Şimdi Ara

EA oluru var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TM'ye yeni geçtim TYT 60-70 arası AYT matematik 28-36 edebiyat 5-12 tarih 4-9 coğrafya 3-5 arası geliyor hedefim 7-15 k arası AYT matematikten hep dikkatsizlik sonucu hata yapıyorum denemeden sonra incelerken soruyu aslında rahatça çözebildiğimi görüyorum, edebiyattan neredeyse hiç bir konu tamamen bitmedi netlerimi TYT 70 AYT 55-57 arası sabitlemek istiyorum sizce bu saatten sonra çok mu geç yoksa hala oluru var mı ? Neler yapmamı önerirsiniz ?

• Matın böyleyse var gücünle edb tarih calis. Cografyayi bosver. Normal sinavda fazla zorlamayacaklarini dusunuyorum. Bu netlerle ilk 10k hatta zorlarsak ilk 5knın oluru var hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 30 Mayıs 2019; 16:45:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam edebiyatta divan edebiyatından çalışmaya başladım, tarihte hangi konuyu çalışmamı önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu ayt matematikle sınav anında bile tmye geçseniz o sıralamaları yapabilirsiniz. Edebiyatta divan, halk, cumhuriyet şiir ve tiyatro (bu ikisinden geçen sene soru çıkmadı bu sene çıkma ihtimali yüksek) ve akımlara bakın derim edebiyat için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu açalı 10 gün geçmiş bu arada hep edebiyat çalıştım tarihe ve matematiğe bakmadım edebiyat netlerim 17-10 civarı olmasına rağmen matematik netlerim ciddi düşüşler oldu şimdi matematiği tekrardan toplamam edebiyatı da biraz daha arttırmam lazım ne önerirsiniz ?
  • gelir gibi .
  • Şimdide bu sabah yaptığım tyt denemesinde Türkçe netim çok düşük geldi tyt netim bir anda 50 oldu birini toparlayınca öteki düşüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda oluru var mı
    3 yıl önce açıldı
    Sizce hala umut var mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.