Ram Uyumluluğu
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CBRJ63RT/ref=ox_sc_act_title_4?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B7293S5G/ref=ox_sc_act_title_17?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1
Yukarıda verdiğim iki farklı model ram birbiri ile uyumlu olarak çalışır mı? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Cl deperleri farklı
Bilgisayar Reset - Bios Boot Değişimi Problem
Çalıştığım kurumda bir arkadaşın bilgisayarı durduk yere kapanıyor ve açılış dosyaları bulunamadı hatası veriyor. Biostan baktığımda boot sırasının değişmiş olduğunu görüyorum. Gerekli düzeltmeleri yapıyorum ve açılmama problemi ortadan kalkıyor. Hatta bilgisayarı açtığım zaman kapanmadan önce açık programlar hala açık durumda bulunuyor. Ömrümde ilk defa böyle bir problem ile karşılaşıyorum ve problemin neyden kaynaklandığını anlayamadım. Var mı fikri olan veya çözüm önerebilecek.
Adana bilgisayar kasa toplama yardım
Yeri mi bilmiyorum ama başka yazacak yer bulamadım. Adana'da güncel AMD AM5 sistem toplamama yardımcı olacak birileri var mı. Ya da tecrübeli, güvenilir bir yer tavsiye edebilecek birileri.
Rtx 4090 sistem toplama yardım
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar topluyorum ve sadece oyun amaçlı bir bilgisayar olacak.
Gainward rtx 4090 ekran kartım var. 2 tb ssd var. Eski intel bilgisayarımdan kalma kule tipi soğutucum var.
İlk olarak platform amd düşünüyorum fakat AMD Ryzen 9 7950X3D almaya gerek var mı yoksa AMD Ryzen 9 7900X3D de aynı işi görür mü arkadaşlar.
İkinci olarak anakart, ram, kasa ve güç kaynağı tavsiyesinde bulunabilir misiniz. İlla her şeyin en sonu en iyisi olsun takıntım yok. Fiyat performans ürünler tercihimdir.
Laptop kapandı açılmıyor.
|
Need For Speed Heat Türkçe Yama İstek
|
VODAFONE=PİŞMANLIK
|
4 kg dambıldan kaç kiloya çıkmak sağlıklı olur
|
Nvidia 2000 Serisi Ekran Kartları ?
|
2000 tl 40 inç 4k tv tavsiye edermisiniz
|
Meslek: Öğretmen
982F7FE5255642B9B6E6553DF10359E0.jpg |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 906
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 27.831 (Bu ay: 225)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.144 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar