Şimdi Ara

Ea Access şifre hatası!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım Xbox one s konsolumda 1 yıllık ea access aboneliğimi aktifleştirmek istedim. Ea access hub uygulamasına girip kayıtlı emailimi yazdıktan sonra parolamı doğru girmeme rağmen bir hata aldım karakter uyumsuzluğuyla ilgiliydi sanırım ve şifreyi kabul etmedi. Ekran görüntüsü alamadım çünkü uygulama dondu. Bütün bilgilerim doğruydu sorun ne olabilir? Aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

• Pc yada telefon üzerinden deneyin
  • Ea Access huba girmeyin profilinizde uygulamalarda veya kitaplıkta Ea Access var ordan girin
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Anladım peki şöyle sorsam, ben microsoft bakiyemle xbox’ımdaki hesabıma ea accessi 12 aylık tanımladım. Bu hesap herhangi bir giriş yapmadan aktif oluyor anladığım kadarıyla doğru mudur? Yani dediğiniz yöntemle hub uygulamasına giriş yapmadan da ea oyunlarına erişim sağlayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StX22

Anladım peki şöyle sorsam, ben microsoft bakiyemle xbox’ımdaki hesabıma ea accessi 12 aylık tanımladım. Bu hesap herhangi bir giriş yapmadan aktif oluyor anladığım kadarıyla doğru mudur? Yani dediğiniz yöntemle hub uygulamasına giriş yapmadan da ea oyunlarına erişim sağlayabilirim?
    tabikide hesap sizin zati..birde eacess hub olayını unutun ,yani profilinizde kitaplıkta eacsess 70 oyun sizi bekliyor
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Böyle böyle öğrenicez.. Çok teşekkürler eksik olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: StX22

Böyle böyle öğrenicez.. Çok teşekkürler eksik olmayın
    estafurullah keyifli oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.