Bildirim
EA için TYT Fen Kanalı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kimya-Kimyacı gulcinin 7 hamlede tyt kimya
Fizik-Altug güneş
Kanka biyolojiye hic girme tum konular çok baglantili vakit kaybedersin cok fazla kolay gelsin -
Cok tesekkur ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: bevatimo
Kimya-Kimyacı gulcinin 7 hamlede tyt kimya
Fizik-Altug güneş
Kanka biyolojiye hic girme tum konular çok baglantili vakit kaybedersin cok fazla kolay gelsinHocam fizik bence biyoya göre daha zor ve daha ilintili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WTF!? Fizik, ea'ci için biyolojiden daha zor olmaz mı?
-
Belki optik olabilir. Diğer tüm konulardan bağımsızya.
-
Hocam altug abinin anlatımları cok detayli değil ve kısa çok guzel oturtuyor tyt adina bakılabilir biyoloji daha uzun zaman alir bana gore -
Altuğ hocadan madde ve özellikleri ünitesini dinledim, cidden güzel anlattı. Çook teşekkür ediyorum kanal önerisi için -
hedefin yüksekse ve konu olarak iyi yerlerdeysen fiziğe de biyoya da gir. 14/14 yapacağının bir garantisi yok
-
Bu tyt fiziği gözünüzde neden büyütüyorsunuz anlamıyorum. Fizikle barış veya Altuğ güneşten hızlıca bitirip aynı zamanda 1 deneme kitabı bitirmek analiz edip eksikleri sb den veya MEB kitabından temizlemek çok iyi seviyelere getirir(bence) bu da max 1 ay sürer. Zaten ea da ayt fen gibi yoğun program yok rahatlıkla halledilir. -
Fizik benim hocam [barış hoca(fizikle barış) anlatıyor]
Biyoloji Selin Hoca (video ders notlarını al kesinlikle süper)
Kimya Kampüs
ve konu elemeyi unutma sakın. Kimyada molü ve denkleştirme tarzı şeyleri ele. Fizikte sayısal şeyleri dinlerken çok takma, ösym çıkmışlarını incele, günlük hayat yorumu yapmayı iyi öğrenmelisin, biyoloji için ayrı bir tavsiyem yok ezberle geçlik ders o biraz daha.
Ben 2/3 haftada bu şekilde 5 netten 10/15 netlere çıktım günde 2/3 saat çalışarak ve hiç tekrar yapmadım daha. Tekrarlarla ve alan denemeleri ile 15 sabitlesem kafi bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X