Şimdi Ara

EA İlk 500 Napıyorsunuz?(Durum Güncellemesi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bence 345 2. denemede 107 geldiyse gerçekte de en kötü o civarda gelir gibi. Tebrik ederim hocam nasıl bu kadar iyi olabildiniz. Ayt kaç net geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batikonn -- 27 Mayıs 2020; 15:7:45 >
  • Batikonn B kullanıcısına yanıt
    Hocam 345 2. ye forumda en zor demiş herkes. O denemeyi yaparken zaten özel olarak konsantre olmuştum, bilmiyorum muhtemelen o andaki konsantrasyonun etkisi olmuştur. TYT için eğer bu netler gerçek netlerimse (umarım) bir anda fırladı galiba. Çünkü 100 civarı anca geliyordu 2 hafta öncesine kadar. Ayt için bahsettiğim net belirleme sıkıntısını çekiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Hocam 345 2. ye forumda en zor demiş herkes. O denemeyi yaparken zaten özel olarak konsantre olmuştum, bilmiyorum muhtemelen o andaki konsantrasyonun etkisi olmuştur. TYT için eğer bu netler gerçek netlerimse (umarım) bir anda fırladı galiba. Çünkü 100 civarı anca geliyordu 2 hafta öncesine kadar. Ayt için bahsettiğim net belirleme sıkıntısını çekiyorum :)
    Evet hocam zordu 2.si.Tyt de bayağı iyi yapmışsınız,ayt yi de sınavda öğreneceğiz artık çünkü edb sos u sınav ayarında olan bir deneme bulamadım ben de.Biri coğrafyayı kasar diğeri tarihi,başkası da edebiyatta abartır.Bende de öyle yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağımlılık Yapan Adam kullanıcısına yanıt

ilk 10'un gerçekten bu konudan çıkması peki   

• Fushen F kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.