Şimdi Ara

EA'lar Tercih Liste (Atsın Tahmin Edelimm) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
2
Favori
11.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EA'lar Tercih Liste (Atsın Tahmin Edelimm)
  • 9455 sıralama
    425 puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA 330k ile 320k gelir mi ?
  • 8.1k

1.Bilkent - U.İlişkiler
    2.Boun - U.Ticaret
    3.Bilkent - Siyaset
    4.ODTU - U.İlişkiler
    5 ve 6. tercihlere Boun PDR ve Felsefe yazmayı düşünüyorum hiçbir şey olmazsa boun'lu olalım diye fakat bölümleri bilmiyorum. ne dersiniz ?
  • Sıralama 6400

• Okkes_karaduran O kullanıcısına yanıt
    İşi garantiye almayı biraz abartmışsın sanki :) 19. Tercihten itibaren gereksiz olmuş. Şırnak molotof kokteyl mühendisliğini de ilave etseydin bari.

• SaintLuciferMorningstar S kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar taşkala

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AD7E61D87

Eğer tmcilerin önünde mfci sayısı geçen seneye göre fazlaysa Boun psy tutar, eğer geçen seneyle bu senenin pek bir farkı yoksa sırandan düşük olan ihtimal en garanti olan.
    Bende oğlum için konuyu inceliyorum bilmediğimden soruyorum. Mf seçenler tm olanın önüne nasıl geçiyor?Ayrı bölümleri seçmiyorlar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 28 Temmuz 2019; 0:27:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrDex kullanıcısına yanıt
    Çok istiyordum ama bu sene de olmadı. Galiba Muğlanın pdrsine giricem. Sende Psikolojisine. Belki tanışırız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5kazaburak

Çok istiyordum ama bu sene de olmadı. Galiba Muğlanın pdrsine giricem. Sende Psikolojisine. Belki tanışırız :D
    İnşallah kazanırsınız hocam benim tam belli değil, sayısalcıyım ve hep tıp istedim nasip olmadı Bi türlü. Bu yıl eşit ağırlık da çözeyim dedim. Okul puanı yarı yarıya kırıldı benim, arkeoloji okuyor gözüküyorum şuan. 24k eşit ağırlık sıralamam vardı 54k oldu. Okul ortalamam 88di,53 puan geliyordu 26 geldi

• quote:

İnsallah bir gün tanışırız

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Hocam, bir mf öğrencisi sayısaldan istediği bölüm tutmuyorsa ve matematik neti iyiyse tm bölümlerine tercihi kayabiliyor. Örneğin sayısalda 40 binlerde birisi matematik neti iyiyse ve biraz da edebiyat yaptıysa matematiğinin iyi olmasından dolayı tm sırası 20 binlere gelebiliyor. Bu öğrencide zaten sayısalda istediğim bölüm tutmuyor, ben gideyim tm sıralamamla hukuk zorlayayım diyebiliyor. Bu şekilde sayısal çıkışlı bir öğrenci tm sırasıyla bir yere kayıt yaptırabiliyor. Bu arada sayısalcıların bunu yapması tm lerin ilk tercihlerine değil de aşağıdaki tercihlerine yerleşmesine yol açabiliyor. Sıkıntılı bir durum açıkçası.
  • CaginUlas C kullanıcısına yanıt
    2018 YKS EAda 1044 yaptım hocam. Fazla iddalısın
  • melihuslu kullanıcısına yanıt
    Hocam o veriler neden tam tercih haftası açıklandı? Açık açık insanların tercihlerini saptırmaya çalışıyorlar. İş bulma süresi, başladığı maaş vs. başlıklarla.
  • 3700 e Boğaziçi YBS gelmeme durumu var mıdır sizce ?

• DrDex kullanıcısına yanıt
    hmmm. Hayırlısı
  • quote:

hmmm. Hayırlısı
    Sağolasın dostum

• 10018

İst hukuk
    İst hukuk iö
    Marmara
    Marmara iö

2.tercih gelir mi gelsin lutfen

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Hocam, geç gördüm. Kusura bakmayın.Geçen sene tmdeki top bölümlerin sıralaması yükseldi. boun psy 1.9k'dan 1.1k'ya kadar yükseldi diye biliyorum. Bunun sebebi sınav sistemindeki değişiklik, puan türlerinin tek bir puan türünde toplanması,tüm alan testlerinin aynı anda yapılması vs. Geçen sene sosyal-1 testi çözen mfci sayısının matematik ve fen testi çözmelerinden ötürü az olduğunu düşünüyorum. Bu sene mfcilerin tmye daha çok vakit ayırdıklarını gözlemledim. Yine de ne olacağı belli olmaz. Öğrencilerdeki tercih eğilimlerini yerleştirme sonuçları ve taban sıralamalarından öğrenebiliyoruz. Geçen sene yükseliş bekleyen ben bu sene tmde az bir düşüş bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.