Şimdi Ara

Need For Speed Heat Türkçe Yama İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
15.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok mu bu oyunun Türkçe yamasını yapacak birileri. Güzel oyun. Çevrilmeye değer diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirty_y -- 7 Ocak 2020; 17:46:26 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Need for Speed Heat Türkçe Yama: Rehber ve İndirme

Need for Speed Heat Türkçe yama, popüler yarış oyunu Need for Speed Heat'in Türkçe dil desteği ekleyen bir modifikasyondur. Bu yama sayesinde oyunu Türkçe olarak oynayabilir, arayüzü, menüleri ve diyalogları anlayabilirsiniz.

Need for Speed Heat Türkçe yamayı indirmek ve kurmak oldukça kolaydır. İşte adım adım bir rehber:

• Türkçe yama dosyasını indirin.
    • Oyunun kurulu olduğu dizine gidin.
    • İndirdiğiniz Türkçe yama dosyasını oyun dizinine kopyalayın.
    • Oyunu başlatın ve Türkçe dilini seçin.

Need for Speed Heat Türkçe yamayı indirmek için çeşitli web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ancak, güvenilir kaynaklardan indirmenizi tavsiye ederiz.

Bu yama sayesinde Need for Speed Heat oyununu Türkçe olarak deneyimleyebilir, yarışların heyecanını ve hikayenin derinliğini tam olarak anlayabilirsiniz. Türkçe yama, oyunu daha sürükleyici ve keyifli hale getirir.

Not: Türkçe yama, oyunun resmi bir parçası değildir ve bazı durumlarda oyunun performansını etkileyebilir. Bu nedenle, yüklemeden önce bir yedek oluşturmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Umarım yapılır +1
  • Bir önceki Payback oyununu U Crew çevirdi, Toolunu ise Bekir İnce yapmıştı. Bekir İnce dışında Tool yapacak kimse yok bu oyuna şuanda.
  • up
  • Umarım yapılır da Türkçe oynayabiliriz.
  • Gerçekten güzel olmuş bu oyun. Çok zevkli. Underground 1, 2ve most wanted dan sonra ilk defa adam akıllı bir oyun yapabilmişler.
  • Dosyaları açan varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslanleo75

Bu mesaj silindi.
    Bilsem çevirecem ama şu oyuna bir el atan olsa
  • Umarım çevirilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alix1058

Bilsem çevirecem ama şu oyuna bir el atan olsa

Alıntıları Göster
    U Crew ile konuş istersen bi. Belki ellerindeki Tool bu oyunda da çalışıyor olabilir. Öyle bir çeviri çalışması yürütebilirsiniz eğer anlaşabilirseniz.
  • umarım çevirisi yapılır oyun güzel gözüküyor.
  • çeviri yapıldı mı bi bilgisi olan var mı çok güzel oyun ama anlamadığımdan oynayamıyorum
  • translate yama gelir mi buna acaba

• yarış oyunlarına ilgim var. her hangi bir yarış oyununa yama yapılmasını istiyorsanız 1.si tool u var mı diye araştırın lütfen.mesela bu oyunda tool var mı bilmiyorum eğer var ise seve seve çevirisini yaparım.

• Need For Speed Heat Türkçe Yama İstek

Yaması var anonymous çevirdi geçen ay.

• takipteyim yama linki alabilir miyim

• Hocam dosyaları paylaşırmısın bizimle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.