Şimdi Ara

EA, Origin'den Battlefield 3 ön siparişine bedava 1 oyun veriyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pahalıya geldiydi zaten Euro ile önsipariş ancak bugün mail gelmiş EA'den, önsipariş yaptığınız için şu 3 oyundan birisini şu kodu girerek bedavaya origin hesabınıza ekleyebilirsiniz denmiş

Oyunlar : Mass Effect 2 , Dead Space 2 ya da Medal of Honor. ME2 vardı zaten steamde, dead space i de pek beğenmedim 1. yi o yüzden Medal of Honor'ı deneyelim dedim.

Tabii ki bu kampanya sadece ABD de gecerli. Nasıl olacak o zaman derseniz , bir ABD proksisi kullanıyoruz, origin programından bu 3 oyundan istediğimizi sepete atıyoruz ödeme olarak paypal seciyoruz cünkü kredi kartında nasılsa anlıyor tr oldugumuzu, mailde gelen kodumuzu giriyoruz , ve oyun hesapta .. Hatta orada dil değiştirme falan da mevcut.

Dikkat edelim hiçbir kart paypal vs bilgisi girmiyoruz belki bir ABD adresi ihtiyacınız olabilir bende zaten giriliydi o, ABD adresi bulmak o kadar zor değil.

Gelen emailde direkt siteye link vermiş ama o sekilde girersek yine TR de oldugumuzu anlıyor... En iyisi programından dedigim gibi yapmak. Birileri daha benim giibi ön sipariş yapmıstır ve kodu işe yaramamıstır diye yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patientx -- 13 Ağustos 2011; 5:02:05 >

• Dostum sen BF3'de aynı şekilde amerika olarak dolar bazında mı sipariş ettin ?

ya da proxy , VPN yöntemiyle girsek BF3 L.E Alabilirmyiiz amerikadan dolar bazında?

bide ö.m gönderdim bakarsan :)
  • By_Metallica merhaba dostum :) Bir konuda yardıma ihtiyacım var, müsait misin? Mesaj atmak için GSM gerekli atamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DataGate

By_Metallica merhaba dostum :) Bir konuda yardıma ihtiyacım var, müsait misin? Mesaj atmak için GSM gerekli atamadım.

ben attım size mesaj bakarsanız.
  • Geçerli bir msn adresin var mı?
  • Verdiğin adresi ekledim Messengerdan.
  • Oyunu dolarla mı aldın diyen arkadasa hayır oyunu euro ile aldım önsipariş. Hatta sitesinden de değil direkt origin programının icinden aldım. Ama yine de yollamıslar bu "fırsat" kodunu.

En kolay ABD ip si alma yolu , hotspotshield kullanmak. Bedava olmasının dısında ben arada hulu dan falan birseyler seyretmek icin onu kullanıyorum. En basit anlatımla , bu bir program indirip kuruyorsunuz baglan diyorsunuz ABD'den baglanmıs oluyorsunuz. Sonra origin i acarsanız hemen origin deki fiyatların euro dan dolara donustugunu gorursunuz. Sonra da basta anlattıgım sekilde halledersiniz.

Ek bilgi : Battlefield 3 oyununu ilk alısta vpn ile falan alamıyoruz abd den cunku alısveris yaparken ya paypal ya da kredi kartı kullanmamız gerekiyor. Ve bizim kredi kartlarımız visa ya da master Türk bankalarından verildgini anında anlıyor. Adresi ABD adresi yapsanız ve bankadan değiştirseniz bile. Cok denedim oradan biliyorum daha once bir cok baska seyde de. Paypal da zaten ilk kaydoldugunuzda Türkiyeli oldugunuzu biliyor bir daha boyle abd gibi yerlerden bisey almaya kalkarsanız bu sizin bölgeniz değil diyor tabi bölge sınırlaması yapan yerlerde. Mesela bestbuy gibi magazalarda karta abd adresi girip bankadan bunu değiştirirseniz bu işe yarıyor. Ama her yerde yaramıyor işte .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patientx -- 13 Ağustos 2011; 15:19:06 >

• Ben az önce Pre order yaptım arkadaşlar originin sitesinden ama mail falan gelmedi henüz.. ayrıca sipariş verenler oyun origine eklendi mi siparişten sonra?
  • Mail geldi :) , oyunda eklendi Origin'e.. UK VPN ve promo code ile 31.99 Pound (95 TL) 'ye halletim.. ama bedava oyun için gelmedi henüz bir mail.. o tren kaçtı galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by__metallica -- 13 Ağustos 2011; 21:39:26 >
  • Originden oyunu almak istediginizde zaten otomatik olarak ingiltere sitesine yönlendiriyor. Yani sırf oyun almak icin vpn falan kullanmaya gerek yok biz bölge olarak avrupaya giriyoruz sanırım ve dogrudan İngiltere fiyatları gozukuyor zati dolardan gozukse , euro da gozukse hepsi hemen hemen aynı fiyat onda bir karımız olmuyor maalesef. Benim dikkat cekmek istedigim sadece bu promosyon oyunu konusunda sıkıntı yasayanlar icindi , oradaki olay adamların bu promosyonu sadece abd ve kanada bölgesine yapmalarıydı , kendi hataları yine cunku ben avrupadan poundla almıs olmama ragmen yine de mail gonderen kendileri. Cok sacma birsey ama al sana bu kod la gir diyor ama bu sekilde vpn falan kullanmadan kodu kullanamıyorsun verilmiş seyi de kacırmak olmaz seklinde bir yaklasım tarzını benimsedim bende :) Bu arada MOH multisi dice tarafından yapılmıs evet biraz benziyor bf ye ama yine de cok geri kalıyor bir cok yonden. Herneyse bedava olduktan sonra multi de olduktan sonra sorun yok ... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: patientx

Originden oyunu almak istediginizde zaten otomatik olarak ingiltere sitesine yönlendiriyor. Yani sırf oyun almak icin vpn falan kullanmaya gerek yok biz bölge olarak avrupaya giriyoruz sanırım ve dogrudan İngiltere fiyatları gozukuyor zati dolardan gozukse , euro da gozukse hepsi hemen hemen aynı fiyat onda bir karımız olmuyor maalesef. Benim dikkat cekmek istedigim sadece bu promosyon oyunu konusunda sıkıntı yasayanlar icindi , oradaki olay adamların bu promosyonu sadece abd ve kanada bölgesine yapmalarıydı , kendi hataları yine cunku ben avrupadan poundla almıs olmama ragmen yine de mail gonderen kendileri. Cok sacma birsey ama al sana bu kod la gir diyor ama bu sekilde vpn falan kullanmadan kodu kullanamıyorsun verilmiş seyi de kacırmak olmaz seklinde bir yaklasım tarzını benimsedim bende :) Bu arada MOH multisi dice tarafından yapılmıs evet biraz benziyor bf ye ama yine de cok geri kalıyor bir cok yonden. Herneyse bedava olduktan sonra multi de olduktan sonra sorun yok ... :)

yok usta türkiyeden direk girersen 49.99 Euro , UK VPN ile girersen 39.99 Pound oluyor. 8 Pound İndirim yapan promosyon koduyla 31.99 Pound 94-95 liraya hallettim yani.. 49.99 Euro almaya kalksam 125 TL falan olacaktı.. Ama bana bedava oyun gelmedi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.