Şimdi Ara

EA İlk 500 Napıyorsunuz?(Durum Güncellemesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
3
Favori
4.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sos-1 38 39
    sos-2 37 38
    ayt mat 36 37
    yapıyorum.

Benim biraz ezber sapıklığım var ama hocam. Öyle kodlamam filan hiç yoktur ancak edebiyat tarih çalışırken zevk alıyorum. Öyle olunca TS de çözmeye karar verdim. Dünden itibaren günde 1 ayt 1 tyt çözmeye başladım. Bu yanlışlarımı kontrol etmek dışında bir çalışma yapmayıp günün geri kalan kısmında Half Life oynuyorum.
  • saian ss S kullanıcısına yanıt
    bunlar dogru hocam net hesabina hic girmedim.

İki sebebi var bir tanesi gecen sene ea'da asiri yigilma vardi 4-10k arasinda. Bir de nedense tyt hic etkilemedi ayt yapan iyi yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    bunlar dogru hocam net hesabina hic girmedim.

İki sebebi var bir tanesi gecen sene ea'da asiri yigilma vardi 4-10k arasinda. Bir de nedense tyt hic etkilemedi ayt yapan iyi yapti

obp 92 kirik degildi 500 kisi one atti

• VSCB kullanıcısına yanıt
    ilk 100 ho.gs-bilkent-koc hukuk mu istiyorsun?

• Hocam ben Ankara Fen Lisesi çıkışlıyım. Boğaziçi Yönetim Bilişim Sistemleri için TM'ye geçtim. Puanım her yere yetse bile Boğaziçi ybs geçeceğim. Umarım aklında soru işareti olan insanlar da son dakikada fikirlerini değiştirmezler de bölümün prestiji artmaya devam eder. Zaten lisede bilgisayar olimpiyatçısıydım. Hukuk ekonomi vb bölümler aklımın ucundan bile geçmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VSCB -- 27 Mayıs 2020; 13:14:36 >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    345 in ayt denemesi geçen seneye göre değişmiş mı?Tek deneme alacam büyük ihtimalle apotemiyi tercih edeceğim.

• thmyrk T kullanıcısına yanıt
    345'e bir arkadaşım mail attı, bu sene yeni AYT çıkarmayacaklarmış yani muhtemelen eskisidir. Yenilenmiş AYT olarak limit avantaj önerebilirim. Matematiği ideal ama edebiyat ve tarihi biraz zor. Onun dışında Paraf fena değil ama Yanıt alma bence direkt. Aşırı gereksiz ve kasıntı sorular mevcut Yanıt'ta.
  • thmyrk T kullanıcısına yanıt
    hocam gecen sene cok dikkatli cozmemistim o nedenle bilemiyorum.ama kafadan her denemede 10 lti yerine baska soru var

• VSCB kullanıcısına yanıt
    hocam bilgisayar muhendisligi de kazanabilirdin aslinda?ybs'ye ozel bir ilgin mi vardi?simdiden hayirli olsun bu arada

Teşekkür ederim öncelikle hocam. Ben her zaman bilgisayar mühendisi olur, 5 sene çalışır, sonra bir ekibin başına geçer proje geliştiririm diyordum. Sosyal yönümü kullanacağım bir işim olmasını istiyordum bilgisayarın yanı sıra. Aynı zamanda tarihe ve edebiyata ilgiliyim. 9, 10 ve 11. sınıfım "ulan eşit ağırlıktan alsa bigisayar mühendisliği bir dakika düşünmem" demekle geçti. Evet belki bilgisayar kazanabilirdim ama hayatımdan bir yılı vermiş olurdum. Tamamen stres altında hiçbir şeyden emin olamadan, çalıştığım derslerden nefret ederek... Ama şu an çalışırken bile mutluyum ve önemli olan da bu bence. Hangi MFci günde 2 saat half life oynuyor
    hocam geçen sene 5k yapmış biri 77 net tyt 61 net ayt yapmış(yök atlastan baktım) 4 ayt neti bu kadar fark ediyor mu ayrıca tyt si de senin tyt netlerinden çok düşük çok şaşırdım cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saian ss -- 27 Mayıs 2020; 13:35:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saian ss S kullanıcısına yanıt
    hocam dedigim gibi gecen sene tyt etkilemedi pek nedense.ayt siraladi

80 tyt +60 ayt 5-6k sokar gibi bu senede. Siz ne düşünüyorsunuz?

