Şimdi Ara

EA FC 25 yüzde 70 indirime girdi: Steam, Playstation ve Xbox'ta fırsat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben hala 24 oynuyorum.. hakem hataları insanı sinir etse de işimi görüyor..

ayrıca halihazırda oyuna sahip olanlara aynı kodlamayı aynı sesleri birkaç değişiklik yaptık diyerek yeniden satmaları aşırı saçma..

mesela oyunu ilk defa satın alıyorsan 1000 lira ödemelisin, elinde oyun zaten varsa sadece güncelleme için 400-500 lira ödemelisin (örnek fiyatlara takılmayın)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamerdeli kullanıcısına yanıt
    Aslında bu momentum yani dediğin gibi yapay zeka
    istersen 3-0 öne geç momentum devreye giriyor ve rakibin 3-3 yapıyor gerçek bir simülasyon yok momentum'un bana geçtiğini de anlıyorum bu oyunu bozuyor sinir sistemimizi de bozuyor yapay zeka oyunu iki oyuncuya bırakmıyor bıraksa zaten simülasyon olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edoow -- 11 Mart 2025; 12:05:02 >
  • edoow E kullanıcısına yanıt
    maalesef doğru. insanı bezdiriyor oyundan soğutuyor geçen gün oyuncu kariyeri yaparken real ile barca derbisine çıktım barcaya 2 atip ligin sonuncusu olan takıma celta vigoya pozisyon bile kuramadik takım öyle andavalca öyle aptalca pozisyonlari mahvediyor ki öyle pas hataları yapiyor ki hani sanarsin ki bandırmaspor da oynuyorum. sırf bu yüzden oyunu silmek zorunda kaldım

• Kesinlikle aynı şekilde düşüyorum satın aldığım gün iade etmiştim 24 gerçekten oynanış olarak daha keyifli ve akıcı.

• Çöp oyun max ederi 300 tl

• Ben hala 24'teyim. En son 2018 iyiydi sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yakında ea playe eklenir bir kariyer çeviririz. Yeni şarkıları dinleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya bakınca oyunun neden Türkçe spiker desteği olmadığını anlayabiliyoruz. :)

• 5 ay sonra FC26 çıkarırlar. FC 25 Ultimate güncellemesini keserler. Yeni çıkardıkları oyun alınsın diye bir önceki oyuna güncellemeyi direkt kesiyorlar. İşleri güçleri bir kaç dokunuşla aynı oyunu allayıp pullayıp her sene millete ittirmek. Tokatçı dolandırıcı firma.

• Böyle saçma hatalarla dolu bir oyun. UltimateTeam tamamen momentum yapay zeka kaynıyor, transferler bile sizin alacağınız oyuncu 50k ise en düşük fiyattan alıyorsun, satarken bir bakıyorsun seni başka bir havuza atmış 30k etmiyor. Paketlerden çıkan oyuncular berbat ve genelde aynı oyuncular çıkıyor.

• Oyunun her sene çıkış fiyatı bu olmalı aslında. 60-70 dolarlık bir oyun değil spor oyunları. Her sene aynı pattern üzerine bir iki bi şey ekleyip piyasaya yeni oyunmuş gibi sunuyorlar. Sahtekarlıktan başka bir şey değil

• omanner kullanıcısına yanıt
    Bu işler eleştirmeyip yalamayla olsaydı, senin en sevdiğin oyunlar Türkçe çıkardı. :)

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Bir gün sana da yalatırlar merak etme.

• omanner kullanıcısına yanıt
    Oo konuşabiliyorsun demek, dilin aşınmıştır diye düşünmüştüm ben :)

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Çocuk musun? Git yaşıtlarınla oyna.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.