Şimdi Ara

EA Games Çıldırdı. Fifa 2015 bedava (!) Sony Duy Bizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://gamexnow.com/fifa-15-bedava/ anladığım kadarıyla adamların ea acceses'ine fifa 2015 geliyor. peki ya biz sonyciler ateri oyunu oynayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastbela93 -- 9 Mayıs 2015; 18:27:53 >

• Yapacak birsey yok ms ile anlasmasi var ea nin oyuzden xbox one huncel oyunlari aliyor
  • fastbela93 kullanıcısına yanıt
    Ekstradan yıllık $30 ödemesi var bu servisin.
  • Sony biz istemiyoruz bu servisi demisti anlaşması olduğunu sanmıyorum. Sadece bu değil bf4 ve başka bir çok oyun da var sistemde. Yıllık 30 dolar bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Sony biz istemiyoruz bu servisi demisti anlaşması olduğunu sanmıyorum. Sadece bu değil bf4 ve başka bir çok oyun da var sistemde. Yıllık 30 dolar bedava.
    Kendime göre hesap yaptım. Bana gelmez.

Bf4 daima oynarım

fifa14, nfs rivals arada

üçünün toplamı 150 tl (ikinci el disk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34sem

Kendime göre hesap yaptım. Bana gelmez.

Bf4 daima oynarım

fifa14, nfs rivals arada

üçünün toplamı 150 tl (ikinci el disk)

Alıntıları Göster
    kardeşlik gibi bir sistem ile 20 30 liraya almak varken neden servise kira ödeyesin?
  • ama bu sistem plus gibi degil diye hatirliyorum uye oldun indirdin oyunlari uyelik bitince oynayabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustophile

ama bu sistem plus gibi degil diye hatirliyorum uye oldun indirdin oyunlari uyelik bitince oynayabiliyorsun
    EA Access ücretsiz bir sistem değil. Live üyeliğine ek olarak yıllık 65 TL daha ödemen gerekiyor. Ücretsiz verilen oyunları üye olduğun süre boyunca oynayabiliyorsun. Sony, Plus'a ek olarak başka bir üyelik bazlı sistem getirmek istemediği için sadece Xbox'ta var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

EA Access ücretsiz bir sistem değil. Live üyeliğine ek olarak yıllık 65 TL daha ödemen gerekiyor. Ücretsiz verilen oyunları üye olduğun süre boyunca oynayabiliyorsun. Sony, Plus'a ek olarak başka bir üyelik bazlı sistem getirmek istemediği için sadece Xbox'ta var.

Sony istediği için mi sadece Xbox'ta var diyorsun gerçekten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Evet.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-07-30-sony-says-ea-access-program-isnt-good-value

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/07/30/sony-ea-access-doesn_2700_t-represent-good-value-to-the-playstation-gamer.aspx

Sony'nin sözcüsünün bu yazıda , PS müşterileri için kullandığı cümle seni gerçekten temsil ediyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

Evet.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-07-30-sony-says-ea-access-program-isnt-good-value

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/07/30/sony-ea-access-doesn_2700_t-represent-good-value-to-the-playstation-gamer.aspx

Sony'nin sözcüsünün bu yazıda , PS müşterileri için kullandığı cümle seni gerçekten temsil ediyor mu ?

Alıntıları Göster
    Hizmet güzel yalnız aşağı yukarı aynı paraya açıp oynayacağın oyunları ps4 için satın alabilirsin. Bu tür hizmetlerin asıl amacı satmayan veya çok az oynanan oyunları pazarlamak. Şimdi bakıyorsun aaa 10 tane oyun var hemde yıllık 30 dolar bedava deyip alıyorsun ama oynayacağın 2 oyun var orda Fifa ve battlefield diğerlerini 1 kez açarsın 15 dk oynayıp kapatırsın bir daha da açmassın buna emin ol. Battlefield kampanyada 15 dolardı mesela halada bu fiyata yakın kardeşlik yaparsan sudan ucuz, Fifa'da şu an çıkış değerinin yarısı. Yani bu üyelik sistemini 1 sene için kullanırsan en fazla 5-10 dolarlık bir karın olabilir 2.senede ise oynamayacağın oyunlar için EA'ya para kazandırmış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Hizmet güzel yalnız aşağı yukarı aynı paraya açıp oynayacağın oyunları ps4 için satın alabilirsin. Bu tür hizmetlerin asıl amacı satmayan veya çok az oynanan oyunları pazarlamak. Şimdi bakıyorsun aaa 10 tane oyun var hemde yıllık 30 dolar bedava deyip alıyorsun ama oynayacağın 2 oyun var orda Fifa ve battlefield diğerlerini 1 kez açarsın 15 dk oynayıp kapatırsın bir daha da açmassın buna emin ol. Battlefield kampanyada 15 dolardı mesela halada bu fiyata yakın kardeşlik yaparsan sudan ucuz, Fifa'da şu an çıkış değerinin yarısı. Yani bu üyelik sistemini 1 sene için kullanırsan en fazla 5-10 dolarlık bir karın olabilir 2.senede ise oynamayacağın oyunlar için EA'ya para kazandırmış olursun.

Alıntıları Göster
    Allah aşkına kendimizi kandırmayalım. Burada plus a artı paralı sistem alınmaz diyenlerin %90 ı alır eminim.

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Microsoft ile ea nin ozel anlasmasi var oyunlarda arkadas dogru soyluyor microsoft parayi basiyor ea ea acces icin bakalim ne kadad para odedi ea cunku mesala fifa 15 ilk ciktiginda xbox one da olanlar 1 hafta erken erisim saglamalislardi bunlar hep anlasma ile oluyor mesala ea fifa videolari paylasirken video un sonunda xbox one diyor ps4 demiyor yani xbox one i one cikariyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 10 Mayıs 2015; 1:27:53 >
  • Beyler oyun konusunda çoğu oyun öncelikli zaten Cod ada bütün dlcler 1 ay önce xbox a gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aimstein

Beyler oyun konusunda çoğu oyun öncelikli zaten Cod ada bütün dlcler 1 ay önce xbox a gelir.
    Valla bilemiyorum ona bakarsınız biz sonyde yıllık 150 tl en az para veriyoruz. Tamam hakkını yemek istemiyorum güzel oyunlar geldiği oldu. Ama yani genele baktığımızda bir çok ay içimden plus uzatmak gelmiyor. yani anlamı yok. bide şimdi benzer sistemin xboxda daha karlı olması beni rahatsız ediyor. Çünkü ben ps3 kullanıcısıyım ps4 almayı düşünüyordum ama şimdi bu tarz etmenler yavaş yavaş acaba xbox mı demeye başlıyorum.
  • quote:

Hocam bu sistem icin Live uyeliginiz olmasi sart degil. Gold uyelik olmadan da sadece tek basina EA Access uyeligi alip butun icerikten yararlanabiliyorsunuz. Live Gold ile EA Access tamamen bagimsizlar birbirlerinden.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    iyi kandırmışlar sizi.
  • Sat konsolu xbox one ye geç işte .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

iyi kandırmışlar sizi.

Orada yazılanları anlayabilseydin kim kimi kandırmış görürdün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 16 Mayıs 2015; 15:35:00 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.