Tek oyunla puan toplayamıyorlar, üçünü birleştirip tek puanda değerlendirmeye debelenecekler bu sefer.
nfs shift 4 alsa nfs wii 2 alsa nfs world de 3 alsa Allah bereket versin tamam işte.
akıllanmayacak bu adamlar ya.biz iki üç sene çalışıp adam gibi bir oyun çıkarsınlar diyoruz onlar 6 ay sonra 3 oyun birden piyasaya sürüyor
NFS Shift+Delete Kesin çözüm
quote:
Orjinalden alıntı: Dante
Tek oyunla puan toplayamıyorlar, üçünü birleştirip tek puanda değerlendirmeye debelenecekler bu sefer.
nfs shift 4 alsa nfs wii 2 alsa nfs world de 3 alsa Allah bereket versin tamam işte.
quote:
Orjinalden alıntı: Jokerguy
Ya arkedeşler biri bana şu yarış oyunlarındaki simülasyon arcade diye ayrılma olayını açıklasın ne farkı var bu ikisinin
arcade arabaların kullanılışını yazılımcıların kafasına göre yaptığı oyunlardır. biraz daha oynaması kolay. "bana göre" daha heyecanlıdır. çünkü gerçek bir arabayla 300le giderken viraj dönemezsiniz. dikkat etmeniz gereken kurallar vardır. arcade oyunlara en büyük örnek nfs'dir. midnight club da arcede'dir. similasyon ise sanki gerçek araba kullanıyormuşçasına yazılmış oyunlardır. mesela viraj dönerken ne yapılması gerekiyorsa gerçek bir arabayla onu yapmalısınız. yapmadığınız takdirde sonuçlarına katlanırsınız. bir duvara vurursanız nfslerdeki gibi kolay kolay toparlanmaz araba. geri sekmez en başta. bunlara da örnek. forza motorsport ve gran turismo olabilir.
ayrıca sonunda grafik motoru değişmiş sanırım nfsnin. hayırlı olsun.
ruhunu iyicene kaybetti bu oyun ulan pro street ile bi denediniz olmadı işte hala neden üstüne gidiyorsunuzki onu anlayamıyorum...
yav o değilde adamlar çatır çatır oyun çıkarıyo ha bire bi gow devamı ninja gaiden devamı vs bunlar gibi ha bire çıksa ne güzel olurdu değilmi.
quote:
Orjinalden alıntı: evo_4
quote:
Orjinalden alıntı: KoalaX
Mesajım silinmiş.
ÇÖP oyun demenin silenecek yanı neyse artık...
Dua et 4 gün ban yemedin. Nfs' ye uzayan dilleri kesiyo yönetim
Bir sen kalmışsın dostum...
NFS MW ve NFS U2 üstüne tanırmıyım bilemem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme