Şimdi Ara

ea için fen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tm yim mat tyt 25+ Türkçe 33+ sosyal 17+ yapıyorum konuları bitirince bu sayıların artması muhtemeldir. Dereceye oynamak istiyorum (mat 2+ edb. konularını 1 kere çalıştım yazı bunları çalışmakla geçirdim) kafama takılan fen olayı var. Tyt de 20 fen sorusu var ve 20 taneden 5-10 arası bir şey yapmak mantıklı mı?

Fazla efor sarfetmeden bu netleri yapabileceğim fen konuları önerebilir mi sayısalcı arkadaşlar?

Hiç denemelerde fene bakmadım ne yapıyorum şuan hiç bilmiyorum en son 10. sınıfta fen gördüm fizik hocamız varla yok arasıydı hayal mayal bir şeyler biliyorum kimya ve biyolojide fena degildik kurtarıyorduk kendimizi.

• tyt herkes için genel bir test ve bir ea olarak ea öğrencilerinin ben fen yapamıyorum yea demesini son derece aptalca buluyorum. hiçbir bilgi bilmeden sadece yorumla yapılacak sorular var, azıcık kitap karıştırıp temel bilgilerle yapılacak sorular var. ben bu yıl 10 fen neti yaptım, 10 soru one geçtim. fen ea için çok önemli, çünkü kimse çözmüyor ve burda fark yaratıyorsun. cok basit bir çalışmayla 10 net yapabilirsin.
  • tyt herkes için genel bir test ve bir ea olarak ea öğrencilerinin ben fen yapamıyorum yea demesini son derece aptalca buluyorum. hiçbir bilgi bilmeden sadece yorumla yapılacak sorular var, azıcık kitap karıştırıp temel bilgilerle yapılacak sorular var. ben bu yıl 10 fen neti yaptım, 10 soru one geçtim. fen ea için çok önemli, çünkü kimse çözmüyor ve burda fark yaratıyorsun. cok basit bir çalışmayla 10 net yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçen sene sayısal oldugum için bu yıl hiç çalışmadım. geçen sene de 1 ay civarı alıştım, o zaman 24/40 fen yapmıştım, bu sene çalışmayınca unuttuğum konular çok oldu.

o dönemde bir hafta yoğun bi şekilde biyoloji çalıştım yazarak. biyoloji zaten ezber bi ders olduğu için sayısallar da pek sevmez, ea için kolay bi alan, ordan başlayabilirsin. YouTube'da selin hoca var, ordaki notları yazabilirsin, Bekir hoca var, bu ikisi çok iyi. kimya ygs çok kolay bi ders, bildiğin bonus gibi bi şey. kimyaozel ygs videolari çok işe yarar. fizik için temel çok önemli. fizik diğerlerine göre daha zor tabi ama ygs kısmı çok temel şeylerle bitiyor aslında. ayrica eski sistem değil, şimdi hep yorum o yüzden fizik daha kolay. ama fizik konusunda çok tavsiye verecek durumda değilim:) ertan sinan hoca videolar için iyi diyorlar, bakabilirsin.

ve mutlaka her ders için bir soru bankan olsun. ben tm yim sb ye gerek yok dersen baştan kaybedersin, bu derslerin hicbiri soru çözmeden olacak gibi değil, aynı hataya düştüm çünkü. biyoloji için birey b, kimya için palme çok iyi kitaplar. ne zaman çalışacağın sana kalmış, ama sosyal ve feni ayırma, eşit gör, ki zaten yüksek puan yapmak isteyen herkes için eşit. kendini en iyi sen bilirsin zaten.

• Dereceden kastın ilk binse 10+ yapman gerekiyor en az. İlk beş bin on binse dediğin netler kurtarır diğerleri kötü olmadığı sürece

• Kimyayı bitir. Biyolojide hücre, kalıtım (çok zevklidir) ve ekolojiyi bitir. Bunlar sana 8-12 arası net getirir.
  • Tyt kimya 1 haftada biter. Fizikten kaldirma kuvveti, hiz hareket sorularina bak. Biyolojide biloyojiye giris, canlilarin siniflandirmasi, ekoloji, hucre bilsen yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimya ve biyoloji çalış bence 5-10 arası bir şey istiyorsan ki 10'u bile geçebilirsin.
    kimya adası ve selin hoca biyokamp olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA'da 65 üstü AYT Görmemem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir sayısal öğrencisi için sosyal çözmesi ne kadar gerekliyse bir eşit ağırlık öğrencisinin fen çözmesi o kadar gereksiz.Ona ayıracağın vakti AYT'de alan derslerine ayır Mat 2 çöz bence.EA'da önemli olan faktör ikinci sınav.YGS/LYS sisteminde böyleydi bu sistemde de en bariz şekliyle kendini gösterdi.Sayısalların öne çekmesi daha zor fakat EA öğrencisi çok daha şanslı.Birçok hocanın fikri de böyle
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    bütün tyt kimya mı? oha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çaprazlama ya hücrede ya da kalıtımda zaten. Bol deneme çözersen ve tekrar edersen soru çözmeyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kimyada palme sb zor değil. Onu alıp bitir. Biyoloji için bilemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.