Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS Plus Extra ya da Essential 12 aylık pri hesap arıyorum(Acil) Satın Al 26 Şubat 2024 14:46 1 1 PS Plus Extra ya da Essential 12 aylık pri hesap arıyorum(Acil) Merhaba, Sadece Fifa oynayan biri olarak Plus hesaba ihtiyacım var. Eski ve guvenilir arkadaşlar dönüş yapabilirse sevinirim. tesekkurler ALINIKPS5 Plus Extra ye da Essential Hesap12 Aylık Pri hesap0542 387 4828 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Sarıyer Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Call of duty modern warfare 3 (PS5) Takaslık Alınık ps5 Call of duty modern warfare 3(2023) Takaslık ya da Satılık EA FC24 Elit Kadro(1.300K coin dahil) PS Plus Extra ya da Essential 12 aylık pri hesap arıyorum(Acil)