Şimdi Ara

EA FC 25 yüzde 70 indirime girdi: Steam, Playstation ve Xbox'ta fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA FC 25 yüzde 70 indirime girdi: Steam, Playstation ve Xbox'ta fırsat
    Eski adıyla FIFA yeni adıyla EA FC’nin son oyunu EA FC 25 indirime girdi. 70 dolar fiyat etiketi ile çıkışını yapan FC 25'in PC fiyatı hem konsol hem de PC kullanıcıları için 900 TL’nin altına indi. Yakın tarihte %60 indirime giren oyuna şimdi yüzde 70 indirim yapılıyor. Üstelik yeni fırsat, tüm paketlerde geçerli.

EA App'te FC 25 indirimli fiyatı 880 TL'ye düştü

FC 25, Steam, Playstation ve Xbox'ta büyük bir indirime gidi.. Daha önce Türk Lirası ile yaklaşık 2.500 TL’ye satılan oyunu artık 900 TL'nin altına satın alabilirsiniz. Buna göre EA FC 25’in Standart sürümü Steam'de yüzde 70 indirimle 20,99 dolara (764 TL) indi. Xbox ve Playstation da ise, oyuna 869 TL ücretle ulaşılabiliyor. 

Ayrıca Bkz.Amazon'da Bahar Fırsatları başladı: İşte öne çıkan indirimler!

Öte yandan oyunun Ultimate sürümü ise PC'de 39.99 dolar (1.460 TL), Xbox ve Playstation da ise, 1.600 TL'ye satılıyor. Hemen aşağıdan gerekli sayfalara ulaşabilirsiniz.

İndirimler ne zamana kadar geçerli olacak?

FC 25 için PC'de devam eden indirim 13 Mart'a kadar devam edecek. Playstation'da ise 27 Mart'a kadar sürecek kampanya Xbox kullanıcıları içinse 18 Mart'a sona erecek.

• Bedava canım, hemen alalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pay to win kafasıyla yapılmış, hikaye vb modları ise kafadan savma oyun için istenen oyun fiyatı şaka gibi.

her sene geri gidiyor.

• Ulan %70 indirime girmiş, bana neden hala pahalı geliyor :)

• İnat ettim ps+ gelmeden almayacağım.

• Bedava da olsa almayacağım oyun serisi , hayatım boyunca bir kere oynamadım ne pes ne FCEA FC 25 yüzde 70 indirime girdi: Steam, Playstation ve Xbox'ta fırsat 

• Gamepass sayesinde EA Play'e gelecek zaten haziran gibi para vermek (online oynamayan için) saçmalık. Çıkana kadar 24'ten devam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 alacağınıza 24 alın. 25 oynanış olarak çok kötü açıkcası

• Fifa 22 oynuyorum güzel bir indirime girsin de 25 alayım diyorum şu indirimler bile pahalı geliyor ya, yani güncel kadro bir de 2 3 özellik gelecek diye 700tl verilmez bir oyuna, kaldı ki ben dahil oynayıp memnun kalan pek yok gibi

• Direk aldım cok iyidi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günaydın.. İndirim bitti daha yeni haber yapıyorsunuz.

• Rakibi kalmayınca buglarla dolu çöp bir oyun haline geldi.

• yapay zeka kötü değişen bişey yok her sene aynı oyun aynı grafik aynı mekanik iki üç sevinç ve kasten faul eklenmiş bi değişiklik göremedim. yapay zeka kötünün de kötüsü her sene oyuncu ve teknik direktör kariyerini oynarim ama bu sene ki oyunun yapay zekası oyunu yönetiyor, oyun isterse gol atiyosunuz oyun isterse pozisyon kuruyosunuz oyun isterse defans yapabilirsiniz oyun isterse kaleciniz topu tutar oyun isterse güzel paslaşırsınız. almayin aldırmayın gidin FIFA 16’yi crack indirip oynayın bundan kat kat iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamerdeli -- 10 Mart 2025; 18:2:58 >
  • Kaç gündür bu fiyatta steam da zaten. Yeni inmedi yani. Bi rakibi çıksada akılları başına gelip adam gibi geliştirseler oyunu. Her sene aynı terhane. Ama satılıyor işte.

• 2 ay sonra EA Play ve PS Plus'ın vereceği oyuna para mı verelim?

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    Ps Plus ın vereceğini nerden biliyorsun kesin mi

• btlufk kullanıcısına yanıt
    Geçen sene verdi, bir önceki sene de verdi, ondan önce de vermiş olması lazım, her sene Mayıs-Haziran gibi FIFA-FC veriyor. Muhtemelen bunu da verir. Google aramasıyla görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 10 Mart 2025; 19:14:27 >
  • Aaa ne güzel indirim yapmışlar. Hemen alayım. Hayatımı bu oyuna gömüp online maçlarla sinir hastası olayım.

• Bildiğim oynanışı en keyif veren futbol oyunu pesin 6ncı versiyonu. Kablosuz joypad + ps2, pes6. Kapalı alanda bekarlar için en kaliteli sap aktivitesi. Emülatör ile online da olabilir diye tahmin ediyorum.

• En son 22 almıştım hala ara ara oynuyorum. Sırf yeni kadrolarla kariyer oynamak için 750 lira çok geldi :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.