Şimdi Ara

Ea bölümlerinde TOBB üniversitesini nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gsü'nün az alma sebebi mükemmel profilde adam yetiştirme değil sınıfları küçük. Ben küçükken gsü floryada arazi almaya çalışıyordu yeni bina için. Ancak olmadı, bu sebeple o kadar alıyor. Vajıflarda ise zaten 500 kişi burs veremez kimse
  • sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar 11 kişi kimmiş diye bakmaz. Yurt ve ek burs dışında ayrıcalıkları olmaz.

TOBB HUKUK öğrencileri bir bütün olarak burslu, burssuz değerlendirilir.
  • İstese daha da alamazlar mı hocam.Sınıfları büyütecek imkanları yok mu?Çoğu zirve bölüm az adam alıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    alamazlar hocam gsü'nün boyutu ve sınıf hacmi benim okuduğum orta düzey anadolu lisesinden daha küçük internette tanıtım videosu var izle. Dershane tipi ''U'' yerleşim sınıfları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9162BF8FE -- 29 Temmuz 2020; 16:27:16 >
  • Hocam siz yetkin biri olduğunuz için size güvenim tam

teşekkür ederim hocam

oransal istatistik :

Tobb hukuk : 11 kişi almış son giren 398. yani 398/11 = 36 (düz hesap) yani ilk 400deki öğrencilerin 36kişiden biri TOBB hukuk istiyor. Ayrıca Tobb hukuk tam burslu kontenjanı türkiyede 267 kişi tarafından tercih edilmiş

Ankara hukuk : 550 kişi almış son giren 3469. Yani ilk 3,5kdaki öğrencilerin 6 kişiden birisi ankara hukuk tercih etmiş. Ayrica Ankara hukuk türkiyede 5860 kişi tarafından tercih edilerek en çok tercih edilen hukuk fakültesi olmuş. Şimdi gsü koç, bilkent, tobb gibi ünileri de 550 kontenjan yap bak bakalım neler oluyor :)
  • Dediğiniz doğru hocam ama o uniler 550 kişi yapma imkanı olsa bile yapmaz bence hocam.zirve uniler az adam almaya gayret gösteriyor genellikle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.