Şimdi Ara

EA Games Çıldırdı. Fifa 2015 bedava (!) Sony Duy Bizi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu Ea games oyunlarına battlefield dışında 5 kuruş vermem haketmiyor. Benim gibi bir adamada bu sistem gereksiz
  • Bence de gereksiz bir sistem.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    bak sen şu laflara...
    live a ek olarak demişsin,işte yanlış bilgi,cahilsin bari cahilliğinle başka insanları kandırma bari.ea access'deki oyunları oynamak için gold üyeliğe ihtiyaç YOK.Single oynamak istersen gold üyeliğe gerek YOK.Bak büyük harflerle yazdım umarım anlayabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

bak sen şu laflara...
    live a ek olarak demişsin,işte yanlış bilgi,cahilsin bari cahilliğinle başka insanları kandırma bari.ea access'deki oyunları oynamak için gold üyeliğe ihtiyaç YOK.Single oynamak istersen gold üyeliğe gerek YOK.Bak büyük harflerle yazdım umarım anlayabilirsin...

İlk önce doğru düzgün konuş, karşında çocuk yok senin. Xbox 360 almak için forumda para isteyen, Xbox One olmamasına rağmen her konuda Xbox One'ı deli gibi savunan biri mi bana akıl veriyor, cahil diyor. Single oynamak için Gold üyeliğe gerek yokmuş, sanki ben bilmiyorum. Ayrıca bu servise para verip Battlefield 4, Plants vs. Zombies Garden Warfare , Need for Speed Rivals gibi online temelli oyunları single mı oynayacaksın? Blok, blok, blok ayrıca bir blok daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 16 Mayıs 2015; 17:24:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

bak sen şu laflara...

İlk önce doğru düzgün konuş, karşında çocuk yok senin. Xbox 360 almak için forumda para isteyen, Xbox One olmamasına rağmen her konuda Xbox One'ı deli gibi savunan biri mi bana akıl veriyor, cahil diyor. Single oynamak için Gold üyeliğe gerek yokmuş, sanki ben bilmiyorum. Ayrıca bu servise para verip Battlefield 4, Plants vs. Zombies Garden Warfare , Need for Speed Rivals gibi online temelli oyunları single mı oynayacaksın? Blok, blok, blok ayrıca bir blok daha.

ben bu Sir Maximus kadar çirkef bir ergen görmedim.

bir tane bile düzgün mesajı yok. nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor. aklı ermiyor.

• quote:

cahilsin bari cahilliğinle başka insanları kandırma bari.

Oyun forumunun baş bilgisiz ve yardakçısının bir başkasına aynı ithamlarda bulunması da ne ironik oluyor yau.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 16 Mayıs 2015; 17:45:43 >
  • çok da umrumda sanki bloklaman ne kadar üzüldüm anlatamam klavye kabadayısı seni...
  • Objektif olmak lazım, bende xbox one da var, ps4 de var keşke ps4de de olsa bu sistem bedavadan 11 oyun
    Çoğu da güzel oyunlar,yeni çıkanlara 6 saatlik deneme de var,daha ne olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çok da umrumda sanki bloklaman ne kadar üzüldüm anlatamam klavye kabadayısı seni...

Ben bu zamana kadar kimseyi bloklamadım. Oraya blok yazmamın sebebi her zora düştüğünde 10 kez blok yazman. O lafı gerçekte yüzüme karşı söyleyebilirsen kimin ne olduğunu anlarız. Eğer bir derdin varsa özelden devam edelim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.