Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Takaslık ya da Satılık EA FC24 Elit Kadro(1.300K coin dahil) Satın Al 14 Haziran 2024 18:17 1 1 Takaslık ya da Satılık EA FC24 Elit Kadro(1.300K coin dahil) Merhaba;Vakit bulamadığım için hesabımı satıyorum. Kadro yedeklerle birlkte yaklaşık 8 Milyon civarı. Ayrıca içersinde 1.300.000 Coin ile birlikte veriyorum.Transfer market açık. Maç başı kazanç 350 K civarı çok şanslı bir hesap ve bir sürü foder ile birlikte alan kişiye hayırlı olsun. Düşündüğüm rakam 1700 TL orta yolu buluruz Ayrıca içinde Plus uyeliği olan hesaplarla takasıda düşünebilirim.DM lütfen.TeşekkürlerWeb açık,Platform PS4/PS5 Not: Hesap SEC hesaptır platform PS5 WhatsApp grubu vardır hesap oyunla birlikte verilecek ve satın alan kişi whatsApp grubuna dahil edilecektir Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Sarıyer Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Call of duty modern warfare 3 (PS5) Takaslık Alınık ps5 Call of duty modern warfare 3(2023) Takaslık ya da Satılık EA FC24 Elit Kadro(1.300K coin dahil) PS Plus Extra ya da Essential 12 aylık pri hesap arıyorum(Acil)