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.