Şimdi Ara

EA Origin Yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield bad company 2 zamanında key satın alaran EA download manager yardımıyla indirip evdeki pcme kurdum.bugün işyerimdeki pcme indireyim dedim ama ea hesabımda oyun moyun bulamadım.işin daha kötüsü satın almış olduğum key falan çok öncesinde olduğu için alışveriş sitesi eski mesajlarımı çoktaaan silmiş.??evde halen var ama bu sonuçta oynayabiliyorum.ilginç olan hesabımda neden yokki bu oyun.??nasıl indirebilirim atıyorum ben evdekine format çektiğimde demek oluyorki bad company yalan olacak..yardımlarınız yad tavsiyeleriniz nedir??

• Bilen yokmu?
  • Oyununu authorize etmişsin o yüzden gözükmüyordur. Bad Company 2'yi Origin üzerinden kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum fakat oyunu authorize ettikten sonra sadece 1 makinede oynayabiliyorsun sanırım. Evdeki bilgisayardan de-authorize edersen iş yerindekine kurabilirsin fakat belirli bir indirme hakkın olduğu için ve bunun bitmemesi için illaki authorize yapman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerias -- 17 Ağustos 2011; 14:34:29 >
  • yardım için sağol bakalım bu authorize ayarını bulabilecekmiyiz.
  • Windows xp yi bilmiyorumda dostum eğer win 7 kullanıyorsan

Başlat>Oyunlar>Bad company 2 simgesinin üzerine gel>sağ tık>authorize this machine

Böyle oluyor bende yaptım....İnşallah yardımım dokunur
  • ben bf 3 dün bi siteden indirdim ve sorunsuz kurdum.ancak orj key almaya karar verdim fakat bu oyunu kurarken bende key istemedi ben bu alma niyetimde olduğum keyi nasıl girebilirim.originden indirilmesimi gerekiyor tekrar.bu arada origin e üye olmaya çalışıyorum bir türmlü olamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelkiss -- 26 Ekim 2011; 12:49:29 >
  • angelkiss A kullanıcısına yanıt
    slm arkadaslar bende nfs rıvals var oyunu kurdum ama yasımı kucuk gösterdıyım ıcın onlain oynayamıyrm bu konuda yardım edermısınız
  • hasan200 H kullanıcısına yanıt
    arkadaslar kımse yardım edemeyecekmi cok acıl yardım edın lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan200 -- 26 Şubat 2014; 20:04:05 >
  • BEYLER ÇOK ACİL BİŞEY SORCAM BEN ŞUAN 12 YAŞINDAYIM BU AYIN 19 UNDA 13 ÜME GİRCEM ORİGİNDEDE 12 YAŞINDAYIM 13 ÜMÜ GİRCEM YANİ ONLİNE OLAMIYORUM 13 ÜME GİRİNCE ONLİNE BİLGİLERİ FALAN AÇILIRMI ? PLS
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.