Şimdi Ara

EA Play Pro Fifa 21 ( IF Messi li 3m değerinde kadro)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Üyeliğin bitiş tarihi: 24.09.2021
    Hesap 1.5 ay önce kendi açtığım hesabımdır ve 1 yıllık ea play pro alınmıştır.
    Bütün oyunlar son sürüm olarak gelmektedir. Fifa 21 ultimate sürüm haftalık 2 paket geliyor.
    Rivalsta division 1 dedir ve fut championsa katılmak için gereken puan mevcuttur. Hesapta sbcler için biriktirdiğim çok fazla oyuncu var yuksek reytingli satılabilir ve satılamaz karışık. Hatta icon sbc çıkınca fiyatları artacağı için biraz busquets toplamıştım isterseniz bekleyip 2-3 hafta sonra satabilirsiniz daha fazla coins için. Futbin importtan kadro değerini çıkarttım tüm satılabilir oyuncular toplam 1.5m ediyor. Kulüple ilgili tüm screenshotları aşağıya bırakıyorum. Sorularınızı pm ile sorabilirsiniz.
    Futbin kadro linki:
    www.futbin.com
    FIFA 21 hibritttt - Squad | FUTBIN
    https://www.futbin.com/21/squad/2813915
    ( Messi-Williams-Fati-De Jong-Wijnaldum-Lucas satılamaz gerisi satılabilir. )

Hesap için düşündüğüm fiyat 600tl. Pazarlık vardır.

EA Play Pro Fifa 21 ( IF Messi li 3m değerinde kadro)EA Play Pro Fifa 21 ( IF Messi li 3m değerinde kadro)EA Play Pro Fifa 21 ( IF Messi li 3m değerinde kadro)EA Play Pro Fifa 21 ( IF Messi li 3m değerinde kadro)EA Play Pro Fifa 21 ( IF Messi li 3m değerinde kadro)EA Play Pro Fifa 21 ( IF Messi li 3m değerinde kadro)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete14 -- 25 Kasım 2020; 16:8:4 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.