Ea uygulaması güncelleme yaptı Fc 24 'ü açayım dedim. İlk başta Anti Cheat yazılımının en güncel sürümü gerekir deyip oyun açılmadı, dosyaları doğrulatınca oyun açıldı ancak bu sefer spiker sesleri yok Edit: Bu hafta kulaklığı 7.1 özellikli bir kulaklıkla değiştirmiştim, ses kanalı da 7.1 olarak seçiliydi onu düz hoparlör seçeneği ile değiştirince ses sorunu düzeldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 29 Eylül 2024; 0:57:19 > |
EA FC 24 [PC ANA KONU] (90. sayfa)

-
-
Oyunu gamepass ile oynuyorum, Rivals'ta 1 ayda 3.seviyeye çıktım ama oyun genelinde çıldırtacak saçmalıklar var.
*Bir kere rakiple aramda ciddi kadro farkı var. Karşı full 99 veya 98-99 karışımı benim ortalamam 92-93 zar zor.
*Adam sağ bekten sol kanada Ziyech'in meşhuuur ikonik pası gibi pasları leblebi gibi nokta atışı atıyor, biz de mal gibi bakıyoruz. Oyun aşırı hızlı oynanıyor, futbolla ilgisi yok.
*Sağ-sol taraftan 6 pas alanına doğru girince vurdukları her top gol oluyor kaleciler Casper gibi takılıyor.
*Rakipler inanılmaz faullü oynuyor, kaleciyle karşı karşıyayım adam arkadan takıyor hakem faul veriyor ama kart yok veya ceza sahasından çıkarken faul yapıyor, avantaj diyor hakem ama adam hemen topu kaptı diyelim hoop bir bakmışsın golü yemişsin, senin faul güme gitti.
*Rakibi 4-2 yeniyorum, dk.60, adam oyundan kaçıyor, nasıl oluyorsa oyunun fut ana ekranına dönüyorum, ne galibiyet sayılıyor ne de coin veriyor. Bunun gibi durumu en az 10 kez yaşadım.
*Gol atınca ben sevinci izleyemiyorum adam neye basıyorsa geçiyor ekran ama ben adamın gol sevincini, tekrarını geçemiyorum.
Bunun gibi aşırı rahatsız edici şeyler var. Bu kadar şeye rağmen 98-99 kadrolu tipleri %60 yeniyorum hem de pc'den klavye ile oynayarak.
-
Günaydın hocam sanırım E-Football'dan geldiniz :))) Bu bahsettikleriniz yıllardır var olan momentum kaynaklı şeyler.
Son iki maddeye cevap olarak, hile basıp kendine win yazıyor sizi oyundan atıyor ve maç sayılmıyor.
Gol sevincini hızlıca geçmek için l1+r1 tuşlarına aynı anda basmak lazım. Klavyede hangi tuşa denk geliyor bilmiyorum da oyuncu değişme ve dribbling modifier tuşları işte.
En önemlisi de bu oyun klavye ile oynamaya müsait değil. Doğru düzgün hassas dribbling yapamazsınız defansı beceremezsiniz jockey yapmadan vs. Oynamak istiyorsanız uygun da olsa bir gamepad alın yoksa akıl sağlığınızı kaybetmek istemiyorsanız da salın gitsin :)
-
Hocam ben Fifa 97'den beri fifa oynuyorum. Çok az PES oynadım o da arkadaş ortamında. Size e-football oynadığım fikri sanırım oyunun hızlı olduğunu söylememden oluştu. Birkaç youtube incelemesi yapan kişilerden de benzer şeyleri duymuştum, bana göre Fifa yada FC her yıl giderek hızlanıyor gibi, mantıklı değil.
FUT kısmıyla Fifa 23'ten beri oynadığımdan sanırım yeni fark ediyorum bu şeyleri. Fifa 23'te bu kadar değildi bahsettiğim olaylar.
Sevinç kısımlarını bahsedilen tuşlarla denesem de bazen olmuyor, o çok mühim değil.
Ben klavyede gamepad'ten daha iyi oynuyorum. Dediğim gibi 98-99'luk kadroları yeniyorum, eğer hile-hurda yoksa. Hatta bazı arkadaşlar klavyeden oynadığıma inanmıyor. Fena değilim yani, mutlaka gamepad avantajı vardır ama klavyeden daha rahat ederek daha kolay oynuyorum.
Bir de oynadığım oyunların geçmişini görebildiğim bir yer var mı acaba? Kimle ne zaman oynadım, skor neydi vs gibi. Aklıma battlefield geldi, mesela orada geçmişe ilişkin tüm detay var ama FC'de var mı bilmiyorum. Hem hilecileri rapor edebilirim diye düşünüyorum.
Canım sıkılırsa zaten Ghost of tsusima veya God of war a dönüyorum.
-
Intel i5 11400H RTX3060 donanımlı laptopla son bir buçuk aydır oyun içinde3 aniden drop tarzı kasmalar meydana geliyor. Görev yöneticisinden baktığımda oyunun ciddi derecede CPU kullanımı gerçekleştirdiği, kasma anında ve hemen öncesinde de CPU kullanım oranının %100'leri bulduğu gözüküyor.
Sistem temiz, içinde harici çalışan sistemi kullanan başka bir uygulama yok. Benzer sorun yaşayanlar var mı?
-
6 ay sözleşmesi kalmış Oyuncuyu ……. Maaş ile katabilirsin ibaresi çıkıyor fakat sadece bonservisle satın alınabiliyor. Bu Fc24 ve Fc25 de devam ediyor. Forumda başına gelen başka insanlarda var. Biryerde hata mı yapıyorum yoksa oyunun hatası mı çözemedim. Bilgisi olan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hilecilerden usandım, şikayet ediyorum hiç aksiyon yok. Adamlar maç esnasında yenilirken kaçıyor, ne maç kaybetmiş oluyor ben de puan kazanamamış oluyorum. Nasıl iş anlamadım.
-
Selam arkadaşlar,
online sezon oynarken acaba gündüz gece kısmını seçebilir miyiz ? gece maçı oynamak istiyorum ama çoğu zaman gündüz maçı geliyor.
2li offline oynarken felan seçiliyor ama online oynarken baktım göremedim hiçbir yerde.
yardımcı olabilir misiniz? iyi çalışmalar.
-
en son 3 ay önce yazılmış konuya hortlatayım 25 almadım online oynamıyorum diye fakat bir gireyim oynayım dedim onda da şöyle bir hata veriyor forma seçim ekranında kalıyor oyun ilerlemiyor kontrolcü çalışıyor neden olduğunu bilen var mı ?
-
fc 24 hesap arıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X