Şimdi Ara

EA Access on PlayStation - ANA KONU - (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
40
Favori
96.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

EA Access nedir ne değildir bence bilmiyorsunuz. Asıl sorun burada. Bu Premium bir sistem değil zaten. Yeni çıkan oyunu hemen sisteme ekleyemezler para kazanmaları lazım mantıklı konuşun biraz. Premium istiyorsanız PC de Origin Access Premium mevcut orada her çıkan EA oyunu ekleniyor.

Bu sistemin amacı EA oyunlarını tatmak ve bakmak. 10 ay sonrada yeni çıkan oyun ekleniyor. Mesela Star Wars'in yeni oyunu Kasım da geliyor çıktıktan 10 ay sonra EA Access sistemine eklenecek.

Sen bu sistemi şuan 169TL yıllık çok diyorsun kendince ama baktığın zaman sistem de bir oyunu alsan 50tl 100tl felan. 1 aylık alırsın hoşuna giderse devam edersin etmezse iptal ettirirsin 25 liram gitti diye ağlanacak durum yok ortada.
    Sistem nedir ne değildir gayet iyi biliyorum. Gerek PC tarafında ( Origin access basic) gerekse Xbox tarafında bu sistemi kullanıyor(d)um zaten. Geçen aylarda Asus sağolsun Origin Access Basic'i bedavaya stokladık. Ama yinede PC tarafında Origin Access(Premium ve Basic) döviz kurundan satıldığı için orada da pahalıya geliyor. Rakip platformda daha zengin içerikle beraber üyeliğin 65 lira olması size de dokunmuyor mu? Şahsen bana dokunuyor. 1-2 aylık kullanım göz önüne alındığında eh belki derim de 1 yıllık üyelik almanın bir izâhı yok.

Bu sistemin amacı EA oyunlarını tatmak ve bakmak. 10 ay sonrada yeni çıkan oyun ekleniyor. Mesela Star Wars'in yeni oyunu Kasım da geliyor çıktıktan 10 ay sonra EA Access sistemine eklenecek.

Bu PS tayfasını anlayamıyorum, önünüze ne koyulursa kabul ediyorsunuz. Üstüne üstlük firmayı savunuyorsunuz.

169 lira verdiğiniz sisteme 10 ay sonra star wars eklense ne eklenmese ne. Single oyunlar deseniz zaten bitir sat mantığını kullanırsanız kardeşlikle tanesini 10 liraya oynarsınız. Bu sistem niye var peki ? 10 saatlik fifa için mi, bf için mi? Fiyat kabul edilebilir bir fiyat değil, özellikle rakipteki fiyatla karşılaştırdığınızda. Bahsetmek istediğim bu.

Sen bu sistemi şuan 169TL yıllık çok diyorsun kendince ama baktığın zaman sistem de bir oyunu alsan 50tl 100tl felan.

E zaten sıkıntı burda. Sen oyunu adamlardan kiralıyorsun. Oyun senin olmuyor ki, diğer türlü kardeşlikle istediğin gibi sat, oyna. Fark burada. Yok EA oyunu 10 ay sonra ekleyecekmiş de. Vay be ne lüks ama, yeni çıkan oyunu 10 ay sonra oynamak. Bu sistemin Xbox'ta tutmasının tek sebebi fiyatıdır. Başka bir şey değil. Utanmasanız şu fiyatlara şükredeceksiniz. Hem de böyle bir sistem için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 25 Temmuz 2019; 17:59:25 >

• Sorun 25₺ vermek değil, xbox da aylığı 12₺ olan servisi daha az içerikle 25₺ ye satmak? İnsanın zoruna giden de bu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA Access boş bi sistem, bence Sony tarafı bu işe hiç bulaşmamalıydı. 65 TL'ye 1 yıllık aldım XBOX'a inanın bir tane bile oyun indirdiğimi hatırlamıyorum. Güncel oyunları çıktığı gün alıp oynayan insanlar için oldukça gereksiz. Bana eğlence olsun farkmetmez vakit geçireyim yeter diyenlerin sistemi bu. O düşüncede oyun oynayan insanların beklentilerini karşılar ancak.
  • 179 TL'yi 12'ye bölünce aylık 15 TL'ye geliyor.
  • Uygulamayı kullanan arkadaşlar, bu sistemde kardeşlik oluyor mu olmuyor mu ? Xbox ta oluyor ama dün ps de olmuyor diyenler vardı. Uygulama çıktıktan sonra alıp deneyen var mı?

