Şimdi Ara

EA için TYT Fen Kanalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arklar benim fen temelim var fakat unutmuşum üzerinden süre geçtiği için. Böyle TYT Fen için anlatımını beğendiğiniz kanal var mı? Biyoloji falan iyi gibi (genelde tyt fen netlerim oradan geliyor) kimyada unuttuğum kısımlar var, fizik zaten ...:( Önerilerinizi bekliyore

• Kimya-Kimyacı gulcinin 7 hamlede tyt kimya
    Fizik-Altug güneş
    Kanka biyolojiye hic girme tum konular çok baglantili vakit kaybedersin cok fazla kolay gelsin
  • bevatimo kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bevatimo

Kimya-Kimyacı gulcinin 7 hamlede tyt kimya
    Fizik-Altug güneş
    Kanka biyolojiye hic girme tum konular çok baglantili vakit kaybedersin cok fazla kolay gelsin

Hocam fizik bence biyoya göre daha zor ve daha ilintili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

WTF!? Fizik, ea'ci için biyolojiden daha zor olmaz mı?

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt

Belki optik olabilir. Diğer tüm konulardan bağımsızya.

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Hocam altug abinin anlatımları cok detayli değil ve kısa çok guzel oturtuyor tyt adina bakılabilir biyoloji daha uzun zaman alir bana gore
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT Tarih ortak mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Altuğ hocadan madde ve özellikleri ünitesini dinledim, cidden güzel anlattı. Çook teşekkür ediyorum kanal önerisi için
  • hedefin yüksekse ve konu olarak iyi yerlerdeysen fiziğe de biyoya da gir. 14/14 yapacağının bir garantisi yok

• Bu tyt fiziği gözünüzde neden büyütüyorsunuz anlamıyorum. Fizikle barış veya Altuğ güneşten hızlıca bitirip aynı zamanda 1 deneme kitabı bitirmek analiz edip eksikleri sb den veya MEB kitabından temizlemek çok iyi seviyelere getirir(bence) bu da max 1 ay sürer. Zaten ea da ayt fen gibi yoğun program yok rahatlıkla halledilir.
  • Fizik benim hocam [barış hoca(fizikle barış) anlatıyor]
    Biyoloji Selin Hoca (video ders notlarını al kesinlikle süper)
    Kimya Kampüs
    ve konu elemeyi unutma sakın. Kimyada molü ve denkleştirme tarzı şeyleri ele. Fizikte sayısal şeyleri dinlerken çok takma, ösym çıkmışlarını incele, günlük hayat yorumu yapmayı iyi öğrenmelisin, biyoloji için ayrı bir tavsiyem yok ezberle geçlik ders o biraz daha.
    Ben 2/3 haftada bu şekilde 5 netten 10/15 netlere çıktım günde 2/3 saat çalışarak ve hiç tekrar yapmadım daha. Tekrarlarla ve alan denemeleri ile 15 sabitlesem kafi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.