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    60+ ayt sokar hocam.tyt'nin pek onemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: konstantinosubukenadam

Hocam benim ikinci dönem çözdüğüm tyt deneme sayısı 5 falandır.Daha yeni seriye başlıyorum bende de müthiş bir istikrarsızlık var ama Türkçe Mat iyi olduğu için kurtarıyorum.Eski sayısal olduğum için fen iyi,ea çalıştığım için tyt sosyal de gelişti.Ordan burdan artış oldu anlayacağınız.

Alıntıları Göster
    Editliyorum.Bugün uzun zaman sonra ilk TYT'mi çözdüm sonunda ertelemedim.Kötü bir psikolojiyle çözdüm saçma bir saatte uyanıp uykumu erken alamamıştım ama ortalama bir performans sergileyebildim.Türkçe çözmeyeli gerilemiş,1-1.5 haftaya eski performansımı rahat yakalarım.145 dk sürdü,10 dk mattan bir soruya uğraştım işlem hatasından.120 işaretledim yani süre bahanesi yok,sosyal ve fende ayrı çalışma vakti geldi.Net 98,75 geldi,açılımı 32.5/15/36,25/15.Şimdilik sınavda 105-110 arası hedefliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konstantinosubukenadam -- 27 Mayıs 2020; 15:19:24 >

• Bu net belirlemede ciddi sıkıntı çekiyorum, fikrinizi söylerseniz sevinirim.
    Şimdi mesela 345 tyt nin 2. sini çözdüm 107 geldi. Onun dışında yeni bir yanıt tyt 115 geldi hepsi 165 dk olmak üzere. Bence yanıt kolaydı baya o yüzden onu esas alamıyorum. 345 desen feni normalden bir tık kolay gibi geliyor. Ea olduğumuz için fenin zorluğu baya etkiliyor muhakkak (piyasada ösymye en yakın tyt feni 345 yapıyor diyorlar ama bundan da emin olamıyorum, sizce?)
    Onun dışında mesela edeb-sos denemelerinde 33-39 arası oynuyor. Ama fule yakın geldiğinde çok kolay gibime geliyor, 33 falan geldiğinde de aşırı ayrıntı sordukları için kötü geldi gibime geliyor. Özellikle mezun arkadaşlar ösym nin seviyesiyle bu 345 ayt edeb, mat apotemi ayt mat vs. ile kıyaslayabilir mi?
  • LePortaBim kullanıcısına yanıt
    345 tyt genel sinava yakin bence. apotemi ayt mat kadar zor gelmez sinav en azindan 2018-2019a benzerze

• LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt'nin en büyük kıstası bence 345'in altılı tyt denemeleri. Orta zorluklar arasında en zoru da 2. deneme bana göre. 345'in feni bana da kolay geliyor ancak çıkmış sorulara baktığımızda en yakın olanın gerçekten de 345 olduğu açıkça görülüyor. AYT kısmında ise bazı yayınlar aşırı klasik sorarken bazı yayınlar yazar mezarından kalksa "benim öyle bir eserim mi varmış?" dedirtecek sorular soruyorlar. Bu pek çok yayının TM'yi sallamamasından kaynaklı zannımca. Ama gerçeklere bakacak olursak ÖSYM de sos-1 kısmında 37 klasik denilebilecek 3 tane ise orta zorlukta soru soruyor. Hiçbir zaman aşırı uçmuyor. Yani bana göre değerlendirirken 345 tyt ve yüksek yaptığın ayt denemelerini dikkate al.
  • tyt 117.50 120 arasi degisiyor ayt hep 80 hep 80. Ben de illk 10daki herkes gibi bu başlıktayım

• Teşekkürler arkadaşlar, umarım istediğimiz gibi olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.