• asıl sorun xbox da 65 tl olan birşeye 169 tl vermek.
    xbox tr aynı ps tr gibi tüm oyunları 469 tl civarı yaptı ve yaptırdı firmalara.
    ps plus 180 iken xbox 429 tl mi ne yaptı diye hatırlıyorum.

ea access i niye yıllardır 65 tl de tutuyor.ps tr 169 tl ye itelemeye çalışıyor.asıl sorun bu?
    yoksa bu kurda 120 tl den daha ucuza gelmeyeceğini herkes tahmin ediyordu zaten.

bf serisi,nfs serisi,unravel serisi gibi oyunları önceden oynamayanlar için 169 tl uygun geliyor.
    bunları tek tek almaya kalksa bu fiyata alamaz.
    eski konsol sahipleri bu oyunlardan en fazla 2-3 ünü oynamamıştır.onlarda a way out,ufc 3 ve bf v dir büyük ihtimal.
    fifa 19 u saymıyorum.onun bağımlıları ilk gün alır.1 yıl sonra birşeye yaramaz.kariyer yapacağım diyenede zevk vermez bence eski kadro ve forma olması sebebiyle.

1 aylık alın 25 tl ye.en karlısı o gibi
  • Arkadaşlar merhaba,
    İndirimlerde FIFA 19, Unravel 2, Plants & Zombies 2, The Sims 4 almayı düşünüyordum ama fiyat EA Access`i geçiyor.

1 yıllık Access`mi oyunları mı almalıyım?
    Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
  • DHSevenArmut D kullanıcısına yanıt
    Yıllık sakın almayın alırsanız aylık alın yoksa oyunları direk store dan alın geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    The Sims 4'ün kendisini al, baya oynatır seni. Klavye-mouse desteği de var. Ömür boyu senin olur. Plants & Zombies 2 zaten 9 TL onu da al.

Diğer oyunlar için de belki EA Access alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Temmuz 2019; 18:56:27 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, Access`i yıllık mı almalıyım yoksa aylık mı?
    Aylık alırsan oynayacağın oyunlar bitince yenilemezsin. Ama o 25 TL'ye geliyor.

Yıllık alırsan da aylık 15 TL'ye geliyor.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    FIFA 20 130-140 civarına düşmeden almayı planlamıyorum, bu sırada FIFA 19 oynayacağım.
    Sizce aylık mı daha mantıklı yıllık mı? Çok kararsız kalıyorum.
    O zaman yıllık al. FIFA 20'nin o civarlara düşmesi 2020 Mart ayını bulur.

FIFA 19, 134 TL'ye 6 Mart'ta düşmüş. Şu linkten bakabilirsin.

• Uygulamayi kullanabilen oldu mu?

Uyeligi alip EA Access Hub'u indirdim fakat her girmeye calistigimda hata veriyor.

Hata -> Oh no! It looks like we've encountered an error.
  • Xithylweshin kullanıcısına yanıt
    *EA Access Hub uygulamasını kaldırın, tekrar kurup deneyin.
    *Çalışmazsa, XBOX/PlayStation cihazını fabrika ayarlarına sıfırlayın, uygulamayı tekrar kurun.
  • Silip yuklemeyi denedim hocam, problem devam ediyor.

Restore cekmeden once baskalari da ayni sorunu yasiyor mu diye merak ediyorum, bosu bosuna 1 saat ugrasmayalim simdi
  • Xithylweshin kullanıcısına yanıt
    şikayetlerden sonra hub a güncelleme gelebilir, hemen restore yapmayın

• hasgok kullanıcısına yanıt
    Update e ragmen hala ayni hata :/

• Tamam xbox a göre fiyat fazla içerik az bunu hepimiz söyledik ama bu gamepass gibi her ay 8-10 oyun eklenen bir sistem değil.

Alırsın bir yıllık , oynamadığın tüm oyunları bitirirsin , yıl sonunda da yenilemezsin.Ea senede en fazla 2-3 oyun çıkartıyor.Beklersin o 2-3 oyunun tamamının eklenmesini alırsın 1-2 aylık onları da bitirir yine ara verirsin.

Fifa , BF gibi oyunları güncel oynayacağım diye alınmaz zaten bu sistem.Fiyat xbox a göre kazık olsa da içerik 1 senede tüketileceği için bu kadar da abartmaya gerek yok.

İlk yıl 169 TL verilecekse de diğer yıllar yılda 1-2 aylık üyelik iş görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 25 Temmuz 2019; 20:31:58 >
  • Bu arada EA Access Hub xbox tarafında aylardır sıkıntılı , zaman zaman çöküyor ama hala düzelme yok.O yüzden o uygulamadan çok şey beklemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.