Şimdi Ara

EA Download Manager Nedir, Nasıl Kullanılır? (Resimli) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
34.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim aklıma gelen 3 ihtimal var, birincisi ea serverlerinde bazen problem olabiliyor, ikincisi harf hatası yapıyor olabilirsiniz. Üçüncüsü aldığınız key promosyon veya o tarz bir versiyon olup online aktivasyon için geçerli olmayabilir gerçekten. Denemek için size pm'den link attım oraya saat 20:00'dan sonra girip konuşursanız daha net bilgi alabilirsiniz. Yine yapamazsanız msn'den beni ekleyin yardımcı olmaya çalışayım.
  • yardım edin lütfen bc2 yi satın aldım eadm ile indirdim yüklemiyor lanet olası 14gb boş alanım var az değil yeterlidir herhalde ama install a basıyorum ingilizceyi seçiyorum next dediğimde kapanıyoru hiç bi şey olmuyor
  • Merhaba ben bi tane bc2 için key aldım fakat şimdi key iptal olmuş.Girmiyor yeniden key verdi keyi aldığım satıcı.Şimdi bc2 yi multiplayer oynarken bi email ve şifre kısmı var buraya oyunu indirdiğimiz email ile şifresini mi yazacağız?Çünkü diğer keyde farklı farklı emailler giriyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 8 Temmuz 2010; 1:25:43 >
  • aynı email şifreyi girebilirsiniz soldier'inizde bir sorun olmaz. Ama registry'deki key kayıtlarını silip yenisini girmeniz gerekir.
  • HOCAM BNDE DEİL AM ARKADAŞIMDA VARDI ACMADIK SONRA KALDIRDIK ŞİMDİ KENDİ LAPTOPUMDAS DENERİMMM
  • Arkadaşlar şu anda Bad Company 2 indiriyorum EDM ile. Allah korusun PC kapanırsa falan download kaldığı yerden devam ediyor mu sonra?
  • Arkadaşlar benim şöyle bi problemim var yardımcı olursanız gerçekden çok sevinecem 2 saatir bu sorunla uğraşıyorum bf2 cd keyi alıp oyunu EADM ile indirmeye başladım ilk başlarda herşey çok düzgün gidiyordu 5.4GB tamamını indirdim ama ne instal edebiliyor nede başka birşey hata veriyor sürekli sonra resume diyorum yine aynı hatayı veriyor hatayı googletranslate ile çevirdim anladığım kadarı ile disk de yeterince yer yok yada dowloand ile ilgili birşeyler var diyor 600 gb disk de boş alan var lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olacam verdiği hatanın ss aldım aşağıdan bakabilirsiniz

EA Download Manager Nedir, Nasıl Kullanılır? (Resimli)

• "Download yaptığınız dosyaya ulaşırken bir hatayla karşılaşıldı. Lütfen diskinizde yeterli boş yer olduğundan ve download edilen dosyaların download a devam etmeden önce kilitlenmediğinden emin olun."

Türkçe tercümesi bu tam olarak. 600 GB boş yer de var diyorsun, ilginç bir hata.
  • Dostum sanırım hatanın nedenini anladım EADM indirdiği oyunun kaydettiği dosyayı c/program date/EA core felan diyor kaydettiği yeri fakat ben bakdım böyle dosyalar bulamadım şimdi oyunu başdan yüklicem bu sefer yükleme yerini ben belirliyeceğim inşallah bi sorun çıkmaz 3 saate inmiş olur gelişmeleri yazarım cevap içinde ayrıca teşekkürler..
  • Evet D yi filan seçersen daha iyi olur.
  • Evet EADM ile oyunu /D indirince oyunu kurabildim benim gibi problem yaşayan arkadaşlar varsa oyunu indirmeden önce EADM settings den kuracağınız yeri belirlemenizi tavsiye ederim..
  • EADM'de internet giderse veya bilgisayar kapanırsa sonradan devam etme ya da aynı kodla tekrar indirmek gibi bir şansımız var mı ?
  • bende bu program surekli donuyo bikackez tıtladıgımda program yanıt vermiyor uyarısı cıkıyor anlamadım gitti
  • Bu program benim gözüme steamdan daha hoş gözüküyor. Sade, açar açmaz tak diye oyunların karşında falan.
  • ben yedek almayla ilgili bişey sormak istiyorum
    burnout konusunda programın default indirme dizini olarak c:\program data\eadm olarak görünüyo. dosyaları oraya indirdiğini ve dilersek ordan yedek alabileceğimizi yazmış. ben bc2 ve burnout u indirdim. ama c:\program data\eadm nin içi 40 mb gibi bişey görünüyo. sizin ilk mesajınızdan anladığım kadarıyla program files in içindeki bad company ve burnout klasörlerini kopyalasam ve format attıktan sonra geri aynı dizine yapıştırsam oyunu tekrar indirmeme gerek kalmazmı yoksa program datadan mı alınması gereken bi yedek var.
    yani oyunlar kurulum olarak iniyo yazmışsınız.bu yüzden program files teki dosyaları kopyalamamız yeterlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

ben yedek almayla ilgili bişey sormak istiyorum
    burnout konusunda programın default indirme dizini olarak c:\program data\eadm olarak görünüyo. dosyaları oraya indirdiğini ve dilersek ordan yedek alabileceğimizi yazmış. ben bc2 ve burnout u indirdim. ama c:\program data\eadm nin içi 40 mb gibi bişey görünüyo. sizin ilk mesajınızdan anladığım kadarıyla program files in içindeki bad company ve burnout klasörlerini kopyalasam ve format attıktan sonra geri aynı dizine yapıştırsam oyunu tekrar indirmeme gerek kalmazmı yoksa program datadan mı alınması gereken bi yedek var.
    yani oyunlar kurulum olarak iniyo yazmışsınız.bu yüzden program files teki dosyaları kopyalamamız yeterlimi

Sanırım bu yöntemi değiştirmiş EA. Ortalıkta setup dosyası yok gibi...
    Zaten lanet olsun serverlarındaki bir sıkıntıdan dolayı 8 GB'lık oyunu herhalde 3 kere filan indirdim.

Problemin farkında olmalarına rağmen bir şey yapamadılar şu ana kadar.

Hayır yedeklemek çok önemli sanırım oyunu aldıktan sonra 1 sene içinde 5 kere mi ne indirme hakkınız var.
    Daha bir sürü saçma sapan ayrıntıları var EA. Steam bunun yanında gül gibi.

• Arkadaşlar hala indirmede sorun yaşanıyor mu?Bir de 1 sene içinde 5 defa indirebilme bu doğru mudur?Sonra indirilmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 13 Ocak 2011; 20:47:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Sade, açar açmaz tak diye oyunların karşında falan.

steam de de var bu özellik, direk oyun erkranı geliyor karşına
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

quote:

Ya aslinda demek istedigim o degildi. Oyunun bir resmi oluyor ya o hosuma gidiyor. Daha estetik duruyor EADM de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

quote:

Ya aslinda demek istedigim o degildi. Oyunun bir resmi oluyor ya o hosuma gidiyor. Daha estetik duruyor EADM de

işin garibi o da var steam deama EA Download Manager de sana daha güzel gözüküyorsa o başka

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.